Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb 10Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 3 maart:

Den Haag - Op de kruising van de Melis Stokelaan met de Leyweg vond vanmorgen even na zeven uur een aanrijding plaats waarbij een fietser en mogelijk een tram betrokken was. De fietser is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Het tramverkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0052

w DSC 0055

w DSC 0061

w DSC 0062

Donderdag 5 maart

Den Haag - Een afsluiting van de verbindingweg naar de A12 en een botsing bij knooppunt Ypenburg zorgden voor een lange en vrijwel stilstaande file op de A4 tussen Delft en het Prins Clausplein. In verband met een spoedreparatie en een aanrijding tussen twee voertuigen waren 3 van de 4 rijstroken dicht. Een berger heeft een beschadigd voertuig afgesleept en de mensen van Vermeulen hebben korte tijd later de verbindingsweg weer vrijgegeven. Ondanks de rode kruizen vonden enkele bestuurders het toch nodig deze te negeren. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 0740

w IMG 0741

w IMG 0742

Vrijdag 6 maart 2015:

Leidschendam - Iets voor twee uur vannacht is er brand ontstaan in een geparkeerde auto aan het Grashof. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg kwam ter plaatse en de brandweermensen hebben de brand geblust. De brand, die aan de achterkant van het voertuikg is ontstaan, is volgens de politie aangestoken. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 2316

w IMG 2319

w IMG 2321

w IMG 2331

Den Haag - Omstreeks kwart over één werd de brandweer gebeld omdat er brand zou zijn bij het ROC Mondriaan aan de Henri Faasdreef. Toen de brandweer met spoed ter plaatse was gekomen, was de school al ontruimd en bleek dat de brand was ontstaan in de beplating aan de buitenzijde van het pand. Kennelijk had iemand een nog brandende sigarettenpeuk tussen de beplating gestopt. Het brandje was snel geblust en iedereen kon toen weer naar binnen. (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN5061

w PEEN5062

w PEEN5064

w PEEN5066

Den Haag - Op de parallelrijbaan van de A4 richting Delft, tussen Leidschendam-Voorburg en het Prins Clausplein, raakte omstreeks half één een personenauto van de weg, raakte een paaltje en kwam in de berm tot stilstand. Eén inzittende van de auto bleek gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Gedurende de inzet van de hulpdiensten is één rijstrook op de parallelrijbaan afgesloten geweest. (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN5067

w PEEN5073

w PEEN5075

w PEEN5080

Den Haag - Omstreeks één uur vanmiddag zijn een of meer personen die op de fiets zaten, in het wate rbeland bij de Pletterijkade. Brandweer en ambulancedienst werden met spoed die kant op gedirigeerd, maar de personen waren al snel uit het water. Er zijn enkele personen in de ambulance onderzocht, maar voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis. (Foto's: Bob van Keulen)

w IMG 0723

w IMG 0724

w IMG 0725