Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb 11Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 14 maart:

Den Haag - Vanmiddag even voor drie uur vond er op de Troelstrakade een kop-staart aanrijding plaats; een stationwagen botste daar achterop een personenbusje. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Het verkeer op de rijbaan richting Soestdijksekade ondervond hinder van het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

ikhouu.JPG

w IMG 5071

yPB5HP.JPG

HV7quY.JPG

Den Haag - Een automobiliste die vanmiddag omstreeks vier uur op de Nieuwe Parklaan tegen twee geparkeerde auto's botste, had daarvoor een opmerkelijke verklaring: het kwam door de gladheid. Dat deed de wenkbrauwen van de agenten fronsen, want de temperaturen waren boven de acht graden en het wegdek was droog. Een test wees uit dat de bestuurster niet had gedronken. De ware oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. Er vielen in elk geval geen gewonden. (Foto's: Ivar Gieles)

uM4aS9.JPG

jnSARE.JPG

A70qkA.JPG

w IMG 5086

4pE8u1.JPG

Dinsdag 15 maart:

Zoetermeer - Even voor twee uur werden beide tankautospuiten en de hoogwerker van de brandweer in Zoetermeer gealarmeerd voor een binnenbrand in een flatwoning aan de Florens van Brederodelaan. Het betrof een kleine brand in een woning op de tiende etage. De brandweer heeft de brand bestreden met een poederblusser. Ook werd een ambulance opgeroepen om ter plaatse te komen; de bewoner van de woning had rook ingeademd. Het ambulancepersoneel heeft de persoon gecontroleerd maar deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0001

w DSC 0003

w DSC 0005

w DSC 0008

Zoetermeer - Dinsdagmiddag even over half vier werd de brandweer van kazerne Stadshart gealarmeerd voor assistentie aan de politie aan de Du Meelaan. Voorbijgangers vonden een voorwerp in het water. Zij alarmeerden de politie, die vervolgens de hulp inschakelde van de brandweer. De politie kwam er al snel achter dat er een kluis in het water lag. De brandweer heeft de kluis uit het water gehaald en overgedragen aan de politie. De politie heeft de kluis voor onderzoek meegenomen en zal onderzoek doen naar de herkomst.’(Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0009

w DSC 0014

w DSC 0020

w DSC 0024

Donderdag 17 Maart

Den Haag – De bestuurster van een personenwagen botste donderdagmiddag tegen enkele geparkeerde voertuigen op de Vrederustlaan.De dame in kwestie is door ambulance personeel ter plaatse gecontroleerd op verwondingen, deze bleken gelukkig mee te vallen. Vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Een bergingsbedrijf heeft alle voertuigen afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleyn)

w TDK 7445

w TDK 7450

w TDK 7454

Vrijdag 18 maart:

's-Gravenzande - Omstreeks vijf uur vanmorgen is een auto gebotst op de rotonde op de kruising van de Koningin Julianaweg met de Oudelandstraat. Eén inzittende is na onderzoek door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is afgesleept door berger Vreugdenhil. Die had het nog even aan de stok met ongeduldige marktkooplui, voor wie het allemaal niet snel genoeg ging. (Foto's: Fred van der Ende)

a3ZvKF.JPG

FEmvsJ.JPG

jVHHpR.JPG

Den Haag - Vanmorgen omstreeks elf uur botsten drie auto's achterop elkaar op de rotonde van de Melis Stokelaan met de Aagje Dekenlaan. De aanrijding ontstond omdat het voorste voertuig remde voor een fietser die op de rotonde reed. De bestuurder van het achterste voertuig had dit niet tijdig in de gaten en botste op het middelste voertuig, dat daardoor weer tegen de voorste auto werd gedrukt. Er is één inzttende naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

tYZllo.JPG

cruFtb.JPG

Y6RYpo.JPG

fiiw1n.JPG

Zaterdag 19 Maart

Kwintsheul – Bij een kop-staart aanrijding op de Kerkstraat raakte zaterdagochtend drie voertuigen beschadigd. De ambulancedienst heeft enkele personen waaronder een kind ter plaatse gecontroleerd op verwondingen. Uiteindelijk viel het letsel mee en was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Bergingsbedrijf heeft enkele voertuigen afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 7455

w TDK 7456

w TDK 7461

Zondag 20 maart:

Den Haag - De medewerkers van Perry Sport in de Spuistraat wilden na een lange dag hard werken graag hun winkel afsluiten, maar een duif in de zaak gooide roet in het eten. Met een bewegend object in de zaak zal het alarmsysteem om de haverklap gaan loeien, dus eerst moest die duif dus de zaak uit. De medewerkers weten erg goed hoe je sportschoenen en shirts moet verkopen, maar het vangen van duiven behoort echter niet tot hun takenpakket. Gelukkig was de Dierenambulance Den Haag bereid als redder in de nood te fungeren. De duif kon al snel worden overmeesterd en is waarschijnlijk buiten weer losgelaten. Hierna konden de woinkelmedewerkers eindelijk van het laatste restje weekend gaan genieten. (Foto's: Ivar Gieles)

X12TEQ.jpeg

X7u88e.jpeg

Zsvhsm.jpeg

0CKsvn.jpeg

9QJycI.jpeg

Wateringen – De tankautospuit van Wateringen moest zondagavond uitrukken voor een buitenbrand tegen de gevel van een kinderdagverblijf aan het Liesveld. De brandweer had de brand snel onder controle. Het kinderdagverblijf heeft geen schade opgelopen  door de brand. (Foto’s: Tim de Kleijn) 

w TDK 7499

w TDK 7505

w TDK 7513