Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb 10Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 maart:

Den Haag - Rond middernacht is de bestuurder van een Volkswagen Passat de controle over het stuur verloren toen hij op het Buitenom in de richting van de Vaillantlaan reed. Kort voor het Vaillantplein ging het mis en reed de bestuurder over een verkeerslicht. Ambulance en brandweer werden gealarmeerd maar de bestuurder bleek niet gewond te zijn geraakt. (Foto's: Donny Kooistra)

e8IQgQ.JPG

fLg1bD.JPG

L3qEfh.JPG

's-Gravenzande - Omstreeks tien voor acht vanmorgen ging het mis op een bouwplaats aan de Rettichlaan; bij een huis in aanbouw viel een bouwvakker naar beneden en liep een forse hoofdwond op. De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. De traumahelikopter is nabij het ongeval geland, maar is al snel weer retour thuisbasis gevlogen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

ru4Aom.JPG

sKzJ4j.JPG

w DSC0007

w DSC0016

w DSC0017

Pijnacker – Bij een medische noodsituatie binnenshuis aan de Mr. Dr. van den Helmlaan is vanochtend de traumahelikopter opgeroepen. Het betrof een reanimatie bij “De Schakelaar”. Ook de brandweer was opgeroepen bij deze melding. De traumahelikopter was geland op een bouwterrein aan de Meidoornlaan. (Foto's: Jayden Media)

rx6EfR.JPG

SqQenD.JPG

4GuNrA.JPG

vRkOo5.JPG

Zoetermeer - In een woning aan de Bordewijkhove is vanmiddag omstreeks tien voor twee brand ontstaan in een wasdroger. De brand ging gepaard met veel rook, maar was snel onder controle. Een bewoonster is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar hoefde niet te worden vervoerd. De rook heeft veel schade veroorzaakt in de woning. (Foto's: Roy Wolters)

v24ajP.JPG

N5GS9J.JPG

qEGhx3.JPG

naZG87.JPG

QFMRDJ.JPG

Dinsdag 8 maart:

Den Haag - Omstreeks half drie vanmiddag is een scooterrijder op de Statenlaan aangereden door een automobilist die rechtsaf sloeg, de van Boetzelaerlaan in. De scooterbestuurder is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

2HQcrt.JPG

vN1d2A.JPG

sGCaj6.JPG

yyRtRG.JPG

Woensdag 9 maart:

Leidschendam - In een woning aan de Gravin Juliana van Stolberglaan vond vanmiddag rond twee uur een medische noodsituatie plaats van een kindje. Aanvankelijk werd alleen een ambulance gestuurd, maar het ambulancepersoneel achtte de komst van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk. Dat is met de traumahelikopter geland op een veldje in de buurt en werd met een politievoertuig vervoerd naar de ambulane waarin het kindje inmiddels lag. Na korte tijd is het kindje per ambulance en onder motorbegeleiding vervoerd naar het Juliana Kinderziekenhuis aan de Leyweg. De MMT-arts is met de ambulance meegereden. Hij is bij het HagaZiekenhuis op de Leyweg weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Rene Hendriks)

ZogHSV.JPG

dvmVkH.JPG

5hMPcA.JPG

1JVGoC.JPG

IkRIp1.JPG

Nootdorp – Op de Koningin Julianastraat met de Prins Bernhardstraat heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Een fietser en een auto zijn hier met elkaar in aanraking gekomen. De medewerkers van de ambulance hebben de fietser gestabiliseerd en met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht naar de precieze toedracht. (Foto's: Jayden Media)

w DSC 0557

w DSC 0560

Zaterdag 12 maart:

Naaldwijk - In een woning aan de Hazelaar ontstaat even na acht uur vanavond een schoorsteenbrandje. Brandweereenheden van onder andere kazerne Naaldwijk rukken hiervoor uit. Het brandje wordt gedoofd door de schoorsteen vanuit de hoogwerker te 'ramoneuren'. (Foto's: Danny Botman)

4yj4hK.JPG

YbR6RT.JPG

3xxRVr.JPG

K8lYAq.JPG

Den Haag - Omstreeks tien voor half elf vindt er op de kruising van de Troelstrakade met de Coornhertstraat een aanrijding plaats tussen auto en scooter. De automobilist rijdt hierna door zonder zich om de opzittenden van de scooter te bekommeren. De scooterrijder wordt onderzocht door de verpleegkundige van de 'rapid responder'. maar hoeft niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

TGkMXN.JPG

g0hed0.JPG

XnIP7u.JPG

Den Haag - Politiemensen treffen op de Noordwal een auto aan die op een 'Hagenaartje' is beland en daarbij flink wat schade heeft opgelopen. De bestuurder is echter in geen velden of wegen te bespeuren. Het enige dat hij heeft achtergelaten is een papier met de tekst 'PECH' op de achterruit. Later heeft hij zich toch gemeld. (Foto's: Nick van Mourik)

3jUv32.JPG

AJygqg.JPG

J7MzG0.JPG

5Fa8Rr.JPG

Den Haag - Op de A12 stad in, ter hoogte van het Malieveld, botsten vanmiddag omstreeks half drie, drie voertuigen achterop elkaar. Brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse gegaan en de brandweer maakte zich al op om te gaan knippen, maar dat bleek achteraf toch niet nodig. De bestuurder van de middelste auto is lopend de ambulance in gegaan om te worden onderzocht. Eén rijstrook was tijdelijk afgesloten en dat leverde met het mooie weer en alle drukte gelijk een file op. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 1939

w IMG 1946

w IMG 1961

w IMG 1964