Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

kop nieuwsflitsthumb 19Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 9 mei:

Voorburg - Op de Parkweg is vanochtend omstreeks kwart voor twaalf een fietser tegen een openstaand portier van een geparkeerde auto gebotst. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Het portier raakte flink ontzet door het ongeval. De automobilist is geverbaliseerd in verband met dit ongeval. (Foto's: Rene Hendriks)

miE0nZ.JPG

d3sI2G.JPG

039rIC.JPG

fjlBm4.JPG

Zoetermeer - Omstreeks acht uur vanavond is in een woning aan de Dolomiet een kind binnenshuis van de trap gevallen en als gevolg daarvan zwaargewond geraakt. Een ambulance uit Hollands-Midden is ter plaatse getsuurd en deze heeft bijstand gevraagd van het Mobiel Medisch Team. Dientengevolge is de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse gekomen. Nadat het kindje was gestabiliseerd is het met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sander van den Berg)

W2MT0X.jpg

eEhAfP.jpg

zE9PM5.jpg

90iuxl.jpg

Woensdag 11 mei:

Zoetermeer - Vanmorgen om ongeveer kwart over vijf stond er een geparkeerde auto in brand op de parkeerplaats onder de 'dekwoningen' aan de Sweelinckrode. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker, maar de inzet van één tankautospuit bleek voldoende. De auto brandde wel uit en een nabij geparkeerde auto liep schade op door de hitte van de brand. De oorzaak van de brand is onbekend. (Foto's: Roy Wolters)

0CXtwy.JPG

E4LYQH.JPG

lswxu4.JPG

Donderdag 12 mei:

Den Haag - Aan het eind van de middag werden de strandambulance van Monster en de KNRM-post van Ter Heijde opgeroepen voor een gewonde man op de Zandmotor bij opgang Schelpenpad. Aldaar aangekomen bleek dat het één opgang verder was richting Kijkduin. Bij aankomst bleek het te gaan om een kiter die van hoogte was gevallen, De man was zelf uit het water gelopen, maar nadat hij op het droge stond bleek hij niet meer verder te kunnen lopen. Ambulancebroeders van zowel de ambulance als de strandambulance hebben de man verzorgd. Hij is hierna met de strandambulance naar het duinpad gereden en is daar overgenomen door de gereedstaande ambulance. De kiteschool heeft geen geluk deze week; gisteren bleek er ook al een ongeval geweest te zijn waarbij er een kiter letsel heeft opgelopen. (Foto's: Peter Looij)

w DSC 6838

w DSC 6844

w DSC 6865

w DSC 6727

Vrijdag 13 mei:

Den Haag - Op de van Alkemadelaan, ter hoogte van de hockeyvelden, is omstreeks kwart over twaalf een fietsster ten val gekomen. Omstanders en toevallig passerende militairen van de Koninklijke Marechaussee hebben eerste hulp verleend en hebben de ambulancedienst verwittigd. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Het is niet bekend of de fietsster is vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

XwT3aH.jpg

ifX1w3.jpg

jnKA48.jpg

Naaldwijk - Even voor half zes werden hulpdiensten naar de Grote Achterweg gestuurd voor een aanrijding letsel. Ter plaatse bleek het om een aanrijding tussen een auto en een fiets te gaan. De fietser is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee. Een motoragent heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. Het verkeer had geen hinder van de aanrijding. (Foto's: Peter Looij)

w DSC 6755

w DSC 6757

w DSC 6759

Zaterdag 14 mei:

Wassenaar - Omstreeks kwart voor twaalf vanmorgen kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing op de kruising van de N44 in de richting van Den Haag en de Houtlaan. Door de ravage die hierdoor ontstond was de rijbaan enige tijd afgesloten. Er vielen geen gewonden bij dit ongeval. (Foto's: Arthur van Wezel)

QMZsXi.jpg

jZkget.jpg

y9Sfji.jpg

rtyLdz.jpg

Zondag 15 mei:

Zoetermeer - Omstreeks vijf uur vanmiddag vond er in het Attractiecentrum Zoetermeer aan de Wattstraat een medische noodsituatie plaats. Een ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn hierbij ingezet. Het slachtoffer is gestabiliseerd en is daarna met spoed en onder motorbegeleding vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Het is niet bekend wat er precies in het attractiecentrum is gebeurd. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

GMIkHy.JPG

DgTFXV.JPG

jpK7FL.JPG

QogLz5.JPG

pnuRpu.JPG