Nieuwsflits week 53 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 53

kop nieuwsflitsthumb 53Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 53 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 december:

Den Haag - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team en een ambulance werden even voor half zeven vanavond naar de Soestdijksekade gestuurd. Daar was een persoon van de portiektrap gevallen en buiten weten geraakt. De traumahelikopter is geland in het Zuiderpark en het MMT is met een politievoertuig naar de Soestdijksekade vervoerd. Het slachtoffer is gefixeerd in een vacuümmatras en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT had direct weer een nieuwe melding. Meer informatie over het ongeval is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 7912

w IMG 7916

w IMG 7918

w IMG 7944

Dinsdag 29 december:

Den Haag - Een dame in een scootmobiel veroorzaakte vanmorgen de nodige commotie in een vestiging van de Wibra, in winkelcentrum Mariahoeve aan Het Kleine Loo. Tot tweemaal toe botste zij op een schap in de winkel. De eerste keer kon zij vrij gemakkelijk vlotgetrokken worden, maar de tweede keer kostte dit wat meer moeite. Zelfs zodanig veel moeite dat de brandweer werd verwittigd om een handje te helpen. Ook een ambulance en de politie reden mee. Net toen de hulpverleners de winkel betraden, wist men de dame met vereende krachten te bevrijden. Het bleek later dat de scootmobiel te hard stond afgesteld. Het betrof naar verluidt in elk geval niet de grootmoeder van Max Verstappen. De bestuurster raakte niet gewond. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 1151

w IMG 1156

Wassenaar - Op de kruising van de Ziijdeweg met de N44, op de exact dezelfde locatie waar het afgelopen zondag ook misging, botsten vanchtend even voor elf uur twee voertuigen op elkaar. De schade was groot, maar na onderzoek in de ambulance bleek dat niemand als gevolg van het ongeval vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 1162

w IMG 1170

w IMG 1172

Den Haag - Vanavond rond kwart over tien werd op het Calandplein een fietser aangereden door een personenauto. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF52658

w SBF52661

w SBF52662

Donderdag 31 December

Den Haag - De bestuurster van een personenwagen raakte op oudjaarsdag vroeg in de ochtend met haar voertuig van de weg op de Lozerlaan. De ambulancedienst heeft de vrouw ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Door het tijdstip van het ongeval was er geen hinder voor het overige verkeer (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 1176

w IMG 1186

w IMG 1187

Den Haag - De opzittende van een scootmobiel raakte gewond bij een ongeval op de Medenblikstraat / Volendamlaan. Het slachtoffer is door de klap van de scootmobiel geval. De ambulancedienst heef het slachtoffer met diverse verwondinge vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 1193

w IMG 1203

w IMG 1211

Pijnacker - Een vrouw is vanmiddag bij het station aan de Oostsingel van de trap gevallen. Zij liep daarbij schouder- en hoofdletsel op. Omstanders en later personeel van de ambulance hebben eerste hulp verleend. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w IMG 8863

w IMG 8877

w IMG 8886

w IMG 8888

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Pahudstraat, in het Bezuidenhout. De patiënt is door een hoogwerker van de brandweer naar beneden gehesen en is daarna met spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts is met de ambulance meegereden en is later bij het Westeinde ziekenhuis door de traumahelikopter opgehaald. (Foto's: Machiel Janssen, Shane Alders en Ivar Gieles)

w IMG 2354

w IMG 2364

w IMG 1365

w IMG 1368

w IMG 1242

w IMG 1253

Rijswijk - Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Admiraal Helfrichsingel vond vanavond een aanrijding plaats tussen een auto en een scootmobiel. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Prinses Beatrixlaan was enige tijd afgesloten in de richting van Den Haag. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 7506

w IMG 7511

Vrijdag 1 Januari 2016:

Den Haag - Rond kwart voor 7 's morgens woedde er brand in een garage van een woning aan het Tedingeroord. De bewoners waren de woning uitgevlucht, waarna de brandweer de brand heeft geblust. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

p82q0x.JPG

0wa46s.JPG

4tN7db.JPG

DapC8o.JPG