Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflitsthumb 27Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 5 juli:

Den Haag - Rond kwart voor vijf 's middags sloeg een automobilist van de Guntersteinweg linksaf de Beverweerdstraat op, maar zag daarbij een fietser over het hoofd. De fietser is met onder andere een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Nick van der Toorn)

2fZK2Q.JPG

YRveu0.JPG

tfh8px.JPG

Zoetermeer - Op de kruising van de Van der hagenstraat met de Van Diestlaan kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsiong. de schade was groot. Meerdere inzittenden van de auto's zijn in de ambulance onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde uiteindelijk naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Wilbert Tintel)

qYdhNR.JPG

RXwGDX.JPG

0BZfwt.JPG

W4mAzk.JPG

7i5P4k.JPG

Woensdag 6 juli:

Leidschendam - Het afhijsen van een patiënt is voor de brandweer een routineklus. Meerdere malen per dag wordt de ambulancedienst door de brandweerondersteund bij het naar beneden hijsen van een patiënt vanuit een woning met behulp van de hoogwerker. Vandaag ging het iets anders dan anders: de brandweer werd door de ambulancedienst te hulp gevraagd op de Prinses Beatrixlaan, maar door de vele bomen in de straat kon de hoogwerker niet op de gebruikelijke locatie worden opgesteld en moest de patiënt over de woning heen worden getild. Dat gebeurde allemaal uiteraard met de nodige voorzichtigheid. Ook dit keer liep alles als gesmeerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w DSC 7047

w DSC 7052

w DSC 7054

w DSC 7056

Naaldwijk - Rond kwart voor zeven vanavond werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de beruchte kruising Grote Achterweg/Zwartedijk te gaan voor een aanrijding tussen twee auto's. Door een inschattings out reed een auto op de achterkant van de auto ervoor.De schade viel mee, maar de bijrijdster van de voorste auto had nekklachten, waarop een motoragent die als eerste ter plaatse kwam achterin de auto is gaan zitten en het hoofd van de vrouw heeft gefixeerd tot de ambulance er was. Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht en zij is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie is ook ter plaatse geweest. Door het ongeval was de rijbaan vanaf de Grote Achterweg en één rijbaan van de Zwartedijk richting Naaldwijk gestremd. (Foto's: Peter Looij)

w DSC 7644

w DSC 7645

w DSC 7648

w DSC 7649

w DSC 7651

Donderdag 7 juli:

Delft - De politie kreeg vanavond een melding dat er zich drie onbevoegde personen zouden bevinden op het terrein van het oude pand van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Vermoedelijk ging het om koperdieven. De politie heeft groot ingezet en is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen, waaronder hondengeleiders. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht meegeholpen bij de zoektocht. De politie heeft uiteindelijk één van de drie weten aan te houden. De andere twee verdachten wisten te ontkomen. (Foto's: Nick van der Toorn en Paul van den Ende)

nY1YYW.JPG

fNGP7V.JPG

HxQmf2.JPG

9IR0Ix.JPG

dQE7ti.JPG

w P7070049a

Den Haag - Omstreeks half tien vanavond is er brand ontstaan in een benedenwoning aan de De la Reyweg. Als gevolg van de rook moesten de woningen in het naastgelegen portiek worden ontruimd. De brandweer heeft de brand bestreden met één tankautospuit en het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Nadat de woningen in het portiek waren geventileerd, konden de bewoners daarvan weer naar hun woningen terugkeren. Of dat ook het geval was met de bewoners van de getroffen woning, is niet bekend. Er zijn twee personen door de ambulancedienst gecontroleerd op rookinhalatie. Voor zover bekend hoefden zij niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

mXdkZH.jpeg

MFmw6B.jpeg

qWGxwt.jpeg

OmgAlq.jpeg

sv7f53.jpeg

Zaterdag 9 juli:

Zoetermeer - Ambulances uit Haaglanden en Hollands-Midden en de trauahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden even voor vier uit vanochtend gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Moezelstroom. De traumahelikopter is op een pad nabij de Moezelstroom geland. Voor zover bekend is er geen patiënt vervoerd. Het MMT is na de inzet in Zoetermeer gealarmeerd voor een inzet in Den Haag. Of deze daar ook daadwerkelijk is geland is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

8YIOzD.JPG

o8WOdL.JPG

jiYw84.JPG

Xlz214.JPG

Zondag 10 juli:

Pijnacker - Bewoners van de Thorbeckelaan hadden vanmiddag trek in een pizza en dus werd er één in de combimagnetron gedaan. Helaas ging er iets verkeerds, wamt op een gegeven moment kwam er een hoop rook uit de magnetron. Zelfs zoveel rook dat de brandweer werd gebeld. Toen de tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp ter plaatse kwam, bleek dat er van de pizza niet meer was overgebleven dan een rond stuk houtskool, terwijl de magnetron zelf ook betere tijden heeft gekend. Gelukkig zijn er verder geen grote ongelukken gebeurd. (Foto's: Nick van Mourik)

R6jgsl.JPG

lApndr.JPG

ODSK20.JPG

5OTlaG.JPG