Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflitsthumb 21Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 18 mei:

Den Haag - Op de kruising van de Vrouw Avenweg met de Meijepolderstraat ontstond maandagavond omstreeks half acht een aanrijding tussen twee auto's. De bestuurster van één van de auto's is in de gealarmeerde ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF58511

w SBF58514

w SBF58517

Dinsdag 19 mei:

Den Haag - Twee auto's kwamen omstreeks tien voor negen vanochtend met elkaar in botsing op de kruising van de Savornin Lohmanlaan met de Godetiaweg. De bestuurster van één van de auto's liep letsel op en is per ambulance - zonder spoed - naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA verricht onderzoek naar dit ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 9919

w IMG 9924

w IMG 9926

w IMG 9927

Maasdijk - Twee voertuigen botsten omstreeks tien voor zeven vanavond met elkaar op de kruising van de Pettendijk met de Lange Kruisweg. De schade was aanzienlijk, maar gelukkig raakte niemand gewond. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 4233

w IMG 4234

Den Haag - Niet veel later was het raak in de Langnekstraat. Twee personenauto's kwamen daar met elkaar in botsing. Ook hier geen gewonden. Eén van de bestuurders werd wel aangehouden op verdenking van het gebruik van verdovende middelen. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 2402

w IMG 2403

Den Haag - In een woning aan de Zoutkeetsingel heeft dinsdagavond een mishandeling plaatsgevonden. Veel politie-eenheden kwamen naar de woning toe, evenals de hondenbrigade. Een persoon raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. (Foto's: Donny Kooistra en Lars Koeze)

w IMG 2413 1

w 010

w 014

w 015

Woensdag 20 mei:

Den Haag - Een jongetje op een fietsje werd rond kwart over vijf aangereden door een scooter in de Wapserveenstraat. Ambulancepersoneel ontfermden zich over het jongetje en vonden het raadzaam dat deze in het ziekenhuis verder werd onderzocht. Agenten namen het fietsje van het jongetje mee naar het politiebureau. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 6063

w NVM 6067

w NVM 6068

w NVM 6079

Zoetermeer - Een speeltoestel van nog geen half jaar oud op een speelterrein aan de Hannie Schaftrode viel tegen half zes vermoedelijk ten prooi aan vandalen, die er de brand in staken. Een deel van het klimrek en de rubber vloer eromheen raakten beschadigd door de brand. De tankautospuit van kazerne Stadshart is ter plaatse geweest en de brandweermensen hadden het brandje snel geblust. De politie verricht onderzoek naar de brandstichters. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0131

w DSC 0133

w DSC 0135

w DSC 0137

Den Haag - Omstreeks tien voor zes vanmiddag kwamen een scooter en een auto met elkaar in botsing op de kruising van de Stationsweg met de Hoefkade. De scooterbestuurder is onderzoht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Robert Johnson)

w DSC 9425

w DSC 9427

w DSC 9433

Donderdag 21 mei

Den Haag - Op de Segbroeklaan raakt een ouder echtpaar in de problemen t.h.v. de wegwerkzaamheden daar. Zij raken een aantal plastic blokken die daar als tijdelijke rijbaanscheiding staan. De auto komt erop vast te zitten, maar de brandweer is zo vriendelijk om de auto er even af te tillen en de blokken weer recht te zetten (foto's: Rene Hendriks)
w PEEN7794

w PEEN7801

w PEEN7802

Wassenaar - Op de Rijksstraatweg/N44 raken twee auto's bij een kop-staart botsing betrokken. De schade aan de voertuigen is fors, maar wat vervelender is: twee van de inzittenden hebben nekklachten en moeten naar het ziekenhuis vervoerd worden. Er zijn twee rijstroken afgesloten, wat een forse file in de richting van Leiden oplevert (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN7807

w PEEN7811

w PEEN7814

Wassenaar - Even na twee uur vanmiddag ontstaat brand in een woning gelegen boven een restaurant aan de Achterweg. De brandweer is snel ter plaatse en weet de brand snel te blussen. Eén bewoner is onderzocht op rookinhalatie en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 2956

w DSC 2957

w DSC 2960

w DSC 2961

Vrijdag 22 mei:

Den Haag - De hoogwerker van kazerne Centrum werd vanavond op verzoek van de Dierenambulance naar de Weimarstraat gestuurd, waar een grote papegaai was neergestreken op een gevel. Het plan was om de papegaai vanuit het bakje van de hoogwerker te benaderen, waarna deze gevangen zou kunnen worden. Helaas voor brandweer en Dierenambulance had de papegaai duidelijk andere plannen en vloog weg toen de hulpverleners vlakbij waren. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 2583

w IMG 2589

w IMG 2593

w IMG 2599

Zaterdag 23 mei

Den Haag - Een ongelukkig moment voor de bestuurder van een BMW op de Laan van Meerdervoort aan het eind van de middag. De bestuurder van een tram van lijn 12 slaat rechtsaf de Goudenregenstraat in, terwijl de bestuurder geen voorrang verleent waarbij beiden in botsing komen. Bij het ongeval raakt niemand gewond, maar er is wel veel schade aan de auto. Een korte afsluiting van de Laan van Meerdervoort en een korte stremming van het OV is het gevolg. (Foto's: Dejan Jeremic en Henk Ros)

w IMG 0913

w IMG 5221

w IMG 5228

Den Haag - Omstreeks kwart voor zes vond er een aanrijding plaats met 3 personenauto's op de kruising Waldorpstraat/Viaductweg. In totaal kwamen er 2 ambulance's ter plaatse om 2 gewonden te behandelen. Uiteindelijk is 1 gewonde per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer werd ter plaatse over het fietspad langs het ongeval omgeleid. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 2615

w IMG 2616

w IMG 2622

Zoetermeer - Op de Willem Dreeslaan verleende een fietser even over half twaalf vanavond bij een oversteekplaats voor fietsers geen voorrang aan een voorbijkomende auto. De fietser werd daarop geschept en belandde op de motorkap en tegen de voorruit van de auto. De fietser liep hierbijletsel op en is onder andere met hoofdletsel vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 5257

w IMG 5259

w IMG 5261

Zondag 24 mei:

Den Haag - Op de Koningskade, even na het einde van de Koningstunnel richting Scheveningen, raakte een automobilist vanmorgen bij het verkeerslicht de macht over het stuur kwijt en botste tegen een paaltje langs de kant van de weg. Na de komst van de politie moest er worden geblazen en bleek de bestuurder onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 9083

w IMG 9086

w IMG 9092