Nieuwsflits week 47

kop nieuwsflitsthumb 47Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 17 november:

Den Haag - Rond één uur vanmidag botsten drie voertuigen achterop elkaar bij de kruising van de Noord West Buitensingel met de Zamenhofstraat. De schade aan de voertuigen was fors. Er is een ambulance ter plaatse geweest en het ambulancepersoneel heeft enkele inzittenden onderzocht. Er is echter niemand vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 0912

w NVM 0914

w NVM 0915

w NVM 0924

Honselersdijk - Even voor vier uur vanmiddag ontstond er een ontploffing in een cv-ketel op de zolder van een woning aan de Nachtegaalstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de situatie veiliggesteld. Er waren bewoners thuis ten tijde van het incident, maar er vielen geen gewonden. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 5063

w IMG 5064

Zoetermeer - Bij een orthopedisch schoenmakersbedrijf aan de Vlamingstraat heeft omstreeks kwart voor zeven vanavond brand gewoed. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Stadshart en de tankautospuit van kazerne Oosterheem zijn met spoed naar de Vlamingstraat gestuurd. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er veel rook uit het bedrijfspand kwam. De brandweer heeft met een straal hoge druk de brand geblust en al snel kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Het nader bericht was 'kleine brand' (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0005

w DSC 0018

Voorburg - Een fietser raakte vanavond op de Hofzichtlaan gewond nadat hij op een zilverkleurige auto botste. Op een, met verkeerslichten geregelde, oversteekplaats voor fietsers en voetgangers botste hij tegen een kruisende auto aan. Hij kwamhierdoor ten val en raakte gewond. Vanwege de ernst van de melding werd behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. De ambulance was snel ter plaatse en kon het nog aanrijdende MMT afmelden. Later is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek. Mogelijk heeft een van beide partijen een rood verkeerslicht genegeerd. (Foto's: Ruben van Essen)

w IMG 9080

w IMG 9086

Woensdag 18 november:

Voorburg - Een fietser die vanochtend op de Spinozalaan vanaf een oversteekplaats de weg overstak, is rond kwart over negen aangereden door een personenauto. De fietser kwam vol op de motorkap en tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend en later heeft het ambulancepersoneel de gewonde man onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Hans Groenewegen)

w spinoz106

w spinoz113

w DSC 9215

w DSC 9221

Donderdag 19 november:

Den Haag - Een jongeman is vanmorgen gewond geraakt na een val van een trap in de tramtunnel bij halte Spui. Door onbekende reden is de man ten val gekomen toen hij naar beneden liep. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 0374

w IMG 0378

w IMG 0382

Den Haag - Om zeven uur kreeg een moeder de schrik van haar leven, toen ze haar zoontje aangereden zag worden op de Jan van der Heijdenstraat. Twee auto's kwamen in botsing, waarbij één auto de jonge fietser een tik gaf. De jongen is nagekeken en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 1046

w NVM 1063

w NVM 1075

w NVM 1082 

Vrijdag 20 november:

Den Haag - Rond kwart over één vanmiddag botste een auto op de kruising van de Goeverneurlaan met de van Zeggelenlaan met een snorcooter die daar op het fietspad reed. De bestuurder van de snorscoote is onderzoxcht in de ambulance. Of deze is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 4786

w IMG 4793

w IMG 4798

w IMG 4801B

Delfgauw - Omstreeks half twee vanmiddag is een fietsster door onbekende oorzaak in een sloot beland langs de Noordeindseweg. Brandweer en ambulancedienst zijn met spoed derwaarts gegaan, maar bij aankomst was de fietsster al uit het water. Zij is in de ambulance onderzocht en zonder spoed vervoerd. De politie heeft de fiets meegenomen. (Foto's: Nick van Mourik en Jayden Media)

w image2

w image3

w DSC 0120

Zaterdag 21 november:

Rijswijk - Een lesauto kwam even voor twaalf uur op de A4 richting Amsterdam, vlak voor de afrit Plaspoelder, achterstevoren tegen de vangrail terecht. Het is niet bekend hoe dit ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is naar het ziekenhuis vervoerd. Tijdens de afwikkeling van het ongeval waren twee rijstroken afgesloten met rode kruisen, maar daar had een aantal automobilisten lak aan. (Foto's: Nick van Mourik)

w image

w image1

w image2

w image3