Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

kop nieuwsflitsthumb 24Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 08 juni:

Masndag - Op de rotonde op de kruising van de Noordweg met de Leyweg kwam omstreeks vier uur vanmiddag een auto in botsing met een scooter. De scooterbestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel maar is niet vervoerd. Het gehele kruispunt is door een agente afgesloten in verband met dit incident. Toen bleek dat de scooterbestuurder niet werd vervoerd, is het kruispunt weer opengesteld. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7730

w NVM 7732

w NVM 7745

w NVM 7750

Dinsdag 9 juni:

Zoetermeer - Een fietser werd omstreeks vier uur geschept door een personenauto op de Danny Kayelaan. De jongeman verleende vermoedelijk geen voorrang aan de auto die voor hem van rechts kwam, en werd geschept. De fietser liep mogelijk verwondingen aan zijn been op en voorbijgangers verleenden eerste hulp. Ambulancepersoneel heeft de jongen onderzocht en hij is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft foto's gemaakt van de locatie van het ongeval. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 6150

w IMG 6151

w IMG 6153

w IMG 6158

Den Haag - Op de Van Damstraat brandde dinsdagavond een auto volledig uit. Volgens een buurtbewoner had de bestuurder de auto net geparkeerd, waarna een explosie plaatsvond in de auto. De auto stond hierna volledig in brand, en ging zelfs uit zichzelf rijden door de brand. Daardoor reed de auto weg uit het parkeervak, en kwam tot stilstand tegen een hekje. Wat precies de oorzaak van de brand is, is niet duidelijk. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 4694

w IMG 4699

w IMG 4701

Donderdag 11 Juni

Den Haag - Een automobiliste en een motorrijder zijn donderdagmiddag bij en verkeersongeval op de kruising Meppelweg/Beresteinlaan met elkaar in botsing gekomen. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de motorrijder ter plaatse behandeld aan verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Zowel de motor als de auto liepen door het ongeval aanzienlijke schade op. De motor zal vermoedelijk total-loss verklaard worden. De Meppelweg en en een deel van de Beresteinlaan waren enige tijd afgesloten door het ongeval. Een berger heeft de motor afgesleept. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 5043

w TDK 5046

w TDK 5048

w TDK 5072

Den Haag - Een voorbijganger zag vanmiddag iets voor half vier in het water bij de Allard Piersonlaan een laars in het water drijven en kon de meldkamer niet vertellen of in die laars nog een persoon stak. De hulpdiensten namen geen risico en dus werd de brandweer ter plaatse gestuurd. Het bleek al gauw dat het slechts om een drijvende lege laars ging. Hierna zijn de brandweervoertuigen snel retour kazerne gegaan. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3101

w IMG 3103

w IMG 3105

Den Haag - Even voor half negen vanavond werd in de Hobbemastraat een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte gewond en moest in de ambulance worden onderzocht. Hierna is deze naar een ziekenhuis vervoerd. De Hobbemastraat is enige tijd afgesloten geweest in verband met het ongeval en het politieonderzoek. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8223

w NVM 8225

w NVM 8226

w NVM 8228

Naaldwijk - Op de Burgemeester Elsenweg, ter hoogte van de fietseres oversteekplaats bij de Lange Broekweg is een fietser aangereden.  De man is vermoedelijk door het rode licht gereden. Hij raakte gewond ) is per ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Burgemeester Elsenweg was enige tijd afgesloten vanaf de Middelbroekweg. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 4742

w IMG 4743

w IMG 4748

Vrijdag 12 Juni:

Zoetermeer - Op de kruising Bleiswijkseweg/Fokkerstraat heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. De fietser verklaarde dat hij was aangereden door een bestuurder in een BMW en dat deze na de aanrijding is doorgereden. Het slachtoffer raakte gewond en is door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd worden. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de BMW, maar voor zover bekend is de auto niet meer aangetroffen. (Foto's: Sander van den Berg en Nick vd Toorn)

w DSC 0005

w DSC 0009

w DSC 0011

w IMG 6324

Zaterdag 13 juni:

Delft - Een vrachtwagenchauffeur die over de A13 reed in de richting van Rotterdam, zag vanmiddag dat een schaap in een weiland bij Texaco Vrijenban met zijn kop in een hek vast zat. Hij belde de hulpdiensten en hierop is de tankautospuit van kazerne Delft derwaarts gestuurd. Brandweermensen zijn met behulp van een ladder een sloot overgestoken en hebben de schaap uit diens benarde positie bevrijd. Het schaap hield niets over aan het avontuur. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3670

w IMG 3668

w IMG 3675

w IMG 3678

Den Haag - Op de kruising van de Brasserskade met de Rijswijkse Waterweg kwamen even voor half zes vanmiddag een auto en een snorscooter met elkaar in botsing. De scooterbestuurster raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Op deze locatie vonden de afgelopen tijd al vaker ongevallen plaats. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w 20150613 174340

w 20150613 174404

w 20150613 174450

Den Haag - 's Avonds even na half negen vond er een aanrijding plaats tussen 2 personenauto's op de kruising Maartensdijklaan / Hengelolaan. 1 inzittende is ter plaatse in een ambulance onderzocht door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto's weg te slepen. (Video: Ferrie van der Geer Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8318

w NVM 8315

Zondag 14 juni:

Zoetermeer - Vanochtend omstreeks kwart over zeven vond er een medische noodsituatie plaats in een woning aan het Brempark. Behalve twee ambulances was ook de inzet van de traumahelikopter met het MMT noodzakelijk. Deze is geland op een voetbalveld aan de Klaproostuin. Het MMT is door een politievoertuig naar het Brempark vervoerd. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 6443

w IMG 6460

w IMG 6466

w IMG 6467

Den Haag - In de Waldorpstraat, ter hoogte van de Megastores, ontstond vanmiddag rond kwart voor twee een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. Eén van de inzittenden is in de ambulance onderzocht, maar is voor zover bekend niet vervoerd. De Waldorpstraat was tijdelijk afgesloten vanaf 'De Put" in de richting van de Rijswijkseweg. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3751

w IMG 3758

w IMG 3776

Maasdijk - In het oude Rabobank gebouw aan de Tuindersweg brak zondagavond rond 22 uur brand uit. Volgens buurtbewoners hadden hangjongeren spullen in brand gestoken en op het afdak van de ingang gegooid. De brandweer heeft de brand geblust, en moest deels het dak slopen om de brand geheel te blussen. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 4827

w IMG 4833

w IMG 4836