Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb 12Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 maart:

Naaldwijk - Omstreeks kwart over zes is op de kruising van de Secretaris Verhoeffweg en de Kruisbroekweg een man met c.q. van zijn fiets gevallen. Mogelijk ging hier een onwelwording aan vooraf. Politie en ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gegaan en ook de traumahelikopter is gealarmeerd. Deze is nabij het kruispunt geland. Het MMT heeft het ambulancepersoneel in de ambulance ondersteund met het stabiliseren van het slachtoffer. Deze is uiteindelijk zonder spoed vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden; de traumahelikopter is daarom retour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. (Foto's: Danny Botman en Fred van der Ende)

w DSC 0008

w IMG 2979

w IMG 2989

w DSC 0006

's-Gravenzande - Omstreeks tien voor acht vanavond vond er op de rotonde op de kruising van de Koningin Julianaweg met de Oudelandstraat een ongeval plaats. Een automobiliste wilde vanaf de Oudelandstraat rechtsaf de Koningin Julianaweg inslaan. Daarbij heeft zij in de berm een betonblok geraakt, waardoor het voertuig kantelde en op z'n zijkant tot stilstand kwam. De bestuurster is in de ambulance onderzocht, maar werd niet vervoerd. De gealarmeerde brandweer hoefde noiet te knippen om de bestuurster te bevrijden. De brandweerlieden hebben de auto weer op vier wielen gezet. De Koningin Julianaweg was enige tijd afgesloten. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0037

w DSC 0038

w DSC 0042

w DSC 0046

Zoetermeer - Omstreeks half zes vanmiddag vond er op de A12, op de rijbaan richting Utrecht ter hoogte van hectometerpaal 10,3, een ongeval plaats waarbij twee auto's waren betrokken. Eén van de auto's botste daarbij nog tegen een zogenaamde 'actiewagen' van Rijkswaterstaat. Naar verluidt was het ongeval het gevolg van een onwelwording van één van de bestuurders. Deze is naar het ziekenhuis vervoerd. De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Als gevolg van het ongeval, ontstond er een lange file vanuit Den Haag richting Zoetermeer. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0005

w DSC 0008

w DSC 0010

Vrijdag 20 maart:

Zoetermeer - In een bedrijf aan de Röntgenlaan deed zich vanochtend omstreeks negen uur een medische noodsituatie voor. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werden gealarmeerd. Het slachtoffer werd door het ambulancedienst gestabiliseerd en is daarna met spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis in Den Haag vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulande meegereden en is bij het ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Wilbert Tintel)

w DSC07628

w DSC07630

w DSC07634

w DSC07641

Zaterdag 21 maart:

Den Haag - In het wijkdeel Scheveningen heeft vrijdagnacht een aanrijding plaatsgevonden op de Westduinweg. Hierbij waren drie voertuigen betrokken. Twee inzittenden van verschillenden voertuigen raakten gewond door de klap. Om deze te kunnen verzorgen aan hun verwondingen zijn twee ambulances ter plaatse gekomen. Het bleek na onderzoek nodig te zijn om deze slachtoffers te vervoeren naar het ziekenhuis. De andere inzittenden raakten niet dusdanig gewond dat zij naar het ziekenhuis vervoerd moesten worden. Wel kregen zij het advies om later langs te gaan bij een huisartsenpost. De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om de sporen van de aanrijding vast te leggen en om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Ruben van Essen)

w Westduinweg 1

w Westduinweg 2

w Westduinweg 3

w Westduinweg 4

Zondag 22 maart:

Den Haag - Rond het middernachtelijk uur kregen HTM-controleurs het in een tram op de Loosduinseweg aan de stok met een vervelende c.q. agressieve klant. Zelfs zodanig dat er een 'code 80' werd afgegeven. Hierop is met spoed een groot aantal politie-eenheden naar de Loosduinseweg gedirigeerd. Agenten hebben de reiziger, die inmidels buiten de tram was, aangehouden en meegenomen naar het bureau. Wat de oorzaak was van het opstootje is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF56820

w SBF56825

w SBF56829

Den Haag - Een kop-staart aanrijding op de Laan van Wateringse Veld veroorzaakte vanmiddag veel verkeersoverlast. Twee auto's botsten daar op elkaar voor de verkeersichten bij de Wippolderlaan. Er was weinig schade aan de auto's en ook geen letsel bij de inzittenden. De brandweer kond daarom al snel retour kazerne en de ambulance vertrok leeg. Desondanks veroorzaakte de aanrijding een fikse file op de Laan van Wateringse Veld. Toen de bestuurders de schadeformulieren hadden ingevuld, konden zij zelfstandig weer wegrijden en was de file snel opgelost. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 3343

w TDK 3344

w TDK 3349

Den Haag - Even voor half tien is er een schoorsteenbrand ontstaan in een woning aan de Parsifalstraat. Voertuigen van kazernes Loosduinen en Centrum werden hierop gealarmeerd. Uiteindelijk is één tankautospuit en een hoogwerker ingezet. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteen onderzocht en geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 7393

w IMG 7415

w IMG 7422