Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflitsthumb 46Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 9 november:

Den Haag - Rond half acht werd er op de A4 een eenzijdige aanrijding gemeld. Meerdere hulpdiensten gingen ter plaatse en verleenden de inzittende eerste hulp. Deze is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De aanleiding voor de aanrijding was mogelijk het natte wegdek in combinatie met een verkeerde snelheid. Het overige verkeer ondervond niet al te veel hinder. (Video: Ferrie van der Geer, Foto's: Ruben van Essen)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w IMG 9003

w IMG 9004

Pijnacker - Op de Acacialaan werd een oudere dame rond kwart over acht aangereden door een auto op een voetgangersoversteekplaats. Een politie-eenheid zag het gebeuren en de agenten verleenden direct eerste hulp. Een ambulancde is ter plaatse gekomen en de broeders hebben de vrouw onderzocht en voor verder onderzoek, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media en Jonathan de Bruin)

w DSC 0775

w IMG 8272

w DSC 0782

Dinsdag 10 november:

Den Haag - Een voertuig van de Verkeerspolitie is vanmiddag betrokken geraakt bij een ongeval in de Calandstraat. Het voertuig was met optische en geluidssignalen onderweg naar een melding toen het mis ging. Er vielen geen gewonden bij het ongeval. Het voertuig is door de politiekraan afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0306

w NVM 0307

w NVM 0308

w NVM 0310

Den Haag - Omstreeks drie uur vanmiddag vond er in een tehuis aan de Noordpolderkade een ongeval plaats; een man is gevallen en raakte gewond. Ambulancedienst en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is geland op een veldje aan de Ketelstraat. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De arts is niet met de ambulance meegereden; de traumahelikopter is terug naar Rotterdam gevlogen. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0373

w NVM 0374

w NVM 0376

w NVM 0377

Rijswijk - Op de afrit van de A4 bij de Prinses Beatrixlaan kwamen twee auto's, waaronder een lesauto, vanavond met elkaar in botsing. Eén inzittende moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De aanrijding leverde enige verkeershinder op. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0402

w NVM 0415

w NVM 0428

w NVM 0444

Den Haag - In de 'Rubenshoek' aan de van der Vennestraat vond vanmorgen omstreeks kwart over elf een medische noodsituatie plaats. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel medisch Team uit Amsterdam kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter landde midden in de wijk en trok veel bekijks. (Foto's: Sebastiaan Nederhoed)

w DSC05700

w DSC05721

w DSC05743

w DSC05748

Den Haag - Op de Koninginnegracht ging een bedrijfsbusje vanmiddag net 'over het randje' bij de trambaan en kon niet meer op eigen gelegenheid los komen. Gelukkig rijdt er daar momenteel geen tram, dus er was geen overlast voor passagiers. De berger heeft het busje vlotgetrokken. (Foto's: Glenn van Mourik)

w OYYh9a

w PILe6n

CTnFYZaXAAAXzgD.jpg large

CTnFW2gWoAAEZoY.jpg large

Den Haag - Een geparkeerde auto is vannacht rond half één in brand gevlogen op de Margaretha van Hennenbergweg. De tankautospuit van Loosduinen is ter plaatse geweest, maar de auto is uitgebrand. (Foto's: Kim van Deursen)

w 20151113 004508 1

w 20151113 004654 1

Vrijdag 13 november:

Wassenaar - Even over half twaalf vanmorgen komen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de van Cranenburchlaan met de Ter Weerlaan. Eén inzittende moet na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

w IMG 4804

w IMG 4805

w IMG 4806

Rijswijk - Op het kruispunt van de Generaal Spoorlaan met de Burgemeester Elsenlaan werd even over half twee vanmiddag een scooterbestuurster aangereden. De vrouw raakte lichtgewond en is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was enige tijd voor een deel afgezet. De Verkeerspolitie heeft het ongeval in onderzoek. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0674

w NVM 0677

w NVM 0695

w NVM 0703

Delfgauw - Op de Swanecampen raakt rond half twaalf vanavond een fietser gewond na een zeer ongelukkig val. De verwondingen waren van dien aard dat behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse komt. Nadat de fietser was gestabiliseerd, is deze met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Jayden Media)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w DSC 0796

w DSC 0799

w DSC 0803

Leidschendam - Vanavond even na half twaalf is er brand uitgebroken in een houten bouwwerk in de tuin van een woning aan de Voorburgseweg. De brandweerwas snel ter plaatse, maar kon niet verhnderen dat het bouwwerk geheel is uitgebrand. Over de oorzaak is niets bekend. (Foto's: Koen Jongen)

w IMG 7924

w IMG 7927

w IMG 7931

w IMG 7933

Zaterdag 14 november:

Den Haag - Bij een mishandeling in de Spionkopstraat viel vannacht een gewonde. De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend, maar de mishandeling zou gepleegd zijn met een fles. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0717

w NVM 0719

w NVM 0742

Den Haag - Even na twee uur vanmiddag werd in de Pisuissestraat, ter hoogte van de Meodiestraat, een fietser aangereden door een personenauto. De fietser liep hierbij vermoedelijk beenletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft het ongeval in onderzoek. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 9763

w IMG 9769

w IMG 9770

w IMG 9772

Zondag 15 november:

's-Gravenzande
- De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden even voor elf uur vanmorgen gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie bij een tuindersbedrijf aan de Staelduinlaan. De aard van het incident is niet bekend, noch is bekend hoe het slachtoffer er aan toe is. De traumahelikopter keerde na korte tijd alweer terug naar Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Fred van der Ende)

w TraumaGZ

w IMG 4951

w TraumaGZ9

w TraumaGZ11