Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

kop nieuwsflitsthumb 39Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 september:

Delft - Omstreeks kwart over twaalf vanmiddag vond er in de Fabrieksstraat een aanrijding plaats waarbij een scooter en een fietser betrokken zouden zijn geweest. De fietser liep hierbij een hoofdwond op en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0603

w DSC 0604

w DSC 0606

Den Haag - Een fietser had vanavond zeker een engeltje op zijn schouder toen hij omstreeks negen uur werd aangereden door een auto op de kruising van de Neherkade met de Slachthuislaan. De fietser kwam tegen de voorruit en het dak van de auto aan, die daardoor zwaar beschadigd raakte. De fietser krabbelde na het ongeval op en wilde eigenlijk niet onderzocht worden. Een agent heeft echter de ambulancedienst verwittigd, terwijl een collega de nek van het slachtoffer heeft gefixeerd. De verpleegkundige van de Rapid Responder heeft de fietser onderzocht. Deze hoefde niet naar het ziekenhuis maar heeft wel een wekadvies gekregen. (Foto's: Cees de Kleyn)

w TDK 7533

w TDK 7534

w TDK 7538

w TDK 7541

Dinsdag 22 september:

Den Hoorn - Op de Wippolderlaan/N211 ontstond bij de verkeerslichten nabij de op- en afrit van de A4 een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. Eén van de inzittenden raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 7163

w NVM 7166

w NVM 7168

Den Haag - Een automobilist sloeg omstreeks twee uur vanmiddag vanaf het Korte Voorhout rechtsaf de Schouwburgstraat in. De automobilist zag daarbij echter een paserende fietser over het hoofd. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: H. van Bemmelen)

w 20150922 141608

w 20150922 141635

Woensdag 23 september:

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Melis Stokelaan met de Mr. Droogleever Fortuynweg werd vanochtend omstreeks tien voor tien een fietser aangereden. Deze is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Melis Stokelaan is tijdelijk afgesloten geweest in de richting van de Lozerlaan. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 1707

w IMG 1725

w IMG 1728

Donderdag 24 september:

Rijswijk - Op de kruising van de Lindelaan met de Rembrandtkade raakte vanmiddag rond vijf uur een scooterrijder gewond toen deze werd aangereden door een automobilist die rechtsaf sloeg en de scooterrijder daarbij over het hoofd zag. De scooterrijder is ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w IMG 2766

w IMG 2767

Vrijdag 25 September

Delft - Omstreeks drie uur vannacht kregen de hulpdiensten een melding van een woningbrand aan de Van Hasseltaan. Bij aankomst bleek het te gaan om een pannetje op het vuur. De brandweer had het incident snel onder controle. De bewoner van een woning is door de ambulancedienst nagekeken op klachten van rookinhalatie. Het is niet bekend of het slachtoffer vervoerd is naar het ziekenhuis.(Foto’s: Nick van der Toorn)

w IMG 4673

w IMG 4683

w IMG 4703

Zaterdag 26 september:

Den Haag - Rond kwart voor tien vanmorgen is een automobilist in de Zusterstraat tegen een 'Hagenaartje' gebotst. Brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd, maar de bestuurder bleek niet bekneld, waarop de brandweer retour kazerne is gegaan. De bestuurder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF58505


w SBF58506

w SBF58509

w SBF58511

Zoetermeer - Bij voetbalvereniging sv Oosterheem aan de Buytenparklaan ging het vanmiddag rond kwart voor vier mis tijdens de wedstrijd van het 7e elftal tegen DSO 7. Er zou een speler een kopstoot hebben gegeven aan een andere speler en die moest als gevolg daarvan naar het ziekenhuis worden vervoerd. De agressieve tegenspeler is aangehouden door de politie. (Foto: Sander van den Berg)

w DSC 0001

Zondag 27 september:

Nootdorp - Omstreeks kwart voor tien vanochtend kwamen een autoi en een fietsster met elkaar in botsing op de kruising van de Gentioaan en de Kievitsbloem. De fietsster raakte bij dit ongeval gewond en is zonder spoed vervoerd per ambulance. (Foto's: Jayden media)

w DSC 0627

w DSC 0628

w DSC 0629

Den Haag - Op de Paviljoensgracht kwamen vanmiddag een automobilist en een scooterbestuurder met elkaar in aanraking. De scooterbestuurder raakte bij deze botsing gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF58548

w SBF58553

w SBF58554

Den Haag - De komst van de ambulance en de traumahelikopter waren vanmiddag gewenst op het Zuiderstrand nabij Beachclub 'Leef'. Dit in verband met een medische noodsituatie, waarvan de aard ons niet bekend is. Het slachtoffer c.q. de patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 9599

w IMG 9602

w IMG 9604