Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb 11Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 9 maart:

Den Haag - Op de Noordweg heeft er even voor half tien vanavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooterbestuurder raakte hierbij gewond en is in de ambulance onderzocht. Na dit onderzoek is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd. De Noordweg was enige tijd afgesloten vanaf de Laan van Wateringse Veld. (Foto's: Nick van Mourik)

w R15 2307

w R15 2310

w R15 2312

w R15 2328

Zoetermeer - Op de Asperenstraat ging het omstreeks 21:35 tijdens het koken mis, toen kennelijk een pan op het vuur een steekvlam ontstond waardoor er brand ontstond in de keuken. De bewoners konden op tijd hun woning verlaten en de hulpdiensten waarschuwen. De brand was snel onder controle. Het nader bericht was kleine brand. Een ambulance is ook met spoed ter plaatse gekomen om een bewoner te laten controleren door ambulancepersoneel op rookinhalatie, maar uiteindelijk hoefde de man niet vervoerd te worden (foto's: Sander van der Berg)
w DSC 0001

w DSC 0007

w DSC 0009

Dinsdag 10 maart:

Den Haag - Op het Hildebrandplein kwamen vanochtend iets voor negen uur een tramstel van lijn 16 en een scootmobiel met elkaar in botsing. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie verrichtte onderzoek naar het ongeval. Het tramverkeer ondervond enige tijd hinder. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 6928

w IMG 6932

w IMG 6940

w IMG 6943

Woensdag 11 maart:

De Lier - Vanmiddag rond tien voor half één werd een brand gemeld in een flat aan de Kievit. Op kazernes in De Lier, Maasdijk en Delft gingen hiervoor de pagers af. Ter plaatse bleek dat in de flat een brommer of scooter in de brand stond. Dit ging gepaard met veel rook. Enkele woningen werden ontruimd omdat de rook bleef hangen. De brandweer heeft één tankautospuit ingezet; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Er is nog een ambulance ter plaatse geweest vanwege eventuele rookinhalatie, maar voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis. (Foto's: Carolien Valstar)

w IMG 1858

w IMG 1861

Vrijdag 13 maart 2015

Voorburg - Een fietser raakte vrijdagmiddag gewond na een aanrijding met een auto. Het ongeval vond rond twee uur plaats in de Van Tuijl van Serooskerkestraat, ter hoogte van het Corbulo College. Volgens de automobiliste stak de jongen plots de weg over waardoor een aanrijding niet was te voorkomen. Het slachtoffer is ter plaatse door medewerkers van de ambulancedienst aan zijn verwondingen behandeld. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6105

w DSC 6109

w DSC 6111

Zaterdag 14 maart:

Den Haag - De normaal zo statige en rustige Johan van Oldebarneveltlaan was vanavond even uit zijn goede doen: rond half acht was daar plots het geluid van sirenes. Het bleek dat er in één van de woningen een schoorsteenbrand woedde. Brandweervoertuigen van kazernes Scheveningen en Archipel zijn uitgerukt, evenals de officier van dienst brandweer. Vanuit de hoogwerker van Scheveningen is de betreffende schoorsteen geramoneurd. Het nader bericht van de brandweer luidde 'kleine brand'. Voor enkele kinderen kon hun avond niet meer stuk: zij mochten na afloop een heuse brandweerauto van binnen bekijken! (Foto's: Rogier Visser)

w ROOG5161

w ROOG5165

w ROOG5169

w ROOG5174

Zondag 15 maart:

Nootdorp - Ook zondagavond was er een schoorsteenbrand en ditmaal op het Hof van Wieligh in Nootdorp. De brandweer werd rond kwart voor negen gebeld met de mededeling dat de schoorsteen van een woning aldaar brandde. Vanuit drie kazernes zijn brandweervoertuigen gealarmeerd, maar uiteindelijk bleek het ook hier om een 'kleine brand' te gaan. En ook hier is de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Rogier Visser)

w ROOG5183

w ROOG5187

w ROOG5198