Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflitsthumb 50Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 7 december:

Zoetermeer - Een jongetje stak vanmiddag vanmiddag even na drie uur op de Muzieklaan op weg van school naar huis over zonder eerst goed te kijken en werd toen aangereden door een passerende bestelwagen. Politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft het jongetgje onderzocht. Het is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0002

w DSC 0003

w DSC 0007

w DSC 0009

Zoetermeer - Om kwart over vijf heeft er op de Frankrijklaan nabij het stadhuis een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een voetganger. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is na behandeling ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was korte tijd in beide richtingen afgesloten. (Foto's: Peter Hunt en Sander van den Berg)

w DSC04250

w DSC04252

w DSC04260

w DSC 0033

Dinsdag 8 december:

Rijswijk – De bestuurder van een personenwagen raakte dinsdagochtend lichtgewond bij een kop-staart aanrijding op de C.T Storklaan.Het slachtoffer was op de kruising met de Pr. Quacklaan tot stilstand gekomen, en achterop komende pick-up wagen zag het voertuig door nog onbekende oorzaak over het hoofd. Met een aanrijding tot gevolg. De ambulancedienst vervoerd het slachtoffer met nekklachten naar het ziekenhuis te controle. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto’s: Cees de Kleyn)

w TDK 5773

w TDK 5776

w TDK 5778

w TDK 5782

Den Haag - 
Op het Koning Willem-Alexanderviaduct kwam dinsdag rond kwart voor drie een motorrijder van de politie ten val. De motoragent is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Hij is door een collega naar het politiebureau gebracht; zijn motor is door Bergingsbedrijf Vreugdenhil weggesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 2210

w IMG 2215

w IMG 2219

Rijswijk - Op de rijksweg A4 vond vanmiddag rond tien over vijf een aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Amsterdam, vlak na de oprit bij de Prinses Beatrixlaan. Twee rijstroken moesten worden afgesloten en dat leverde in de spits een fikse file op, zowel op de A4 zelf als de toevoerwegen. Er vielen geen gewonden bij dit ongeval. Nadat een berger de drie voertuigen had afgevoerd, kon het wegdek worden gereinigd en de rijbaan weer worden vrijgegeven. (Foto's: Nick van Mourik en Sander Paardekooper)

w NVM 2112

w NVM 2145

w NVM 2155

w IMG 0033

's-Gravenzande - Op de Parallelweg raakte vanavond een scooterrijder gewond bij een ongeval. Omtreeks half zeven kwam de scooterrijder door onbekende oorzaak ten val. Een andere scooterbestuurder kon de scooter van de gevallen scooterrijder niet meer ontwijken en botste er tegenaan. De gevallen scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere scooterrijder kwam er vanaf zonder verwondingen. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 5884

w IMG 5888

w IMG 5889

Woensdag 9 december:

Naaldwijk - Op de kruising van de Grote Achterweg met de Grote Woerdlaan werd vanmorgen omstreeks half negen een fietser aangereden door een auto. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was enige tijd deels afgesloten na het ongeval en de Verkeerspolitie onderzoekt het ongeval. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0004

w DSC 0006

w DSC 0011

w DSC 0021

Wassenaar - Op de Zijdeweg, ter hoogte van 'De Landbouw', botsten vanmorgen rond half twaalf twee auto's op elkaar. Volgens omstanders zou één van de bestuurders het linksaf verbod daar hebben overtreden. De auto's raakten flink beschadigd en één persoon is onderzocht in de ambulance. Of deze persoon is vervoerd is ons niet bekend. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC00842

w DSC00843

w DSC00844

w DSC00846

Vrijdag 11 december:

Den Haag - Even na elf uur vanochtend vond er een 'medische noodsituatie' plaats in een woning aan het Beukplein. Ambulancedienst en Mobiel Medisch Team zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het MMT is met de helikopter geland nabij de Segbroeklaan/Ieplaan en is met een politievoertuig naar het Beukplein vervoerd. De patiënt is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w image

w image2

w image3

w image5

Zaterdag 12 december:

Den Haag - Een automobilist is vanavond met zijn auto tegen een verkeerslicht gebotst op de Waldeck Pyrmontkade. De bestuurder kwam vanaf de Noord West Buitensingel en verloor in de bocht bij de Veenkade de macht over het stuur. Hierdoor botste hij rechts van de weg op een verkeerslicht en kwam bijna tegen een boom tot stilstand. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w image

w image2B

w image3

w image6

Den Haag - Dat een ongeluk in een klein hoekje zit daar kam de bestuurder van deze bestelbus achter. Deze kwam zaterdagavond op de Grote Markt abusievelijk op de trappen aldaar terecht en kon niet meer voor- en/of achteruit. Als de nood het hoogst is dan is Vreugdenhil Berging gelukkig nabij. Zij hebben de auto vlotgetrokken. (Foto's: Michel Hollen)

w 20151212 210640 resized 1

w 20151212 210655 resized 1

w 20151212 210704 resized 1

Zondag 13 december:

Den Haag - Ook de bestuurster van onderstaand voertuig kwam erachter dat het altijd oppassen geblazen is in het verkeer; zij reed vanmorgen op het Jonnckbloetplein de tramhalte op. Gelukkig vielen er geen gewonden. Het verhaal vertelt niet hoe de auto weer op de weg is beland. (Foto's: Robin Leltz)

w IMG 0825

w IMG 0824

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden omstreeks kwart over één vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Puccinistraat. De traumahelikopter is geland op een grasveld bij de Mozartlaan. Nadat de patiënt met behulp van de brandweer uit de wonng was gehaald, is deze met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Cliff Wilson en Perry Hokke)

w image1

w 08CE88B3 D2CC 4AC7 B531 55FD1BB3727D 1

w 772EFB73 2E03 4FD0 94BC E4CE573F2943