Nieuwsflits week 51

kop nieuwsflitsthumb 51Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 14 december:

Den Haag - Bij het tankstation aan de Waldorpstraat werd vanmiddag een scooterrijder op een fietspad aangereden door een automobilist die rechtsaf sloeg. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w waldorp1

w waldorp2

w waldorp3

w image4

Dinsdag 15 december:

Den Haag - Op de Fruitweg, bij de rotonde met de Viaductweg, vond vanmiddag omstreeks kwart over twaalf een kop-staart botsing plaats tussen twee voertuigen. De bestuurder van één van de voertuigen is voor nader onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 6243

w IMG 6247

w IMG 6250

Woensdag 16 december:

Nootdorp - Omstreeks kwart over één vanmiddag werd een fietser aangereden door een auto op de rotonde op de kruising van de Molenaar Blonkweg met de Oudeweg. De fietser is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0275

w DSC 0278

w DSC 0280

Den Haag - Op de Parallelweg raakte woensdagavond rond 21:30 uur een fietser gewond na een aanrijding met een automobilist op de kruising met de Koningstraat. De fietser is in de ambulance onderzocht en moest voor verdere behandeling vervoerd worden naar het ziekenhuis. Vanwege een taalbarriere werd de bestuurder meegenomen naar het politiebureau, om daar verhoord te worden samen met een tolk. Zowel de auto als de fiets werden door agenten meegenomen naar het politiebureau. Een gedeelte van de Parallelweg en Koningstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. (Foto's: Danny Botman en Donny Kooistra)

w IMG 6053

w IMG 0070

w IMG 0074

w IMG 0077

Donderdag 17 december:

Delft - De opzittende van een scootmobiel viel vanmiddag in de Frederik Hendrikstraat bij een drempel uit haar voertuig. Zij is per ambulance vervoerd en haar vervoermiddel is door een agent naar de woning van de vrouw overgebracht. (Foto's: Nico Keijzer)

w IMG 1050

w IMG 1052

w IMG 1055

Den Haag - Vanmiddag omstreeks tien over één botste op de kruising van de Scheveningseweg met de Duinstraat een vrachtwagen bij de verkeerslichten achterop een personenauto. Een inzittende van de personenauto is door het ambulancepersoneel uit de auto gehaald en is in de ambulance onderzocht. Hierna is zij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 1597

w IMG 1599

w IMG 1602

w IMG 1611

Rijswijk - Op de Sir Winston Churchilllaan, nabij de Prinses Beatrixlaan, werd een personenauto in de flank geraakt door een vrachtwagen. Een inzittende van de auto is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze is vervoerd. Het ongeval leverde veel verkeershinder op. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 6355

w IMG 6357

w IMG 6358

w IMG 6363

Zondag 20 december:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanochtend rond kwart over tien gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan het Kruiswater. Het ging om een kindje dat onwel was geworden. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is met de traumahelikopter teruggevlogen naar Rotterdam/The Gaue Airport. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 5883

w IMG 5889

w IMG 5897

w IMG 5898

Den Haag - Op de Denneweg breekt een brand uit in een restaurant. Mogelijk gaat het om een brand in de keuken. Als de brandweer arriveert blijkt het al geblust. Het is niet duidelijk of het gevolgen heeft voor de gasten; dus of de keuken open kan blijven (foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 7967

w IMG 7945

w IMG 7956

Den Haag - Omstreeks tien voor elf vanavond werd de brandweer gebeld met de melding dat er een auto in de brand zou staan aan het Elviraland. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg werd met spoed derwaarts gestuurd en daar stond inderdaad een geparkeerde auto in de brand. Door de vlammen raakte ook een ernaast geparkeerde auto beschadigd. De oorzaak is onbekend. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 0981

w IMG 1003

w IMG 1040

w IMG 1063