Nieuwsflits week 36 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 36

kop nieuwsflitsthumb 36Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 6 september:

Pijnacker - Op de rotonde op de kruising van de Oranjelaan met de Europalaan werd omstreeks twee uur vanmiddag een fietsster aangereden door een auto. Omstanders verleenden eerste hulp en dat is later overgenomen door de bemanning van een ambulance. Na onderzoek in de ambulance bleek dat het meisje niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Jayden Media)

6Jzrd8.JPG

dRtzIP.JPG

8mlzU3.JPG

Den Haag - Even voor half vier vanmiddag botsten twee auto's op elkaar op de kruising van de Juliana van Stolberglaan met het Stuyvesantplein. Eén van de auto's werd daarbij vol in de flank geraakt. Minimaal één inzittende is onderzocht in de ambulance; het is echter niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. (Foto's: Machiel Janssen)

7papwu.JPG

mQa6nz.JPG

r8FCyi.JPG

49bCOm.JPG

R3lqnj.JPG

Nootdorp - Op de Molenaar Blonkweg, ter hoogte van de Gentiaan, botste omstreeks kwart voor vier vanmiddag een scooterrijder achterop een personenauto. Kennelijk had de scooterrijder niet in de gaten dat de bestuurder van de auto afremde. Een agent heeft de nek van de scooterrijder gefixeerd. Deze is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wat restte was het regelen van het papierwerk. (Foto's: Roy Wolters en Jayden Media)

3wVEDG.JPG

f76Dzf.JPG

RXjYep.JPG

HsJetT.JPG

cad9FY.JPG

Vrijdag 9 september:

Den Haag - Kort voor half twaalf werd de hulp van ambulancedienst en traumaheli ingeroepen voor een incident aan de Parallelweg. Agenten van de Verkeerspolitie kwamen ter plaatse en hebben de ambulance begeleidt naar het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. De traumahelikopter stond 'geparkeerd' voor de brandweerkazerne, waar deze na het incident naar het EMC vloog om de MMT-arts op te halen. (Foto's: Dejan Jeremic)

4jI3ks.JPG

h8RJ4P.JPG

kW9ghu.JPG

jLFGWh.JPG

8UDQi5.jpg

Zaterdag 10 september:

Rijswijk - Een fietser is vanmiddag rond tien over drie aangereden op de Prinses Beatrixlaan, ter hoogte van de oprit van de rijksweg A4. Volgens getuigen was de man door het rode licht gefietst en kon de automobilist een aanrijding niet meer vermijden. De fietser is op een vacuümmatras gefixeerd en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der geer)

onhhnJ.jpeg

3YcgyX.jpeg

w6zLxk.jpeg

nuS0rx.jpeg