Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 38

kop nieuwsflitsthumb 38Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 september:

Zoetermeer - In de Dunanstraat merkte een automobilist oder het rijden dat er rook onder zijn motorkap vandaan kwam. Al snel bleek dat er brand woedde in het motorcompartiment en dat de vlammen eruit sloegen. De brandweer werd gebeld en de manschappen van de tankautospuit van kazerne Stadshart hebben de brand geblust. De auto moet echter als verloren worden beschouwd. (Foto's: Nick van der Toorn)

WyOAcB.JPG

cagAgZ.JPG

OmvSAz.JPG

CmSe32.JPG

Dinsdag 20 september:

Zoetermeer - Omstreeks half zes vanmiddag werd op de Redelaan een kat gemeld die op het dak van een woning bleef zitten en niet meer naar binnen wilde. De hoogwerker van kazerne Stadshart werd ter plaatse gestuurd om de kat te vangen en weer thuis te bezorgen. Maar zoals het zo vaak gaat... het bakje van de hoogwerker was op 'kathoogte' toen het beestje toch maar eieren voor zijn geld koos en via een dakraam het huis weer in ging. (Foto's: Roy Wolters)

IgpnHG.JPG

JtXcg7.JPG

Vp7tXr.JPG

0Z2WE3.JPG

BREgTr.JPG

's-Gravenzande - Omstreeks half zes vanmiddag werd in het water langs de Maasdijk een scooter plus helm aangetroffen. De brandweer is ter plaatse geweest en heeft het water doorzocht naar de eventuele opzittende, maar er is niemand aangetroffen. Mogelijk is de eigenaar al bekend. (Foto's: Fred van der Ende)

W36Bsi.JPG

LAuZAx.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart over zeven vanavond werd op de Ockenburghstraat, bij het BP tankstation, een bromfietser aangereden door een automobilist die rechtsaf sloeg. Omstanders verleenden eerste hulp en na aankomst van de ambulance heeft het ambulancepersoneel de verzorging van het slachtoffer overgenomen. Hij is uiteindelijk lopend de ambulance in gegaan en daar onderzocht. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

4D9UXS.JPG

vWGIOo.JPG

6qn2X8.JPG

xXByen.JPG

ldBkBf.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor negen vanavond is een schoorsteenbrandje ontstaan in een woning aan de Floris Grijpstraat. De brandweer is met behulp van de hoogwerker het dak op gegaan en heeft de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Daan van den Ende)

QSvXUb.JPG

mGm2Vp.JPG

wduo76.JPG

5lvvvZ.JPG

cgKGLo.JPG

Woensdag 21 september:

Den Haag - Op de kruising van de van Alkemadelaan met de Ruychrocklaan werd omstreeks tien over drie vanmiddag een fietsertje aangereden door een bestelbus. De verkeerslichten op de kruising deden het gewoon, dus één van de bestuurders moet door het rode verkeerslicht hebben gereden. Het jongetje is door het ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of het slachtoffertje is vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

bPB2bL.jpg

OrIthZ.jpg

jscbmO.jpg

yOyX0a.jpg

Zoetermeer - Op de parallelrijbaan van de Willem Dreeslaan, vlakbij station Oosterheem, werd even over half zes vanmiddag een fietser aangereden door een bestelbus. Behalve een ambulance kwam ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer is gestabiliseerd en is daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.  De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Marcel Hillebrand)

VFr4h9.jpg

ikUHq8.jpg

EgkAzv.jpg

allvfy.jpg

pTBRwI.jpg

Vrijdag 23 Septemeber

Zoetermeer – Oplettende buurtbewoners hebben vrijdagmiddag de brandweer gebeld nadat zij een rookmelder hoorden afgaan in een woning aan de De Ruyterstraat. Diverse brandweereenheden spoedden zich naar de plaats incident. Daar bleek een lamp op een nachtkastje in een van de slaapkamers vlam gevat te hebben. Nadat de brandweer de woning had geventileerd is de woning weer aan de inmiddels ter plaatse gekomen bewoners overgedragen. ( Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 0371

w TDK 0373

w TDK 0374

w TDK 0377

Zaterdag 24 september:

Leidschendam - Omstreeks acht uur vanavond kwam een motorrijder ten val op de parallelrijbaan van de A4 richting Rotterdam, tussen de oprit bij Leidschendam en het Prins Clausplein. Er is een ambulance ter plaatse geweest en ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd opgeroepen, maar de komst van het MMT is gecanceld. Nadat de gewonde motorrijder was verzorgd door het ambulancepersoneel, is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er was tijdelijk één rijstrook afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de motor afgevoerd. (Foto's: Ruben van Essen, Bob van Keulen en Sander Paardekooper)

XErF79.JPG

OZXMeQ.JPG

SmVG1J.JPG

GK4Ehv.JPG

DcqhS4.JPG