Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflitsthumb 48Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 23 november:

's-Gravenzande - Er was al gewaarschuwd voor gladheid op de weg, maar desondanks raakte vanmorgen op de Noordlandseweg/N211 een pick-up truck deels te water. Het verkeer werd enige tijd over één baan geleid. Tijdens de berging door berger Vreugdenhil was de N211 tijdelijk afgesloten, maar dit duurde niet lang. De berger heeft de pick-up truck geborgen en daarna is de weg weer vrijgegeven. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Fred van der Ende)

w 1 DSC 0003

w 1 DSC 0005

w 1 DSC 0009

w 1 DSC 0028

Zaterdag 28 november:

Zoetermeer/Pijnacker - Een reanimatiepatient uit Pijnacker had de specialistische hulp van een arts nodig. Een arts mag immers meer en verdergaande medische handelingen verrichten dan de verpleegkundige van de ambulance. Om geen tijd te verliezen is de ambulance wel al gaan rijden, maar is er een rendez-vous afgesproken bij het benzinestation 'Knorrenstein' langs de A12. Hierna is de ambulance met arts van het MMT doorgereden naar een ziekenhuis. (Foto's: Marcel Hillebrand)

w IMG 9832

w IMG 9859

w IMG 9834

's-Gravenzande - Zaterdagmiddag is door een nog onbekende oorzaak iemand van hoogte gevallen aan de Van de Kasteelestraat. Het incident vond plaats aan de achterzijde van een woning. Naast de politie en een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse gestuurd vanaf het incident op de N209. De traumahelikopter is boven het Westland echter afbesteld en kon toen weer terur naar hun basis op Rotterdam Airport. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Video en foto's: Fred van der Ende)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w valvandakGZ1

w valvandakGZ2

Den Haag - Op de kruising van de Loevesteinlaan met de Erasmusweg botsten even voor tien uur vanavond twee personenauto's op elkaar. Het verkeer op de kruising was hierdoor nogal gestremd; ook voor tramlijn 16 gold een omleiding. Er is een ambulance ter plaatse geweest en de inzittenden van de auto's zijn onderzocht. Er hoefde echter niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w NVM 1330

w NVM 1337

w NVM 1343

w NVM 1351

Zondag 29 november:

Delfgauw - Een achtergelaten fiets aan de waterkant was vanmorgen de aanleiding voor een zoekactie van de brandweer. De fiets werd aangetroffen bij de sloot aan de Rijksstraatweg en hierop namen de hulpdiensten het zekere voor het onzekere; de tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp en de duikers van Delft kwamen met spoed ter plaatse. Een drietal brandweerlieden heeft de sloot doorzocht op een eventuele drenkeling, maar er werd niemand aangetroffen. Hierop zijn de brandweerlieden weer retour kazerne gegaan. De politie heeft de fiets meegenomen. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w IMG 8341

w IMG 8346

w IMG 8353

w IMG 8354