Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflitsthumb 21Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 23 mei:

Zoetermeer - Op de Oostweg nabij het Prinses Maximaplein kwam maandagmiddag een auto in botsing met een vrachtwagen. De Oostweg richting de A12 was enige tijd geheel afgesloten voor het verkeer. De auto is total-loss en meegenomen door een bergingsbedrijf. (Foto's: Rene Hendriks)

wDVMEH.JPG

2mPVaD.JPG

wRuUDa.JPG

Dinsdag 24 mei:

Den Haag - In de nacht van maandag op dinsdag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd na het aantreffen van een rolstoel in een sloot op de Hengelolaan. De brandweer heeft gezocht naar drenkeling(en) maar heeft niks aangetroffen. Later bleek dat de drenkeling eerder die middag al uit het water was gehaald. (Foto's: Nick van Mourik, Ivar Gieles)

KjtVim.JPG

ARFXRg.JPG

w5nLIL.JPG

Bleiswijk - Omstreeks kwart over vier vanmiddag is op de Klappolder een fietsster aangereden door een personenauto. De fietsster kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en viel daarna op sraat. De jonge vrouw is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Zij is door de politie samen met haar fiets naar huis gebracht. (Foto's: Brian Roeten en Roy Wolters)

w DSC 0025 2

w IMG 0352

w IMG 0353

w DSC 0036 2

w IMG 0356

Monster - Vanavond werden brandweermensen opgeroepen voor een brand in een woning aan de Emmastraat. De hoogwerker van kazerne Loosduinen en de tankautospuiten van Monster en Honselersdijk kwamen ter plaatse. Het bleek te gaan om een schoorsteenbrandje. In de woning zat een afvoerpijp verstopt, waardoor er aardig wat rookontwikkeling ontstond in het woonhuis. De brandweer heeft daarna de ramen opengezet en de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Fred van der Ende)

ETmDJS.JPG

OvCLo4.JPG

1j5PNo.JPG

DagQao.JPG

Den Haag - Een kleine brand in een keldergang heeft er vanavond voor gezorgd dat enkele woningen van een portiekflat aan het Zonneoord ontruimd moesten worden. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand ook snel onder controle. De politie gaat er van uit de het gaat om brandstichting, maar heeft nog niemand aangehouden. Na het blussen van de brand en het ventileren van het portiek konden de bewoners weer naar huis. (Foto's: Danny Botman)

TlCSwr.JPG

VkpoB2.JPG

UgWu78.JPG

Donderdag 26 mei:

Voorburg - Even na één uur vanmiddag werd de brandweer gebeld omdat op de Professor Casimirschool aan de Van Deventerlaan een sterkte gaslucht werd geroken. Het schoolpersoneel heeft de school ontruimd en de kinderen rustig overgebracht naar een nabijgelegen perkje, waar werd gewacht totdat de brandweer klaar was met de werkzaamheden. Hierna konden de lessen weer hervat worden. (Foto's: Rene Hendriks)

3Ib7q3.JPG

uZ3SWv.JPG

GsjCFe.JPG

DYA2eW.JPG

eBp7vZ.JPG

Leidschendam - De brandweer moest vanmiddag in actie komen bij voetbalvereniging RKAVV aan de Sportparkweg. Tijdens een wedstrijd was een spelertje gewond geraakt. Aangezien de ambulancedienst door een afgesloten hek het veld niet kon bereiken, werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze kon met behulp van de spreidvijzel het hek eenvoudig open krijgen. Het slachtoffer is met armletsel met spoed vervoerd naar MCH Antoniushove. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 6933

w DSC 6939

w DSC 6943

Delft - In de Aletta Jacobsstraat komen vanavond een auto en een scooterbestuurder met elkaar in botsing. De scooterbestuurder is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd; zijn scooter is zwaar beschadigd. (Foto: Daan van den Ende)

65hA4m.JPG

Zoetermeer - Om even voor elf uur is op de Aziëweg een auto uit de bocht gevlogen en langs de kant van de weg tegen een houten hekwerk gebotst. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is vermoedleijk total loss. (Foto's: Dejan Jeremic, Roy Wolters en Nick van Mourik)

OCqVee.JPG

qJBu8d.JPG

GvZCoQ.JPG

02AAX3.JPG

Zaterdag 28 mei

Scheveningen - Brandweer en KNRM werden omstreeks tien over half elf gealarmeerd voor een vermiste surfer; een Belgische vrouw had de surfer in zee gezien, maar deze verdween na enige tijd uit het zicht. Na enige tijd gezocht te hebben, wordt de zoekactie beeindigd. De surfer is niet gevonden (Foto's: Donny Kooistra)

UusbbE.JPG

vyFa9g.JPG

's-Gravenzande - Omstreeks kwart voor elf vanavond werden tankautospuit en hoogwerker van kazerne Naaldwijk gealarmeerd na een melding van een brand in een schuur van een bedrijf aan de Groeneweg. Het brandje was snel onder controle en de brandweer heeft de schuur geventileerd. Enkele personen zijn onderzocht in de ambulance, maar voor zover bekend hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

rRJb6H.JPG

rPN0sG.JPG

utw2Ih.JPG

ldco01.JPG

Zondag 29 mei:

Den Haag - De Dierenambulance werd vamiddag gebeld omdat enkele pasgeboren meerkoetjes 'acher de tralies' waren beland in een sloot aan de Stokroosstraat. De medewerker van de Dierenambulance heeft de hulp van de brandweer ingeroepen en de tankautospuit van kazerne Scheveningen is ter plaatse gegaan. Het is de brandweermensen gelukt om de meerkoetjes via een rioleringsput te bevrijden. De kleintjes hebben niks overgehouden aan hun avontuur en zijn weer vielig onder de hoede van moeder meerkoet. (Foto's: Rutger Rijtjes)

w image3

w image1

w image5

w image2