Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflitsthumb 23Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 01 juni:

Zoetermeer - Op de parkeerplaats van het Bagijnenwaard is omstreeks kwart voor vier een personenauto volledig uitgebrand. Bij aankomst van de tankautospuit van Kazerne Zoetermeer-Stadshart stond de personenauto volledig in brand. De brand is bestreden met een straal hoge druk. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd. Er zijn lucifers aangetroffen naast de auto, waardoor de politie uit gaat van brandstichting. (Foto's: Sander van der Berg)

w DSC 0004

w DSC 0059

w DSC 0063

Rijswijk - Vanavond rond half twaalf werd op de Siergaarde een auto met twee inzittenden door de politie staande gehouden. De inzittenden zuden een poging hebben ondernomen om in te breken in een auto. In de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Beide inzittenden zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7037

w NVM 7058

w NVM 7060

w NVM 7063

Dinsdag 2 juni:

Zoetermeer - Vanmiddag ging het mis bij het in- of uitparkeren van een auto aan het Haagsebos. Wat er precies mis ging zegt het verhaal niet, maar het eindresultaat was wel dat de auto achteruit in de sloot belandde die is gelegen tussen het Haagsebos en het Fonteinbos. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor; de bestuurder kon heelhuids aan de kant komen. Een berger heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 5915

w IMG 5920

w IMG 5922

Woensdag 3 juni:

Den Haag - Even voor half één vanmiddag botsten bij een verkeerslicht op de Laan van Delfvliet twee auto's achterop elkaar. Een ambulance moest er aan te pas komen omdat één van de zinittende gewond was geraakt. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7076

w NVM 7077

w NVM 7078

w NVM 7092

Den Haag - Omstreeks vier uut vanmiddag vond er op de 'Zevensprong', het grote kruispunt van onder andere Paul Krugerlaan, Beeklaan, Loosduinseweg en Regentesselaan, een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Loosduinseweg was enige tijd afgesloten tussen Regentesselaan en Beeklaan en dat leverde verkeershinder op. Nadat het slachtoffer was vervoerd is het kruispunt weer vrijgegeven. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7102

w NVM 7103

w NVM 7104

w NVM 7116

Den Hoorn - Op de oprit van de A4 richting Amsterdam vond omstreeks kwart over twaalf vanmiddag een verkeersongeval plaats waarbij een aantal voertuigen waren betrokken. De ambulancedienst heeft enkele inzittenden onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het verkeer kon de aanrijding over één rijstrook passeren. Berger BCB heeft enkele voertuigen afgesleept. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7341

w NVM 7346

w NVM 7349

w NVM 7354

Den Haag - Rond tien over acht vanavond botsten twee personenauto's achter op elkaar in De Heemstraat, nabij het Hobbemaplein. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft één inzittende onderzocht. Deze is hierna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7474

w NVM 7475

w NVM 7476

Donderdag 4 juni:

Den Haag - Een motorscooter met twee opzittenden botste vanavond omstreeks kwart voor tien tegen een geparkeerde bedrijfsbus op de kruising van de van der Neerstraat met de Snijdersstraat. De passagier viel van de scooter en raakte gewond. De bestuurder bekommerde zich echter niet om zijn gewonde kameraad en ging er vandoor. De passagier is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Of de besturuder inmiddels is aangehouden en waarom hij was gevlucht, is niet bekend. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 6118

w IMG 6119

w IMG 6123

w IMG 6127

Vrijdag 5 juni:

Den Haag - Even voor elf uur vanochtend ontstaat er door kortsluiting brand in een woning aan de 1e Braamstraat. Het brandje was snel geblust en een bewoonster is onderzocht in de ambulance; zij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 4905

w TDK 4907

w TDK 4910

Delft - Het KNMI geeft 'code oranje' af voor zwaar onweer. Dat valt achteraf heel erg mee, maar op de Straat van Mallaka in Delft krijgt een huis wel een flinke inslag te verduren. Omwonenden spreken over 'een regen van vonken' op het moment van de inslag. De brandweer controleert de woning of er geen smeulbrand is ontstaan. Er ontstaat flinke schade aan de gevel. (foto's: Rene Hendriks)
w PEEN8275

w PEEN8276

Zaterdag 6 juni:

Den Haag - Een automobiliste reed vannacht omstreeks half één op de Laan van Meerdervoort achterop een geparkeerde auto, die op zijn beurt weer doorschoof tegen de auto die daarvoor stond geparkeerd. Beide auto's liepen schade op. De automobiliste bleef echter niet ter plaatse netjes wachten, maar ging er vandoor. Zij werd uiteindelijk in Kijkduin staande gehouden en bleek onder invloed te verkeren. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 0837

w IMG 0848

w IMG 0852

w IMG 0853

Wassenaar - De tankautospuit van Wassenaar werd even na vier uur vanmiddag op verzoek van de Dierenambulance gestuurd naar de Schoolstraat. Daar moest een gewonde vogel uit de dakgoot worden gehaald. Een brandweerman is via een ladder naar de dakgoot geklommen en heeft de vogel in het mandje gedaan voor de medewerkster van de Dierenambulance. Een meeuw op een nabijgelegen dak vond het allemaal maar niks. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC00103

w DSC00105

w DSC00106