Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

kop nieuwsflitsthumb 13Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 24 maart:

Den Haag - Bij een ongeval op de Beresteinlaan was dinsdagmiddag een zorgambulance betrokken. De bestuurder van een personenwagen had de zorgambulance over het hoofd gezien, met een aanrijding tot gevolg. Geen van de inzittendne uit beide voertuigen raakten gewond en men heeft onderling de schadeafhandeling geregeld. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 3450

w TDK 3452

Den Haag - Bij een ongeval op de Hengelolaan, ter hoogte van de Dedemsvaartweg, zijn dinsdagmiddag twee voertuigen fors beschadigd geraakt. Een opgeroepen ambulance heeft de inzittenden gecontroleerd op eventuele verwondingen; hier bleek echter geen sprake van. De VerkeersOngevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Tijdens de afhandeling van de aanrijding zijn door onduidelijke redenen meerdere fietsers gevallen. Uiteindelijk zijn er twee fietsers per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 3457

w TDK 3458

w TDK 3467

Den Haag - Op de kruising Hengelolaan / Maartensdijklaan zijn dinsdagmiddag twee voertuigen betrokken geweest bij een ongeval. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. Uiteindelijk konden alle inzittenden zelfstandig hun voertuig verlaten. Enkele personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand is naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de auto's afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 3473

w TDK 3472

w TDK 3479

Woensdag 25 maart:

Den Haag -Op de kruising van de Erasmusweg met de Leyweg vond omstreeks half negen vanavond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De scooterbestuurder raakte daarbij gewond. Nadat deze is onderzocht in de ambulance, is de gewonde scooterbestuurder zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

w MG 1120

w MG 1122

w MG 1142

Donderdag 26 maart:

Zoetermeer - Omstreeks half vier botsten twee auto's op elkaar op de Toneellaan, ter hoogte van het Lange Land ziekenhuis. Brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd. De brandweer werd aanrijdend al geannuleerd, want van een beknelling bleek geen sprake te zijn. De bestuurster van het voorste voertuig is in de ambulance onderzocht en daarna vervoerd naar het nabij gelegen ziekenhuis. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0002

w DSC 0009

w DSC 0013

Den Haag - Op de kruising van de Prinsegracht met de Brouwersgracht vond omstreeks half elf vanavond een aanrijding plaats. Een maaltijdbezorger op een scooter werd aangereden door een auto die rechtsaf sloeg. Voorbijgangers verleenden eerste hulp tot de komst van de Rapid Responder. Na onderzoek door de verpleegkundige bleek dat de maaltijdbezorger niet vervoerd hoefde te worden. Het tramverkeer was tijdelijk gestremd. De Verkeerspolitie verricht onderzoek. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 7829

w IMG 7833

w IMG 7846

w IMG 7848

Vrijdag 27 maart:

Pijnacker - Op de rotonde bij de Oude Leedeweg/Groenekade ontstond er rond kwart voor tien een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's. Meerdere inzittenden werden onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. Uiteindelijk is er één inzittende zonder spoed door de ambulance vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel)

w DSC07716

w DSC07718

Den Haag - Omsreeks kwart voor tien werd de brandweer met spoed gestuurd naar de Laan van Ypenburg; er zou brand zijn in het gebouw van het Nederlands Forensisch Instituut. De bedrijfshulpverlening had het gebouw al ontruimd en de medewerkers stonden buiten. Na onderzoek bleek dat het allemaal meeviel: de compressor van de glazenwassersinstallatie was omgevallen en dat veroorzaakte de nodige rook. Nadat dit was vastgesteld konden de medewerkers weer naar binnen. (Foto's: Piet de Ruyter en Dejan Jeremic)

w IMG 2363

w IMG 2364

w IMG 6837

w IMG 6838

Den Haag - Even na elf uur vanmorgen botsten een voertuig van Randstadrail 3 en een personenauto met elkaar op de Koningin Emmakade. Er raakte niemand gewond, maar het tramverkeer ondervond wel hinder. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 7854

w IMG 7860

w IMG 7861

Voorburg - Omwonenden hadden vrijdagmiddag de Dierenambulance gebeld omdat er al geruime tijdeen kat in een boom zat aan de Oude Haven. Op haar beurt heeft de Dierenambulance de brandweer gevraagd om te assisteren bij het uit de boom halen van het beestje. Hiertoe is de brandweer van kazerne Leidschendam-Voorburg (tijdelijk opererend met de hoogwerker van Naaldwijk) ter plaatse gekomen. En zoals het zo vaak gaat (er worden ook zelden dode katten in bomen gevonden...): zodra het bakje van de hoogwerker dichtbij was, sprong de kat uit de boom en ging er vandoor. Hierop zijn de hulpdiensten weer naar hun warme maaltijd gegaan. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0279

w DSC 0285

w DSC 0287

w DSC 0289