Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

kop nieuwsflitsthumb 22Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 26 mei:

Zoetermeer - Een motorrijder is vanmorgen gewond geraakt op de rotonde aan de N470/Oostweg, ter hoogte van de Noordeindseweg. Op de rotonde kwam een automobilist in botsing met de motorrijder, die daarbij ten val is gekomen. De motorrijder is naar het ziekenhuis vervoerd, een deel van de rotonde is kort afgesloten geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 5286

w IMG 5290

w IMG 5297

Den Haag - Aan het einde van de middag botsten op de kruising van de Laan van Clingendael met de Benoordenhoutseweg een maaltijdbezorger en een HTM-bus op elkaar. De maaltijdbezorger raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto: Rutger Rijntjes)


w rutger1

Den Haag - Op de A13 tussen het knooppunt Ypenburg en het Prins Clausplein heeft even na zes uur 's avonds een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto's. Door de aanrijding werden de airbags geactiveerd van het taxibusje, dat achterop zijn voorganger was gebotst. Het taxibusje, dat slechts 3 weken oud was, heeft hierdoor een forse schadepost opgelopen. De bestuurder kwam er beter vanaf, deze is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en bleek niet gewond te zijn geraakt. Het ongeval veroorzaakte wel de nodige file. Vanuit Rotterdam stond er maarliefst 11 km file, vanwege de afgesloten rijstrook. (Foto's: Sander Paardekooper)

w IMG 3140

w IMG 3143

w IMG 4322

w IMG 4326

Woensdag 27 mei:

Den Haag - Op het De Savornin Lohmanplein werd omstreeks kwart voor acht vanavond een motorrijder van achteren aangereden door een auto. Hij werd door de klap van de aanrijding tegen de auto voor hem geduwd en kwam ten val. De motorrijder is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 6813

w NVM 6814

w NVM 6816

w NVM 6817