Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

kop nieuwsflitsthumb 28Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 7 juli:

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg, nabij de Erasmusweg, werd omstreeks kwart voor zeven vanavond een fietser aangereden door een personenauto. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht. Het ambulancepersoneel heeft de fietser onderzocht en daarna is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 1243

w NVM 1245

w NVM 1281

w NVM 1286

Den Haag - De plots opstekende wind zorgde gisteravond voor een potentieel gevaarlijke situatie op de Cannenburglaan. Een aannemer had daar in verband met werkzaamheden op het dak een hoeveelheid materialen op het dak van woningen laten liggen. Door de wind waaide een deel daarvan naar beneden, alsmede verpakkingsmateriaal. Hierop heeft de politie een deel van de straat afgezet en is de hoogwerker van kazerne Laak ter plaatse gestuurd. Vanuit de hoogwerker is een inspectie uitgevoerd op het dak en zijn de goederen die het meeste gevaar opleverden veiliggesteld. Ook op daken aan de Lichtenbergweg en de Loevesteinlaan bleken bouwmaterialen te liggen en ook daar heeft de brandweer het dak geïnspecteerd. De aannemer zou verder voor het veilig opbergen van de materialen zorgen. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 3356

w IMG 3361

w IMG 3364

w IMG 3423

Woensdag 8 juli:

Monster - De bestuurder van een busje raakte vanmiddag even na vier uur lichtgewond bij een ongeval op De Poel. De chauffeur raakte waarschijnlijk als gevogl van een klapband de macht over het stuur kwijt, raakte van de weg en reed een boom omver. Het busje kwam tenslotte vlakbij een sloot tot stilstand. De bestuurder kon zelf uit het busje komen en is na aankomst van de ambulance door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij is daarna met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 3478

w IMG 3480

w IMG 3486

w IMG 3487

Zoetermeer - In een woning aan het van Duvenvoordepad ontstond even na half vijf brand. Het is niet bekend wat er precies in brand heeft gestaan, maar het brandje was snel onder controle. Er is één tankautospuit ingezet. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Rogier Visser)

w IMG 5437

w IMG 5439

w IMG 5442

Den Haag -  Op de Volendamlaan verliest de bestuurder van een bestelbusje de macht over het stuur en raakt een geparkeerde auto. De onfortuinlijke bestuurder wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

7934 AT

w IMG 3679

Donderdag 9 juli:

Zoetermeer - Donderdagmiddag werd een gaslek gemeld aan de Graaf Janstraat. Bij aankomst van de brandweer constateerde zij een lekkage vlakbij twee electriciteitshuisjes. Uit voorzorg heeft de brandweer een nevelstraat aangelegd om verdere schade te voorkomen. Joulz is ter plaatse gekomen en heeft het lek gedicht. De parkeerplaats van de Graaf Janstraat was hierdoor enige tijd afgesloten. (Foto's: Fred Wolters)

w IMG 0737

w IMG 0740

w IMG 0741

w IMG 0743

Den Haag - In een appartement aan de Oude Haagweg viel een bewoner in slaap nadat hij zojuist een pannetje op het vuur had gezet. Dit leidde op een gegeven moment tot een brandje dat door de buren werd ontdekt. Zij hebben de bewoner gewekt en de brandweer gebeld. Die had het brandje snel onder controle.De ambulancedienst heeft de bewoner onderzocht, maar die mankeerde niets en hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 1822

w NVM 1825

w NVM 1830

w NVM 1843

Naaldwijk - Rond acht uur donderdagavond komt er bij de brandweer een melding binnen van brand in de Albert Heijn aan de Verdilaan. De tankautospuit van Honselersdijk en de tankautospuit en hoogwerker van Naaldwijk rukken uit en zijn snel ter plaatse. De winkel was al ontruimd en klanten en personeel staan buiten te wachten op de dingen die komen gaan. Het is niet duidelijk of er wat heeft gebrand en zo ja, wat. Na een korte inspectie van het dak wordt het pand weer vrijgegeven en rond half negen mag iedereen weer naar binnen. (Foto's: Lars Koeze en Fred van der Ende)

w 010

w IMG 4881

w IMG 4893

w 017

Vrijdag 10 juli:

Den Haag - Even over half acht vanavond vloog een auto uit de bocht die vanaf de Wegastraat de Binckhorstlaan op sloeg en belandde op de middenberm van de Binckhorstlaan tegen een lichtmast. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De brandweer is ter plaatse geweest maar kon al snel retour kazerne. De bestuurder is in de ambulance onderzocht. Of hij ook is vrvoerd is niet bekend. (Foto's: Ramses Draak en Nick van Mourik)

w image1

w image3

w NVM 2101

w NVM 2106

Den Haag - Vanwege de warmte worden dagelijks her en der brandkranen opengedraaid op straat, zodat met name de jeugd zich kan verheugen op een waar waterballet. Schijnt in Den Haag een heuse traditie te zijn. Het een en ander kost echter veel liters kostbaar drinkwater en trottoirs raken beschadigd doordat zand wegspoelt. Vanavond was het raak in de Jacob Catsstraat. Dunea heeft uiteindelijk onder begeleiding van politiemensen de brandkraan weer dichtgedraaid. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 6856

w IMG 6863

w IMG 6885

w IMG 6900

Zaterdag 11 juli:

Den Haag - Even over half vier vond er op de kruising van de Santiagosingel met de Laan van Wateringse Veld een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster. De automobilist kwam vanaf de Santiagosingel en de fietsster kwan voor de automobilist gezien vanaf rechts, dus tegen de rijrichting in. De fietsster raakte bij het ongeval gewond en is na onderzoek in de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 5841

w TDK 5844

w TDK 5846

w TDK 5847

Zondag 12 juli:

Zoetermeer - Rond negen uur vanochtend vond er in een flatwoning aan het Savelsbos een medische noodsituatie plaats van een kindje. Behalve de ambulance werd ook het MMT opgeroepen. De traumahelikopter is geland op een grasveld in de omgeving. Het MMT is met een politievoertuig vanaf de landingsplaats naar het Savelsbos overgebracht. Het kindje is na eerste onderzoek en behandeling zonder spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden.

Video: Wouter Parent

 

Foto's: o.a. Peter Hunt en Marcel Hillebrand

w DSC03292

w DSC03295

w IMG 8603

w IMG 8606

w 3