Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 26

kop nieuwsflitsthumb 26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 juni:

Den Haag - Even voor drie uur vanmiddag vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster op de kruising van de Maartensdijklaan en de Vreeswijkstraat. De fietsster raakte gewond en is door het ambulancepersoneel op een wervelplank gefixeerd. Hierna is zij zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 9266

w NVM 9267

w NVM 9270

Den Haag - Even voor zes uur vanmiddag botsten een personenauto en een bedrijfsbusje op elkaar op de kruising van de Poeldijkseweg met het Groenepad. De schade was aanzienlijk maar er raakte niemand gewond. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de personenauto geen voorrang verleend aan het busje. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 9303

w NVM 9305

w NVM 9310

w NVM 9319

Dinsdag 23 juni

Den Haag - Op de Hofzichtlaan komt een auto tot stilstand tegen de abri van de tramhalte. De bestuurster werd medisch gecontroleerd, maar is niet vervoerd naar het ziekenhuis (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN8904

w PEEN8906

Donderdag 25 juni:

Den Haag - Vanavond rond half tien werd op de De la Reyweg een jongetje aangereden door een auto. Omdat volgens de eerste melding sprake was van 'kindje onder een auto' werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Van een beknelling bleek echter geen sprake. Het jongetje is na onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een ander jongetgje, dat getuige was geweest van de aanrijding, kreeg voor de schrik een 'traumabeertje' van de hulpverleners. De De la Reyweg was enige tijd afgesloten in de richting van het Veluweplein. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 4162

w IMG 4168

w IMG 4184

w IMG 4187

Den Haag - Op de Neherkade vond omstreeks elf uur, ongeveer ter hoogte van de "Partyboot', een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's plaats. De zichtbare schade aan de auto's viel op het eerste gezicht mee. Toch moest één inzittende voor onderzoek naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 5533

w TDK 5534

w TDK 5541

Vrijdag 26 juni:

Den Haag - Een automobilist die op de Sportlaan reed, verloor even na half drie ter hoogte van het Wielewaalplein door onbekende oorzaak de macht over het stuur, schoot de stoep op en ramde daar een 'Hagenaartje'. De auto kwam uiteindelijk tegen een geparkeerde auto tot stilstand. De bestuurder is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 1451

w IMG 1453

w IMG 1456

w IMG 1464

Zaterdag 27 juni:

Den Haag - Op een voetgangersoversteekplaats op de Volendamlaan, nabij de Leyweg, werd vanochtend even na tien uur een scootmobiel aangereden door een personenauto. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd ter plaatse. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 4376

w IMG 4379

w IMG 4382

w IMG 4386

Rijswijk - Zaterdagmiddag even na drie uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Haagweg/Hoornbruglaan. Een auto reed daar achteruit en botste daarbij tegen een scooterrijder. De bestuurder van de scooter klapte vermoedelijk met zijn arm door de achterruit van de auto en raakte daarbij gewond. Ambulancepersoneel vervoerde hem naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

w Hoornbrug SBF59911

w Hoornbrug SBF59913

w Hoornbrug SBF59914

Zondag 28 juni:

Rijswijk - Zondagmiddag even na twee uur brak er  brand uit in de oven van een portiekwoning aan de Cromhoutlaan. Brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand in de woning op de derde woonlaag. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF59925

w SBF59927