Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

kop nieuwsflitsthumb 18Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 2 mei:

Den Haag - Op de Hoefkade, ongeveer ter hoogte van het Kaapseplein, werd omstreeks twee uur vanmiddag een overstekende voetganger aangereden door een maaltijdbezorger met zijn scooter. De voetganger raakte gewond en twee ambulances zijn ter plaatse gekomen. De voetganger is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

gws4oB.JPG

9WDw9Q.JPG

G6IZQ6.JPG

dnxkWZ.JPG

Zoetermeer - In de tuin van een woning aan de Hindenweide raakte vanmiddag omstreeks drie uur een persoon onwel. Volgens onbevestigde berichten liep deze bij een val ook een hoofdwond op. Behalve een ambulance werd ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is gestabiliseerd en daarna onder politiebegeleiding met spoed verstuurd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 8869

w DSC 8872

w DSC 8879

w DSC 8886

w DSC 8915

Dinsdag 3 mei:

Den Haag - De brandweer heeft vanmorgen tevergeefs geprobeerd een katje uit een boom te halen op de Schoutendreef. Het beestje zat al enige tijd hoog in een boom en durfde ogenschijnlijk niet zelf naar beneden te komen. De boom stond echter op een zodanige plek dat de hoogwerker niet gebruikt kon worden en voor een gewone ladder zat het beestje te hoog. De brandweer is daarom onverrichterzake vertrokken. Enige tijd nlater is onze fotograaf terug gegaan en toen bleek de jonge kat niet meer in de boom te zitten. Kennelijk won de honger het van de angst. (Foto's: Ivar Gieles)

2AECh3.JPG

DeYml7.JPG

MibBdN.JPG

lJZXdk.JPG

hrvgAy.JPG

Delft - Omstreeks kwart over vijf kwamen een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing op de Ruys de Beerenbrouckstraat. De fietser raakte bij dit ongeval gewond. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht en hierna naar het ziekenhuis vervoerd. De scooterrijder verklaarde dat hij de fietser over het hoofd had gezien. (Foto's: Daan van den Ende)

KEdRtt.JPG

1lWanh.JPG

U1ITZr.JPG

N5m1iz.JPG

Wassenaar - Op de Hofcampweg botste rond kwart over acht een maaltijdbezorger op zijn scooter tegen de zijkant van een personenauto. De maaltijdbezorger kwam ten val en raakte gewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend en later is de zorg overgenomen door het ambulancepersoneel. De maaltoijdbezorger is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC 3181

w DSC 3183

w DSC 3185

w DSC 3188

Woensdag 4 mei:

Rijswijk - Even voor elf uur kwamen twee auto's met elkaar n botsing op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Schaapweg; een automobilist die over de Schaapweg reed in de richting van de generaal Spoorlaan, kreeg op het kruispunt geen voorrang van een andere automobilist. Beide auto's raakten zwaar beschadigd door het ongeval. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

sAOuLG.JPG

FhOgYo.JPG

vJ1rc1.JPG

JZcAt6.JPG

Donderdag 5 mei:

Den Haag - Omstreeks half negen vanavond werd in de Trooststraat een jongetje aangereden door een personenauto. Ambulance en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd, maar de inzet van het MMT werd al snel gecanceld. Het jongetje bleek bij kennis en is in de ambulance onderzocht. Hierna is hij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

bnVNCz.JPG

FDKgDe.JPG

wVeuWC.JPG

eNGmqH.JPG

Den Haag - In de Parsifalstraat werd vanavond een vrouw van haar tas beroofd. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader en heeft een Burgernetmelding doen uitgaan. Helaas leidde dat nog niet tot de aanhouding van een verdachte. Het slachtoffer is naar het politiebureau overgebracht voor het afleggen van een verklaring. (Foto's: Nick van der Toorn)

ULw1OJ.JPG

v4h8OS.JPG

f9tSrU.JPG

3uIbmi.JPG

Vrijdag 6 mei:

Den Haag - Omstreeks tien over vier vanmiddag kwamen een scooter en een fiets met elkaar in botsing op de kruising van de Lozerlaan met de Meppelweg. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest ten behoeve van onderzoek. (Foto's: Nick van der Toorn)

y5F3L7.JPG

K1ZSF6.JPG

ANImOQ.JPG

sG5ygm.JPG

Bleiswijk - Op de Nieuwe Hoefweg/N209 kwamen omstreeks tien over elf vanavond een auto en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder raakte gewond en is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De N209 was enige tijd afgesloten in de richting van Benthuizen. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

ceGObS.JPG

sy7BLC.JPG

wH6LXR.JPG

ZbXDkG.JPG

Zaterdag 7 mei:

Delfgauw - Vanochtend omstreeks kwart over zeven is een auto over de kop geslagen op de N470 ter hoogte van Delfgauw. Waarschijnlijk was de aandacht van de bestuurster even afgeleid en is zij in de berm beland, waarna zij over de kop sloeg. Brandweer en ambulance zijn gealarmeerd; er werd rekening gehouden met een mogelijke beknelling. Daarvan bleek geen sprake; de bestuurster kon zelf uit de auto komen. Na onderzoekin de ambulance bleek dat de vrouw niet vervoerd hoefde te worden. De auto is afgevoerd door een berger. De N470 hoefde niet te worden afgesloten na het ongeval. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w 20160507 IMG 6385

w 20160507 IMG 6387

w 20160507 IMG 6392

w 20160507 IMG 6413

Rijswijk - Omstreeks tien voor twee ontstond er op de Sir Winston Churchilllaan, nabij de Prinses Beatrixlaan, een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen; een bestelwagen botste achterop een oldtimer. Er is één inzittende onderzocht door het ambulancepersoneel, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

wRz3xU.JPG

7IDExa.JPG

gNSqZi.JPG

V3jYji.JPG

PaZQpt.JPG

Den Haag - Op de Benoordenhoutseweg, ongeveer ter hoogte van het Louwman Automobielmusem, botsten omstreeks twee uur twee auto's voor het verkeerslicht achterop elkaar. Militairen van de Koninklijke Marechaussee hebben in de beginfase ter plaatse bekeken of zij wat konden betekenen. Maar verder dan materiële schade was er gelukkig niet. De gealarmeerde ambulance kon dan ook snel door. (Foto's: Sander Paardekooper)

fqhF2U.JPG

nFwghx.JPG

LlrNjk.JPG

oUFLS1.JPG

Den Haag - Zaterdagmiddag werd de brand gealarmeerd voor een "Brand spoorvervoer" bij de Lekstraat, waarbij direct meerdere brandweervoertuigen ter plaatse werden gestuurd. Ter plaatse aangekomen bleek de brand bij een wissel te woeden vlakbij Station Den Haag Centraal, die door de bemanning van 1 tankautospuit vakkundig is geblust. (Foto's: Sander Paardekooper)

ccMzDb.JPG

ZU98Qb.JPG

Den Haag - Vanwege een medische noodsituatie bij Tennispark Leeuwenbergh aan de Lindelaan werd naast politie en de ambulancedienst ook de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. De traumahlikopter landde op een tennisbaan, waarna de arts medische ondersteuning kon bieden. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: René Hendriks)

bznzu0.JPG

X4Qkp3.JPG

oA1Fvi.JPG

Den Haag - Op de Rijswijkseweg bij de halte Goudriaankade is 's avonds een automobilist per ongeluk op de trambaan terecht gekomen. Zoekende naar een uitweg zag de bestuurder enkele paaltjes over het hoofd, waar hij met zijn auto tegenaan botste. Door het ongeval was tramlijn 15 richting het cenrum gestremd en werd omgeleid via het Leeghwaterplein. Berger Vreugdenhil heeft de auto weggesleept, waarna de tram zijn eigen route weer kon volgen. (Foto's: Sander Paardekooper)

Sz6SUX.JPG

f5pnKD.JPG

n0aqUE.JPG

e3X2cJ.JPG