Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflitsthumb 2Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 6 januari:

Den Haag - In de Galileïstraat reed vanmiddag omstreeks één uur een auto de stoep op. Wat hiervan de oorzaak was is nog onbekend; mogelijk ligt een technische oorzaak hieraan ten grondslag. Geluk bij een ongeluk was dat geen voetgangers werden verwond, noch geparkeerde auto's. Wel werden een muurtje, een Ziggo-kastje, een boom en een hek geraakt. De bestuurster is onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder, maar er hoefde geen ambulance te komen. (Foto's: Maurice Schotman)

w IMG 8254

w IMG 8256

w IMG 8260

w IMG 8261

Den Haag - 
Een brand in een schuurtje bij een woning aan de Mozartlaan heeft dinsdagmiddag voor rookontwikkeling gezorgd. Om kwart voor twee werden brandweer en politie naar de woning gestuurd, waar een wasdroger de oorzaak van de brand bleek. Na enkele deuren te hebben geforceerd kon er 'door de woning heen' geblust worden. Nader bericht: 'kleine brand'. (Foto's: Nick van der Toorn en Dejan Jeremic)

w IMG 8036

w IMG 0273

w IMG 0267

Donderdag 8 januari:

Den Haag - Rond het middaguur rukken brandweer en ambulancedienst uit naar de Penitentiaire Inrichting Scheveningen, alwaar een gedetineerde brand heeft gesticht in zijn cel. Personeel van de inrichting heeft het vuur snel onder controle en de interne medische dienst heeft de gedetineerde nagekeken op rookinhalatie. Brandweer heeft ter plaatse een nacontrole gedaan en is kort hierna retour kazerne gegaan. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 8310

w IMG 8299

Vrijdag 9 januari:

Wassenaar - Omstreeks kwart over zes botsen twee auto's op elkaar op de kruising van de Cranenburchlaan met de Oostdorperweg. Onder andere twee ambulances komen ter plaatse en twee personen worden daarin onderzocht. Eén van beiden is uiteindelijk zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 6090

w IMG 6101

w IMG 6107

Zaterdag 10 januari:

Rijswijk - Guur en koud weer en daarom werd in een flink aantal woningen de open haard aangestoken. In de meeste gevallen leverde dat geen problemen op, maar op de Meester Philipslaan ontstond rond half acht een schoorsteenbrand. Tankautospuit en hoogwerker van kazerne Laak en tankautospuit van kazerne Rijswijk werden gealarmeerd. Het bleek echter te gaan om een 'kleine brand', dus één tankautospuit kon al snel retour kazerne. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteenbrand gedoofd door deze te ramoneuren. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0012

w DSC 0048

w DSC 0061

w DSC 0063