Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb 34Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 17 augustus:

Den Haag - Een kat die maandagmiddag was ontsnapt uit een woning aan de Waldeck Pyrmontkade, schrok zo van zijn zojuist verkregen vrijheid, dat hij zijn toevlucht zocht onder de motorkap van een nabij geparkeerde auto. Voorbijgangers hoorden gemiauw van onder de motorkap komen en waarschuwnden de Dierenambulance. Het kattenbeest was echter met geen mogelijkheid te vermurwen om zijn veilige plekje te verlaten en daarom moesten de medewerkers van de Dierenambulance aan de slag om de kat te 'bevrijden'. Toen dat niet lukte is de Wegenwacht erbij gehaald. Of de kat uiteindelijk zelf tevoorschijn is gekomen of dat deze daarbij een 'handje is geholpen' is niet bekend. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 6453

w IMG 6452

w IMG 6446

w IMG 6449

Dinsdag 18 augustus:

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden rond kwart over elf vanochtend ingezet ten behoeve van een 'medische noodsituatie binnenshuis' aan de Molenstraat. De traumahelikopter is geland op een grasveldje in de buurt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Dejan Jeremic)

w IMG 2751

w IMG 7787

w IMG 2754

Woensdag 19 augustus:

Den Haag - Op de Laan van Hoornwijck, ter hoogte van het BP tankstation, vond vanmiddag een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Er raakte niemand gewond, maar de schade was groot. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w 20150819 155522

w 20150819 155616

Donderdag 20 januari:

Wassenaar - Op de Groot Haesebroekseweg kwamen omstreeks tien voor één vanmiddag drie auto's met elkaar in botsing. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance, maar zij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 3011

w DSC 3014

w DSC 3015

w DSC 3020

Zaterdag 22 Augustus

Wateringen – Brandweer en dierenambulance rukte vanmiddag uit voor een gier zwaluw die in een aantal dakpannen vast was komen te zitten. Een brandweer man heeft het beestje bevrijd. Een van de pootjes van het beestje was er zeer slecht aan toe. Het beestje is door de dierenambulance meegenomen. (Foto’s: Cees de Kleyn)

w TDK 6910

w TDK 6919

w TDK 6920

Zondag 23 augustus

Den Haag - Sinds de verandering van de situatie voor het verkeer dat vanaf de Javastraat de kruising met de Koningskade op wil, gebeuren er veel bijna-ongelukken, maar vanavond was het echt raak. Een automobilist die op de Javastraat op de linker-rijstrook reed en rechtsaf de Koningskade op wilde slaan, reed tegen een auto aan die op de rechter rijstrook (alleen voor rechtsafslaand verkeer) tóch rechtdoor reed: een botsing was het gevolg. Ambulancepersoneel heeft iemand nagekeken op verwondingen, en de berger heeft de auto's afgesleept. Automobilisten konden langs het ongeval via de Koninginnegracht. Foto's: Ivar Gieles en Nick van der Toorn

w IMG 1007

w IMG 0978

w IMG 1001

w IMG 7473