Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

kop nieuwsflitsthumb 1Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Vrijdag 2 januari:

Nootdorp - Vanmiddag gingen alle alarmbellen rinkelen toen er een telefoontje binnen kwam bij de meldkamer brandweer over een schoorsteenbrand in een rietenkapwoning aan de 's Gravenweg. Direct werden meerdere brandweervoertuigen met prio 1 naar het brandadres gestuurd. Ook werden er rietenkapspecialisten ter plaatse gestuurd. Gelukkig bleek de brand mee te vallen. Binnen in de schoorsteen brandde er iets waardoor er wat meer rook dan normaal te zien was. Na een controle met de hoogwerker werd het sein veilig gegeven en mochten de bewoners weer naar binnen. (Foto's: Rogier Visser en Ruben van Essen)

w IMG 0639

w IMG 0641

w sGravenweg 2

w sGravenweg 4

Zondag 4 januari:

Rijswijk - Als gevolg van een voorrangsfout zijn rond kwart over één twee voertuigen tegen elkaar gereden op de kruising van de Diepenhorstlaan met de Verrijn Stuartlaan. Twee personen zijn nagekeken in een gealarmeerde ambulance, maar niet naar het ziekenhuis vervoerd. Een betrokken kind heeft van een agent een 'traumabeertje' gekregen voor de afleiding. (Foto's: Nick van Mourik en Dejan Jeremic)

w IMG 7898

w DSC 0834

w IMG 7910

Wassenaar - Vanavond brak er rond zes uur brand uit in een schoorsteen aan de Troelstraweg. Meerdere brandweervoertuigen, waaronder een hoogwerker, gingen met prio 1 naar het brandadres. Ter plaatse werd een kleine brand in de schoorsteen aangetroffen. Deze werd gedoofd door de schoorsteen te ramoneuren. De van Cranenburchlaan was korte tijd afgesloten omdat de hoogwerker de straat blokkeerde. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 6010

w IMG 6027

w IMG 6040

Zoetermeer - En ook vanaf de Florens van Brederodelaan kwam vanavond een telefoontje binnen over een brand in een woning. Wat specifieker: in de keuken. De bewoners zijn in afwachting van de brandweer buiten op de gallerij gaan staan. De brandweer heeft kort in de woning een blussing gedaan, waarna het sein 'brand meester' kon worden gegeven. Eén bewoner is door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Later op de avond is de brandweer teruggekeerd naar de flat. Andere bewoners roken nog steeds een sterke brandlucht. Na diverse controles op overslag en doorslag is er niks aangetroffen. (Foto's: Martin van Oostveen en Marcel Hillebrand)

w IMG 7374

w IMG 6674

w IMG 6669

Zoetermeer - De brandweer kreeg vanavond om kwart over negen een melding van een voertuigbrand in de van der Hagenstraat. Ter plaatse bleek een scooter volledig in brand te staan. De brandweer had het brandje snel geblust maarde scooter was geheel verwoest. De oorzaak van de brand is onbekend. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 1935

w IMG 1940

w IMG 1944

w IMG 1951