Nieuwsflits week 36 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 36

kop nieuwsflitsthumb 36Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 31 augustus:

Benthuizen - De traumahelikopter uit Amsterdam werd vanmiddag gealarmeerd voor een inzet op het Polderplein. Behalve het Mobiel Medisch Team werd er ook een ambulance van de Zoetermeerse ambulancepost ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter is op een grasveld naast de brandweerkazerne geland. Volgens omstanders zou het gaan om een persoon die gevallen was in de woning. Het MMT heeft het ambulancepersoneel kort geassisteerd, maar vertok alweer snel. De traumahelikopter is teruggevlogen naar de basis in Amsterdam.Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het vertrek van de helikopter trok veel bekijks. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 3388

w IMG 3396

w IMG 3411

w IMG 3423

Den Haag - Omstreeks kwart voor zes kwamen een scooter en een personenauto met elkaar in botsing op de kruising van de Londensingel met de Monacostraat in het Wateringse Veld. De scooterbestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 6117

w NVM 6119

w NVM 6121

w NVM 6132

Bleiswijk - In de bocht van de oprit van de A12 richting Den Haag sloeg even na half zeven vanavond een auto door nog onbekende oorzaak over de kop en kwam op z'n dak tot stilstand. De brandweer, alsmede een ambulance uit Haaglanden, kwamen ter plaatse. De bestuurder kon zonder te knippen uit het voertuig worden gehaald. Deze is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 3431

w IMG 3437

w IMG 3438

w IMG 3444

Dinsdag 1 september

Rijswijk - Bij een kop-staart botsing op de A4 richting Delft tussen een motor en een auto is de bestuurder van de motor gewond geraakt. De bestuurder, die op dat moment als rij-instructeur op de motor twee cursisten begeleidde, reed door nog onbekende oorzaak achterop een auto die op de afrit naar de Prins Beatrixlaan reed. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, de cursisten zijn door motoragenten naar een veilige plek begeleid. Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 8209

w IMG 8210

w IMG 8225

Woensdag 2 september:

Den Haag - In de Jan van Beersstraat stond vanavond rond tien voor half twaalf een scooter of bromfiets in brand. Een nabij geparkeerde auto liep schade op. De tankautospuit van kazerne Laak kwam ter plaatse en de brandweerlieden hebben de brand geblust. Onbekend is hoe de brand is ontstaan. (Foto's: Jeffrey Seegers)

w image2

w image4

w image7

Donderdag 3 september:

Den Hoorn - Een chauffeur van een buitenlandse vrachtwagen nam vanmiddag op de Noordhoornseweg bij het nemen van de bocht twee 'biggenruggen' en een hekje mee. Beide biggenruggen werden uit de grond gereden en één daarvan bleef daarna muurvast onder de vrachtwagen steken. Helaas is ons niet bekend hoe dit is afgelopen. (Foto's: Remco Meioners)

w IMG 0821

w IMG 0823

w IMG 0826

Den Haag - Een jongetje dat bij zijn moeder achterop de fiets zat in de Theresiastraat, kwam omstreeks kwart over vier vanmiddag met zijn voetje tussen de spaken. Dat deed uiteraard ontzettend zeer en brandweer en de verpleegkundige van de Rapid Responder werden met spoed ter plaatse gestuurd om het jongetje te bevrijden. Door wie het jongetje uiteindelijk is bevrijd is niet bekend. Wel werd het jongetje na afloop onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder en daaruit bleek dat het jongetje niets had overgehouden aan het incident. Als troost heeft hij een 'traumabeertje' mogen ontvangen. (Foto's: Machiel Janssen)

w IMG 2229

w IMG 2231

w IMG 2233

Vrijdag 5 September:

Den Haag – Een forse regenbui heeft ervoor gezorgd dat een deel van de Laan van Wateringseveld en het Parijsplein onder water kwam te staan. Bij een winkelier aan het Parijsplein kwam het water wel heel snel naar binnen. Met behulp van de brandweer is de winkel grotendeels ontdaan van het water. Na enige tijd kon de riolering het water weer aan en waren de meeste problemen snel opgelost. Ook de skatebaan op de Laan van Wateringseveld is onder water komen te staan. ( Foto’s: Cees de Kleyn)

w TDK 7311

w TDK 7314

w TDK 7333

w TDK 7334