Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

kop nieuwsflitsthumb 30Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 26 juli:

Zoetermeer - Omstreeks kwart over tien vanmorgen vond er in een woning aan de Amaliaplaats een medische noodsituatie plaats. Twee ambulandes en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter is geland op een veldje in de buurt. Nadat de patiënte was gestabiliseerd is zij met assistentie van de brandweer uit de woning gehesen naar de begane grond. Hierna is zij met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters)

tY0LbZ.JPG

DstKM3.JPG

wxwLHW.JPG

sZnOiT.JPG

UUVZwS.JPG

Donderdag 28 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Scheveningseweg met de Adriaan Goedkooplaan botste om even voor half één door onbekende oorzaak een auto tegen een boom langs de kant van de weg. De bestuurder zat niet bekneld, maar moest wel in de ambulance worden onderzocht. Hij is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Machiel Janssen)

AzyTvl.JPG

xeWBns.JPG

uYVs8a.JPG

6HcjJ8.JPG

Maasland - In een woning aan het Landsheer vond vanavond een medische noodsituatie plaats. Behalve de ambulancedienst is ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse geweest. De traumahelikopter is geland op een naburig voetbalveld. De brandweer is ter assistentie ter plaatse geweest met tankautospuit en hoogwerker om de patiënt af te hijsen. Toen dat was gebeurd is deze met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. (Foto's: Dejan Jeremic)

mMT4pT.JPG

6iBEVB.JPG

Mpb2SF.JPG

K9dQkf.JPG

oJ8MtN.JPG

Vrijdag 29 juli:

Den Haag - Een automobilist rijdt over de Erasmusweg richting het Westland, en ziet plotseling een mooie vrije parkeerplaats nabij de Betje Wolffstraat. Hij gaat dusdanig hard 'in de ankers' dat achteropkomend verkeer geen kans heeft om normaal te remmen en komt in botsing. De 'parkeerder' gaat er vandoor, de bestuurster van de middelste auto raakt lichtgewond. De Erasmusweg is korte tijd afgesloten geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

mGi9n0.JPG

QSq1lJ.JPG

vNi6KJ.JPG