Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 35

kop nieuwsflitsthumb 35Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 24 augustus:

's-Gravenzande - Een regenbui heeft een ambtenaar van de gemeente Westland een natte jas bezorgd. Zodoende ging de jas na binnenkomst op het gemeentehuis op de verwarming om sneller te drogen. Rond vier uur was men helaas genoodzaakt de brandweer te bellen, omdat de jas was gaan branden. Een gedeelte van het stadhuis was korte tijd ontruimd, en niemand is gewond geraakt. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 7482

w IMG 7483

w IMG 7486

w IMG 7487

Den Haag - Een overbezorgde vader dacht vanmiddag dat zijn dochtertje in het water bij de Hoogwerflaan was beland en sprong gekleed te water om geen seconde te verliezen. De brandweer was gealarmeerd en verscheen ook ten tonele met een aantal voertuigen. Enkele brandweermensen hielpen mee in de zoektocht naar het meisje in het water. Zoonlief ging er ondertussen met de fiets op uit en vond zijn zusje gelukkig ongedeerd elders. Vader en dochtertje werden vervolgens met elkaar herenigd en de brandweer kon weer inpakken. Eind goed, al goed. (Foto's: Bob van Keulen)

w 5U1 2138 1

w 5U1 2139 1

w 6U1 2333 1 2

w 6U1 2335 1

Dinsdag 25 augustus:

Voorburg - Op de kruising van de Mgr van Steelaan met de Reuvenslaan kwam rond half zeven een bestelbus in botsing met Randstadrail 2. De bestelbus raakte zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden en toen de bestelbus weer aan de kant stond, kon Randstadrail 2 weer verder. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 5493

w NVM 5498

w NVM 5500

Rijswijk - Omstreeks tien over tien werd op de rotonde op de kruising van de Schaapweg met De Dijk een fietser aangereden. Deze raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 5557

w NVM 5558

w NVM 5562

w NVM 5580

Vrijdag 28 augustus:

Den Haag - Omstreeks kwart voor zeven vanavond kwamen op de kruising van de van Hoytemastraat met de Roelofsstraat een automobilist en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger kwam ten val en liep lichte verwondingen op. Diens scooter raakte een geparkeerde auto, die beschadigd raakte. De maaltijdbezorger is in een ambulance onderzocht maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 8048

w IMG 8049

w IMG 8064

Den Haag - In de Waldorpstraat, vlakbij de brasndweer- en ambulancepost, vond omsreeks half twaalf een aanrijding plaats tussen een fietser en een scooterbestuurster. De scooterbestuurster kwam ten val. De fietser liet de fiets achter en vluchtte in onbekende richting. De scooterbestuurster is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Na onderzoek van de politie bleek dat de fiets van diefstal afkomstig was. Er is door de politie nog gezocht naar de fietser. Of deze is aangehouden is niet bekend. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 0125

w IMG 0126

w IMG 0127

Zaterdag 29 augustus:

Den Haag - Omstreeks half zes vond er op de Laan van Delfvliet, nabij de oprit naar de A4, een kop-staart aanrijding plaats tussen vier voertuigen. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen en meerdere inzittenden zijn onderzocht. Uiteindelijk zijn een moeder en haar kind zonder zpoed naar een ziekenhuis vervoerd. Er is één auto door een berger afgevoerd. (Foto's: Rick Hebing)

w IMG 8860

w IMG 8865

w IMG 8868

w IMG 8871

Den Haag - Zaterdagavond rond half acht botste een bestuurder van een personenauto met een scooterrijder op de kruising Zuiderparklaan/Escamplaan. De scooterrijder raakte gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis worden vervoerd. De aanrijding is vermoedelijk ontstaan omdat de scooterrijder het rode verkeerslicht heeft genegeerd. (Foto's: Maurice Schotman)

w 20150829 193303

w 20150829 193520

Zoetermeer - Rond acht uur vanavond werd door de ambulancedienst de assistentie van het Mobiel Medisch Team (MMT) gevraagd op de Planbaan in Zoetermeer. Het ging om een medische noodsituatie in een woning. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse, waarmee het landde in een grasveld nabij de Planbaan. (Video: Dennis Baden, Foto's: Roy Wolters)

w IMG 3313

w IMG 3314

w IMG 3316

w IMG 3320

Leidschendam - Op de A4 Amsterdam richting Den Haag botste rond half 2 een personenauto achterop een touringbus. De bestuurder van de personenauto raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Hij moest voor verdere behandeling worden vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weggesleept, de touringbus kon zelf zijn weg weer vervolgen. Een rijstrook is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 8331

w IMG 8327

Zondag 30 augustus:

Den Haag - De hulpdiensgen spoedden zich vanavond rond half negen naar het Roggekamp voor een medische noodsituate rond een kindje. Ambulancedienst, traumahelikopter, maar ook veel politie-eenheden werden gealarmeerd. De traumahelikopter is in de buurt geland en het MMT werd ter plaatse gebracht door een politievoertuig. Het kindje is gestabiliseerd en daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen)

w 5U2 2148 1

w 5U2 2150 1

w 6U2 2453 1