Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflitsthumb 52Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 december:

Den Haag - Op de Rijswijkseweg richting Centrum, vlak voor de verkeerslichten bij de Neherkade, vond omstreeks vijf uur vanmiddag een aanrijding tussen een auto en een fietser plaats. De fietser raakte gewond en omstanders hebben eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel dat ter plaatse kwam heeft zich ovr het slachtoffer ontfermd en deze is na onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 6984

w IMG 6992

w IMG 6999

w IMG 7002

Woensdag 23 december:

Naaldwijk - Een monteur is vanmiddag flink gewond geraakt bij een ongeluk bij een bedrijf aan de Slotenmakersstraat. Hij heeft een gecompliceerde beenbreuk opgelopen en is naar het MCH/Westeinde Ziekenhuis in Den Haag vergevoerd. De man was bezig op het plafond van het bedrijf en viel om; daarbij kwam hij met het plafond en al naar beneden. Eén van zijn benen is daarbij zo ernstig gewond geraakt dat brandweermensen werden ingeschakeld om de man zo stabiel mogelijk het pand uit te krijgen. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 6394

w IMG 6400

w IMG 6401

w IMG 6402

Den Haag - Op de Neherkade, voor de verkeerslichten met de Slachthuislaan, botste rond vier uur vanmiddag een personenauto achterop een taxibusje. Vooral de personenauto had veel schade. Eén inzittende is in de gealarmeerde ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w image

w image2

w image3

Zondag 27 december

Delft - Een bestuurder reed om kwart over twee vanmiddag over de Tanthofdreef, en sloeg rechtsaf de Kalfjeslaan op. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Beide inzittenden zijn nagekeken door de ambulancedienst en bleken niet gewond te zijn. Agenten van het boomvernietigingsteam hebben de boom op een betere lokatie geplaatst en de berger heeft het voertuig meegenomen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 2825

w IMG 2841

w IMG 2849

w IMG 2855

w IMG 2856

Wassenaar - Op de Persijnlaan stookt een bewoner zijn open haard wat te enthousiast op. Gevolg is dat de roet op de wanden van het schoorsteenkanaal vlam vat. De brandweer komt ter plaatse en veegt (ramoneurt) de schoorsteen. Om dat mogelijk te maken stellen de buren welwillend hun oprit ter beschikking, zodat de hoogwerker daar kan staan. (Foto's: Rene Hendriks)

w PEEN6417

w PEEN6444

w PEEN6422

w PEEN6438