Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 41

kop nieuwsflitsthumb 41Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 oktober:

Den Haag - Omstreeks het middaguur werd op de Leyweg met de Vreeswijksraat een scooterbestuurder aangereden door de bestuurder van een bestelwagen die rechtsaf sloeg. De scooterbestuurder is onderzocht in de ambulance maar is niet vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

w IMG 0279

w IMG 0280

w IMG 0286

Pijnacker - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team aan boord werden omstreeks half één vanmiddag naar een woning aan de Mandemeesterstraat gestuurd. Het betrof een medische noodsituatie van een kindje in die woning. Het kindje is na eerste behandeling door het medisch personeel, per ambulance naar de traumahelikopter overgebracht en is daarna door de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Het komt overigens zeer weinig voor dat patiënten door de traumahelikopter naar een ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 4187

w IMG 4193

w IMG 4201

Den Haag - Op de Melis Stokelaan, nabij de Leyweg, botste vanmiddag omstreeks drie uur een personenauto achterop een andere auto. Met name het voorste voertuig raakte hierdoor zwaar beschadigd, aan de achterzijde. Drie inzittenden van die auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8580

w NVM 8585

w NVM 8589

w NVM 8609

Rijswijk - Op de rotonde op het kruispunt van de Sir Winston Churchilllaan met de Schaapweg werd rond half vijf een scooterbestuurder aangereden door een auto. De jonge scooterbestuurder raakte hierbij gewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Het kruispunt was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8612

w NVM 8617

w NVM 8622

w NVM 8631

Dinsdag 6 oktober:

Den Haag - Op de Schoeplaan gaat het omstreeks acht uur vanavond mis tijdens het koken in een woning; er ontstaat een brandje. De bewoner heeft het brandje geblust maar loopt daarbij tweede graads brandwonden op aan zijn arm. De brandweer hoeft aan de brand zelf niet veel meer te doen, maar helpt de man bij het koelen van de brandwond. Een verpleegkundige van de motorambulance onderzoekt en verbindt de man. De gewonde bewoner heeft van de politie een lift gehad naar een ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF58733

w SBF58740

w SBF58743

w SBF58753

Woendag 7 oktober:

Pijnacker - Op de Hoefslag raakte vanmorgen een werknemer gewond bij een ongeval. Volgens getuigen was hij van een trap gevallen. De man liep beenletsel op en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0656

w DSC 0657

Leidschendam - Op het Weigelia kwam een man vanmiddag ongelukkig ten val op het tramspoor. Daarbij liep hij een flinke hoofdwond op. Om het ambulancepersoneel te ondersteunen kwam een traumahelikopter ter plaatse, die op het grasveld tegenover het Weigelia is geland. Gedurende de hulpverlening was het tramverkeer gestremd. De man is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd (Foto's: Rene Hendriks, Donny Kooistra)

w PEEN4422

w PEEN4428

w IMG 2318

w PEEN4441

Vrijdag 9 oktober:

Monster - Op de Madeweg kwamen vanavond een auto en ene bestelauto frontaal met elkaar in botsing. De schade was fors en één van de inzittenden moest in een ambulance worden onderzocht. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de inzittende niet naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden. De Madeweg is enige tijd volledig afgesloten geweest als gevolg van het ongeval. Beide voertuigen zijn afgevoerd door de berger. (Foto's: o.a. Cees de Kleyn)

w TDK 8301

w TDK 8308

w TDK 8310

w IMG 3859

Naaldwijk - In zwembad 'De Hoge Bomen' aan de Hoogwerf roken personeel en bezoekers even voor negen uur een duidelijke brandlucht. Het personeel heeft het zwembad meteen ontruimd en de hulpdiensten werden verwittigd. Brandweer en ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen. Aldaar werd geconstateerd dat er niet daadwerkelijk brand was en dat een en ander waarschijnlijk lag aan en defect in de ventilatie. Enkele kinderen gaven weliswaar aan dat zij zich niet lekker voelden, maar dit bleek gen aanwijsbare oorzaak te heben. Er hoefde dan ook niemand met de ambulance mee. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 7758

w IMG 7765

w IMG 7768

w IMG 7795

Den Haag
- Een scooterbestuurder is vanavond gewond geraakt nadat hij met zijn scooter ten val was gekomen op het Hildebrandplein. Hij kwam deels onder de scooter terecht en liep beenletsel op. Nadat hij uit zijn benarde positie was bevrijd, werd zijn been gespalkt en is hij daarna naar een ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van het ongeval was de Neherkade tijdelijk afgesloten in de richting van de Slahcthuislaan. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 2529

w IMG 2543

w IMG 2546

Den Haag - Op de parkeerplaats nabij het politiebureau aan de Mr. P. Droogleever Fortuynweg in Den Haag vond vanavond een aanrijding auto vs scooter plaats. Hierbij viel een gewonde. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Berger Vreugdenhil heeft de scooter afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8784

w NVM 8790

w NVM 8799

Den Haag - Een automobiliste die omstreeks kwart over elf vanavond vanaf de van der Neerstraat de Ruijsdaelstraat in sloeg, zag daarbij een scooterbestuurder over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de scooterbestuurder gewond raakte. De man is zonder spoed naar het ziekenhuiks vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 8803

w NVM 8808

w NVM 8812

Zaterdag 10 oktober:

Voorburg - Omstreeks kwart voor drie vannacht is een fietser ten val gekomen op de Parkweg. De fietser raakte zwaargewond en om die reden is behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse gekomen; dit keer met de auto. Het slachtoffer is na onderzoek met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Het MMT is hierop retour Rotterdam gegaan. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 0206

w IMG 0207

w IMG 0214

w IMG 0219