Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb 16Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 18 april:

Den Haag - Omstreeks twaalf uur vanmiddag werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team aan boord gestuurd naar een woning aan de Laan van Wateringseveld. Daar was een kindje onwel geworden. Niet lang na aankomst vertrok het MMT echter weer naar de volgende melding. (Foto's: Nick van Mourik)

trsiOU.JPG

s6SPmw.JPG

4QH60x.JPG

tblPKG.JPG

dSrhcs.JPG

Den Haag - Een winkel aan de Weimarstraat is vanmiddag zo'n uur dicht geweest vanwege de vondst van een mogelijk wapen of explosief. De politie ontruimde de winkel en wachtte op de komst van een medewerker van de afdeling wapens, munitie en explosieven (WME). Na onderzoek is het voorwerp meegenomen en zal verder onderzocht worden door de politie. Het is nog onbekend wat voor voorwerp het precies betrof. (Foto's: Ivar Gieles)

sYxNbv.JPG

q9wZy9.JPG

ogBu3E.JPG

Dinsdag 19 april:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Anna Paulownastraat is vanoctend omstreeks tien uur een fietser aangereden. De fietser is in een vacuümmatras gefixeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jeffrey Schuurman)

w image1 1

w image2 1

Woensdag 20 april:

Zoetermeer - Op de kruising van de Voorweg met de J.L. van Rijweg kwamen even na vier uur vanmiddag twee fietsers met elkaar in botsing. Eén van de fietsers liep daarbij verwondingen aan het hoofd op. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Ivar Gieles)

DEhGqS.JPG

w IMG 8787

XHZMy8.JPG

eRYv8a.JPG

kWS2MC.JPG

Den Haag - Rond tien over half vijf vanmiddag werd een autobrand gemeld op de Loevesteinlaan. De tankautospuit van Laak werd ter plaatse gestuurd. Onder de motorkap was wel rook te zien maar voor de rest viel het allemaal wel mee. De brandweer heeft de motor gekoeld en de bestuurder werd geadviseerd even langs de garage te gaan (Foto's: Nick van Mourik)

4bkE74.JPG

JPueTU.JPG

ZDvtBC.JPG

Den Haag - Niet veel verderop, in de Genemuidenstraat, kwam omstreeks kwart voor vijf een scooterrijder ten val nadat deze was uitgeweken voor- dan wel net was geraakt door een auto die aan het uitparkeren was. De scooter raakte hierna twee geparkeerde auto's, die schade opliepen. De scooterrijder is in de ambulande onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

SSPtAA.JPG

YBF9N8.JPG

bJeJu9.JPG

ZFm268.JPG

Den Haag - Vanavond omstrefeks acht uur is er door onbekende oorzaak een brandje uitgebroken in een portiekwoning aan de Hoefkade. De brandweer had de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. Enkele kinderen van het gezin zijn in de ambulande onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Nick van der Toorn)

0NJCZP.JPG

rc20qK.JPG

JDjDVT.JPG

fmR0Zn.JPG

HxfpGF.JPG

Donderdag 21 april:

Leidschendam - Een automobilist verloor vanmorgen omstreeks half acht de macht over het stuur op de Koningin Julianaweg toen hij moest uitwijken voor een overstekende voetganger. De auto botste op het trottoir tegen een aantal vuilcontainers, die daardoor zwaar beschadigd raakten. Een inzittende van de auto is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6848

w DSC 6851

w DSC 6854

De Lier - Bij een aanrijding op de Jogchem van der Houtweg is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt. Op een groot stuk wegdek werd de motorrijder aangereden door een personenauto. De motorrijder raakte gewond en is overgebracht naar het HagaZiekenhuis aan de Leyweg. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onzerzoek. (Foto's: Fred van der Ende)

cuEVeY.jpeg

d6fK6J.jpeg

M4Vuhn.jpeg

's-Gravenzande - Even over zes uur vanavond werd op de Koningin Julianaweg met de Hoflaan een scooter aangereden door een afslaande personenauto. De scooterrijdster is onderzocht maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 1161

w IMG 1164

Den Haag - Vanavond raakte een fietser gewond nadat deze in botsing was gekomen met een personenauto op de Groot Hertoginnenlaan. De fietser was aan het oversteken maar heeft waarschijnlijk een naderende auto over het hoofd gezien. Hij werd geschept en kwam op de motorkap en tegen de voorruit van de personenauto aan. De fietser raakte gewond aan zijn hoofd; voor hem werd met spoed een ambulance gealarmeerd. Niet veel later werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de oorzaak van de aanrijding duidelijk is, wordt er geen verder onderzoek naar de aanrijding gedaan. (Foto's: Ivar Gieles)

JYkTml.JPG

30BkLZ.JPG

356ORf.JPG

pp1rT9.JPG

Leidschendam - Een automobilist ging vanavond in de fout in een parkeergarage aan het Damplein. Hij bleef bij een manoeuvre op een rand van de helling steken. De brandweer werd ten einde raad gebeld, maar mede met behulpvan spierkracht werd dit varkentje gewassen. (Foto's: Nick van der Toorn)

w nick1

w nick2

w nick3

w nick4

Vrijdag 22 april:

Delft - Op de Bachsingel ontstaat er even na acht uur een frontale aanrijding tussen twee personenauto's. Er wordt een inzittende onderzocht in e ambulance, maar niemand wordt vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

LAlZHy.JPG

UHKuH7.JPG

INzDHz.JPG

Zondag 24 april:

Den Haag - Even na één ur vanmiddag werd op de kruising van de Westduinweg met de Statenlaan een fietser aangereden die daar op het fietspad fietste. De fietser is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of hij/zij is vervoerd. (Foto's: Shane Alders)

jZgblY.JPG

ipiiva.JPG

0nwCzK.JPG

LOYs75.JPG