Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflitsthumb 23Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 juni:

Voorburg - In een parkeergarage van een woning aan de Rozentuin heeft maandagmiddag brand gewoed. Er kwam veel rook vrij. De brandweer kwam snel ter plaatse en kon door adequaat optreden voorkomen dat brand oversloeg naar aangrenzende garages en of woningen. (Foto's: Machiel Jansen en Sander van den Meulen)

w IMG 0857

NeIGJa.JPG

w IMG 0860

Den Haag - Rond half tien heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een snorbrommer op de kruising Goueverneurlaan / van Zeggelenlaan. De bestuurder van de brommer raakte gewond en is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, waarna beide bestuurders samen het schadeformulier konden invullen. (Foto's: Sander Paardekooper)

w Zeggelen SBF56932

w Zeggelen SBF56934

w Zeggelen SBF56935

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Scheveningen werd vanavond gestuurd naar het Tesselseplein voor een melding 'voertuigbrand'. Ter plaatse bleek er midden op het plein een minibike in brand te staan. Dat brandje was door de brandweer snel geblust. (Foto's: Ivaf Gieles)

GQ4Nci.JPG

XwXLtf.JPG

zOKEHE.JPG

g4pu8K.JPG

Donderdag 9 juni:

Den Haag - In de Driebergenstraat vondt een kop-straat aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Niemand raakte hierbij gewond. Een berger heeft de voertuigen afgesleept. (Foto's: Nick van der Toorn)

BCe4L3.JPG

b5rj8w.JPG

05QJx1.JPG

I10MC8.JPG

Den Haag - Ook op de Thorbeckelaan, kruising Oude Haagweg was het raak. Een aanrijding tussen twee voertuigen. Ook bij deze aanrijding vielen geen gewonden. Medewerkers van de HTM hebben de auto's van de rijbaan af geholpen zodat deze weer snel kon worden vrijgegeven. (Foto's: Nick van der Toorn)

9w9kc0.jpg

0AteRE.jpeg

Rijswijk - Op de Jacob van Offwegenlaan liep een burenruzie dusdanig uit de hand dat de komst van politie en ambulance gewenst was. De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. De ambulancedienst heeft een persoon vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. (Foto's: Ivar Gieles)

OEltOP.JPG

nDxJw0.JPG

xjoZ9d.JPG

Qol9gb.JPG

Den Haag - In de Zwetstraat in Den Haag heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed in een portiekwoning. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Naast de brandweer kwam ook een ambulance ter plaatse omdat er mogelijk sprake van gewonden, dit bleek niet het geval. (Foto's: Daan van den Ende)

w7eniQ.JPG

4C6mVP.JPG

RVQg2O.JPG

OL2cmD.JPG

Vrijdag 23 juni:

Honselersdijk - Op het fietspad langs de Dijkweg, ter hoogte van de Bloemenveiling, kwamen omstreeks drie uur vanmiddag een scooterrijder en een fietsster met elkaar in botsing. De scooterrijdster raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Fiets en scooter raakten flink beschadigd. (Foto's: Fred van der Ende)

LsV8BC.JPG

sE4wYW.JPG

ZrHAnO.JPG

Tbzyy9.JPG

Den Haag - Op de Madesteinweg ontstond omstreeks half vier een aanrijding tussen een scooterrijder en een automobilist. De scooterrijder wilde linksaf slaan en remde af en de automobilist -die achter de scooterrijder reed- remde te laat af en tikte de scooterrijder aan, die daardoor ten val kwam. De scooterijder had last van zijn enkel en is onderzocht in de ambulance. Hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Peter Looij)

w DSC 7230

w DSC 7232

w DSC 7233

w DSC 7234

Zoetermeer - Op de N206/Middelweg, tussen Zoetermeer en Stompwijk, ontstond rond kwart voor zes vanmiddag een kop-staart aanrijding waarbij vier voertuigen waren betrokken. Eén rijbaan was hierdoor afgesloten en het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid. Voor zover bekend is er één gewonde gevallen. (Foto's: Roy Wolters)

3Y1LGo.JPG

gNGH9E.JPG

xBqXaw.JPG

PQnsv1.JPG

Den Haag - In de Grote Marktstraat kwamen vanmiddag een fietser en een voetganger met elkaar in botsing. De votganger raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tathjana Dirksz)

w image1

w image2

w image3