Nieuwsflits week 43 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 43

kop nieuwsflitsthumb 43Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 oktober:

Zoetermeer - Op het De Keyserplan ging het vanmiddag even mis bij het slaan van een paaltje in de aarde. De paal werd precies daar de grond in geslagen waar een gasleiding liep en een lekkage was het gevolg. De tankautospuit van kazerne Stadshart kwam ter plaatse 'voor het geval dat'. Medewerkers van Stedin hebben het lek gedicht. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 4594

w IMG 4597

w IMG 4598

Maasdijk – Tijdens werkzaamheden in een tuinbouwkas aan de Lange Kruisweg is vanmiddag een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer liep tijdens de werkzaamheden een ernstige slagaderlijke bloeding op. Ambulancepersoneel kreeg bijstand van het Mobiel Medisch Team. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance onder motorbegeleiding vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. (Foto’s: Cees de Kleyn)

w TDK 8599

w TDK 8600

w TDK 8595

w TDK 8620

Den Haag - Een auto die op het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Elandstraat geparkeerd staat, raakt in brand. Gezien de leeftijd van de auto (26 jaar) kan de oorzaak goed slijtage of een technisch defect zijn. De politie slaat een raam in en doet een eerste bluspoging. De brandweer is kort daarna ter plaatse en maakt de klus af (foto's: Nick van Mourik)
w NVM 9105

w NVM 9111

w NVM 9113

Den Haag - Een automobilist is vanavond op de kruising van de Loosduinsekade met de Soestdijksekade de macht over het stuur verloren en heeft een verkeerslicht omver gereden. Er vielen daarbij geen gewonden. Berger vreugdenhil heeft de auto geborgen en afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 5820

w IMG 5823

w IMG 5836

w IMG 5844

Dinsdag 20 oktober:

Den Haag - Omstreeks tien voor vier vanmiddag is er op de Lange Poten een gaslek ontstaan. Dit noopte de hulpdiensten om een deel van de Lange Poten gedurende lange tijd af te zetten, terwijl personeel van Joulz het gaslek te lijf ging. Om negen uur 's-avonds was het gaslek echter nog steeds niet gedicht. Dat kwam mede omdat de oorzaak van de gaslekkage toen nog steeds niet bekend was. (Foto's: Ivar Gieles)

w image1

w image2

w image3

Den Haag - Nabij de kruising van de Sportlaan met de Savornin Lohmanlaan kwam vanavond een fietser in botsing met een personenauto. De fietser kwam op de motorkap en tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Hij is per ambulance - zonder spoed - naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 5861

w IMG 5888

w IMG 5892

Zaterdag 24 oktober:

Zoetermeer - In een woning aan de Tankenberg deed zich vanmorgen een medische noodsituatie voor. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. De traumaheli is geland op een fietspad aan de Meerzichtlaan. Naar verluidt is de patiënt overleden. (Foto's: Fred Wolters)

w IMG 4599

w IMG 4600

w IMG 4602

w IMG 4607

Den Haag - Op verzoek van de Dierenambulance kwamen brandweerduikers vanmiddag ter plaatse op de Soestdijksekade. Daar zat al enige tijd een gewonde meeuw in het water. De duikers hebben de meeuw uit het water gehaald en overgedragen aan de Dierenambulance. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 9336

w NVM 9338

w NVM 9340

w NVM 9342

Den Haag - Een jongetje dat bij zijn moeder achterop de fiets zat op de Westduinweg, kwam rond half vijf met zijn voetje tussen de spaken. Grote schrik en paniek. Brandweer en motorambulance zijn te hulp geschoten. Nadat de kleine jongen uit zijn benarde positie was bevrijd, heeft de verpleegkundige van de motorambulance het voetje bekeken. Wonderwel kwam de jongen eraf met slechts een kapot geknipte sok. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 9253b

w IMG 9266

w IMG 9268

Den Haag - Een scooterbestuurder die vanmiddag een stopteken van de politie negeerde en zo een achtervolging uitlokte, trok - helaas voor hem - aan het kortste eind: op de Uranusstraat hadden de agenten de scooterrijder te pakken. Hij is aangehouden en vervoerd naar het bureau. Wat hij op zijn kerfstok had is niet bekend. (Foto's: Rick Hebing)

w IMG 9253

w IMG 9254

w IMG 9256

w IMG 9257

Den Haag - Op de Ypenburgse Boslaan komen een scooterrijdster en een afslaande auto met elkaar in botsing. De bestuurster van de scooter raakt gewond en krijgt een vacuumspalk om. Vervolgens wordt zij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling (Foto's: Rogier Visser)

w IMG 1513

w IMG 1519

Zondag 25 oktober:

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden aan het einde van de ochtend gealarmeerd in verband met een 'medische noodsituatie' in een woning aan het Sumatra. De traumahelikopter is in de buurt geland en trok zoals gewoonlijk veel bekijks. Het slachtoffer was er ernstig aan toe en werd gereanimeerd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

w IMG 8416

w IMG 8422

w IMG 8432

w IMG 8472

Den Haag – Bij een verkeersongeval op de Hoefkade ter hoogte van de Wesselsstraat raakten enkele personen gewond. Door een voorrangsfout kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Twee ambulances kwamen ter plaatse; uiteindelijk zijn enkele inzittenden in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.De verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval. Door het ongeval was de Hoefkade vanaf het Hoflandplein in de richting van het Veluweplein enige tijd afgesloten.(Foto’s: Donny Kooistra)

w IMG 3373

w IMG 3375

w IMG 3387