Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflitsthumb 45Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 november:

Den Haag - Op de Westvlietweg geraakte de opzittende van een scootmobiel in een greppel c.q. sloot. Dat was aanleiding voor brandweer en ambulancedienst om met spoed ter plaatse te komen. Het bleek gelukkig allemaal mee te vallen; de man was al uit de sloot geholpen en de verwondingen vielen ogenschijnlijk mee. De man is na onderzoek in de ambulance wel zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 0317

w IMG 0335

w IMG 0337

w IMG 0363

Delft - De bestuurder van een auto vergat op de Brasserskade tijdens het parkeren zijn handrem aan te trekken en die heeft daar nu eeuwig spijt van... Zijn auto rolde namelijk een sloot in en lag daardoor deels in het water. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft de auto uit het water getakeld. Niemand raakte bij dit ongeval gewond, maar de auto liep wel forse schade op door het water. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 0368

w IMG 0372

w IMG 0393

w IMG 0405

Den Haag - Op de Lijnbaan kwamen een auto en een motorrijder vanmiddag met elkaar in botsing; de motorrijder was de auto aan het inhalen, toen de automobilist net linksaf sloeg. De motorrijder kwam ten val en is in de ambulance onderzocht op verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 9845

w NVM 9848

w NVM 9854

w NVM 9860

Den Haag - Het was vandaag verrassend warm, met als gevolg dat het strand en de directe omgeving ervan drukker bezocht waren dan andere dagen afgelopen tijd. Opvallend was een zeehond die even kwam 'chillen' op de blokken van het noorder havenhoofd. De politie haalde tegelijkertijd niet ver van het strand een woning aan de Gevers Deynootstraat leeg, waar iemand de warmte in huis haalde. Dat mocht niet, de hennepkwekerij is geruimd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 1235

w IMG 1227

w IMG 1238

w IMG 1237

Den Haag - Aan het begin van de avond heeft er een keukenbrand plaatsgevonden in een woning aan de Engelenburgstraat. Bij de brand kwam veel rook vrij, maar de brandweer kon met een snelle inzet veel schade voorkomen. Het is onbekend wat de oorzaak is van de brand. Bewoners konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3786

w IMG 3787

w IMG 3793 

Pijnacker
- Een inwoner van Bleiswijk is maandagavond dwars door de glazen hoofdingang van het Emmapark gelopen. De man raakte gewond aan zijn hoofd.Het slachtoffer had een etentje in het Witte Huis en wilde na het nuttigen van de maaltijd zijn auto uit de garage halen. Hij trof echter een dichte deur aan. Tijdens zijn zoektocht liep hij naar eigen zeggen dwars door de glazen hoofdingang van het nabijgelegen appartementencomplex. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w IMG 8164

w IMG 8173

w IMG 8182

Wassenaar - Een brand in een woning aan de van Calcarlaan geeft kortstondig aardig wat rook. Uiteindelijk valt het mee en heeft de brandweer het vuur snel onder controle. De verrichtingen van de brandwweer worden nauwgezet gevolgd door de buurtbewoners. Het nader bericht is 'kleine brand' (foto's: Rene Hendriks en Arthur van Wezel)
w PEEN5162

w PEEN5161

w DSC 3079

Dinsdag 3 november:

Den Haag - De hulpdiensten werden rond kwart over elf vanmorgen met spoed gestuurd naar het Wellant College aan de Madesteinweg, alwaar een 14-jarige leerling tijdens de gymles als gevolg van een hartstilstand ineenzakte. Politie, ambulances en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gegaan. Ondertussen heeft de gymleraar de leerling gereanimeerd. Dit werd later overgenomen door de hulpverleners en de reanimatie bleek succesvol. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar een ziekenhuis vervoerd. Hoe zijn toestand op dit moment is, is niet bekend. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 9485

w IMG 9489

w IMG 9499

w IMG 9501

Donderdag 5 november:

Voorburg - Op de Rodelaan komen de 2 opzittenden van een scooter ten val, als zij een loszittende tegel in het fietspad raken. De jongedame loopt een hoofdwond op en wordt behandeld in de ambulance. De jongeman komt er af met blauwe plekken en schaafwonden. De politie 'beveiligt' de plaats van het ongeval, totdat gemeentewerken ter plaatse is om het wegde te repareren. (foto's: Rene Hendriks)

w PEEN5206

w PEEN5207

w PEEN5208

Den Haag - Op de kruising van de Torenstraat met de Nobelstraat stond vanavond rond negen uur een vrachtwagenchauffeur te laden/lossen, waarbij de laadklep dus naar beneden was. Deze bevond zich vlakbij de fietsstrook in de Torenstraat. Volgens getuigen had de vrachtwagenchauffeur alle nenodigde maatregelen genomen, zoals een rode pylon op de laadklep. Desondanks botste een voorbijrijdende scooterbestuurder tegen de laadklep en raakte gewond. Ambulancediemnst en het MMT werden direct gealarmeerd. De inzet van het MMT is echter gecanceld. Het slachtoffer is direct in de ambulance gelegd en onderzocht en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Op de foto's staat de vrachtwagen trouwens andersom; de chaufffeur had zijn voertuig inmiddels verplaatst. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 3905

w IMG 3920

w IMG 3926