Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 6 april:

Pijnacker – Ambulancedienst en het traumateam zijn vanavond ter plaatse gekomen voor een incident in een woning aan de Enk. Bij het incident was een kind betrokken, vandaar dat het traumateam uit Rotterdam aanwezig was. Het kindje is in de ambulance onderzocht en vervoerd naar een ziekenhuis. De traumahelikopter is daarna gelijk door gevlogen naar een incident in Hondselersdijk. (Foto's: Jayden Media)

c8HU9F.JPG

PzVe6i.JPG

bFEzmX.JPG

2I9tsj.JPG

Honselersdijk - Rond kwart voor zeven, gelijk na het incident in Pijnacker, werd de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Middel Broekweg. De traumahelikopter is geland op een veldje langs de Zwethlaan. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van der Toorn)

OeWuIn.JPG

t8F6fW.jpeg

afIIoj.jpeg

Zoetermeer - De derde inzet van de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team vanavond in de regio betrof een medische noodsituatie in een woning aan het Starrebos. De traumahelikopter is geland op een veldje aan het Schansbos. De patiënt is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

jFtY7N.JPG

BLC2LG.JPG

gPG994.JPG

Donderdag 7 april:

Wateringen - Door een kop-staartaanrijding tussen drie voertuigen was er langere tijd maar 1 rijstrook beschikbaar op de Wippolderlaan N211 in de richting van de A4. Dit leverde een lange file op vanaf de kruising met de Veilingroute N222. Bij de aanrijding raakte een bestuurster dusdanig gewond dat zij voor behandeling naar het ziekenhuis werd vervoerd. Berger Vreugdenhill heeft twee van de drie voertuigen van de rijbaan gehaald. (Foto's: Nick van der Toorn)

w NVDT9628

w NVDT9659

w NVDT9794

Den Haag - Op de Conradkade is donderdagavond een Touran van de politie achterop zijn voorganger gebotst. Gelukkig bleef het bij blikschade. De patijen hebben onderling de formulieren ingevuld. (Foto's: Nick van der Toorn)

e7segJ.JPG

yiZs52.JPG

p9Ld4O.JPG

jTvmyr.JPG

Zaterdag 9 april:

Delft - op de kruising van de N470/Kruithuisweg met de Prinses Beatrixlaan kwamen rond kwart voor elf een auto en een motorrijder met elkaar in botsing. Ambulance is ter laatse geweest maar de motorrijder raakte niet gewond. (Foto's: Rene Hendriks)

w IMG 9532

w IMG 9533

w IMG 9538

Den Haag - Op het Stationsplein is om ongeveer half twaalf een voetgangster tegen een auto aan gelopen. Zij raakte hierbij gewond en is lopend de ambulance in gegaan om te worden onderzocht. Of zij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF54418

w SBF54419

w SBF54421

Leidschendam - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden rond tien over twaalf vanmiddag gestuurd naar de Teylingen. Daar was sprake van een 'medische noodsituatie binnenshuis'. Het MMT is na de inzet retrour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. (Foto's: Lucien de Vries en Roy Wolters)

w DSC 6795

w IMG 8370

w DSC 6803

w DSC 6830

Leidschendam - Vanmiddag ontstond op de Noordsingel, ter hoogte van het Shell tankstation,  een kopstaart botsing tussen drie auto´s. Enkele weken geleden vond op exact dezelfde locatie ook al zo´n aanrijding plaats. De ambulancedienst onderzocht meerdere inzittenden, waaronder een baby, na op letsel. Het verkeer ondervond enige tijd hinder doordat één rijstrook dicht was. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6835

w DSC 6837

w DSC 6842

Zoetermeer - Rond half vijf worden twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team naar het Total tankstation gestuurd aan de Houtsingel. Daar is een persoon onwel geworden en hij is niet aanspreekbaar. De traumahelikopter is aan de overkant geland op carpoolplaats 'De Lus'. De man is op een gegeven moment bij bewustzijn gekomen en is naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggvlogen naar thuisbasis Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Marcel Hillebrand en Roy Wolters)

JRKzER.JPG

6mRNWf.JPG

pIbNl0.JPG

RQN8AT.JPG

FUy1uI.JPG

Zondag 10 April

Den Haag – Bij een ongeval op de Leyweg raakte een kindje licht gewond. Het slachtoffertje kwam in botsing met een personenwagen. De ambulancedienst heeft de jongen per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 7704

w TDK 7709

w TDK 7710

Den Haag – Ter hoogte van winkelcentrum Leyweg moest een bus een noodstop maken om een ongeval te voorkomen. Een passagier van de bus kwam ten val en liep hierbij een hoofdwond op. De ambulancedienst vervoerde de man per ambulance naar het Haga Ziekenhuis aan de Leyweg voor behandeling aan verwondingen (Foto’s: Tim de Kleijn)

 w TDK 7700

w TDK 7701

w TDK 7712