Nieuwsflits week 40 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 40

kop nieuwsflitsthumb 40Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 4 oktober:

Rijswijk - Omstreeks kwart over twee vond er op de kruising van de Sir Winston Churchilllaan met de Klaroenstraat een aanrijding plaats tussen een scooterrijder en een fietser. de fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

3E8NQz.JPG

oUuYnM.JPG

6scB1b.JPG

Zoetermeer - Omstreeks kwart voor vijf vanmiddag vond er op de A12 richting Utrecht, ter hoogte van Zoetermeer, een aanrijding plaats tussen enkele voertuigen. De gehele rijbaan moest hierdoor worden afgesloten, hetgeen tot een lange file vanuit Den Haag leidde. Er is een ambulance ter plaatse geweest en enkele personen zijn onderzocht. Nadat een van de auto's was afgevoerd en het wegdek was gereinigd, kon de rijbaan weer geleidelijk open worden gesteld. (Foto's: Roy Wolters)

k91VLR.JPG

J1tG0I.JPG

hOyUo6.jpg

Donderdag 6 oktober:

Rijswijk - Op de kruising van de Kievitlaan met de Nachtegaallaan ontstond vanmiddag een aanrijding tussen een auto en een scooter waarbij één gewonde viel. Een scooter met twee opzittenden botste op dat tijdstip in de flank van een voorbij rijdende auto. Er is een ambulance ter plaatse gekomen en beide opzittenden van de scooter zijn daarin verzorgd c.q. onderzocht. Eén van de opzittenden is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Piet de Ruijter)

uoJ8vK.JPG

C3ajQW.JPG

iBWjpP.JPG

cFzhxN.JPG

yXi31K.JPG

Vrijdag 7 oktober:

Den Haag - Rond kwart voor vijf vond er een kop-staart botsing plaats op de Erasmusweg. Vier auto's waren betrokken bij het ongeval. De ambulancedienst heeft enkele slachtoffers nagekeken. Door de berging is de weg in de richting van het Westland kort dicht geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

68Ucpv.JPG

6skJiT.JPG

9Ybrue.JPG

C71k9y.JPG

69blPr.JPG

Rijswijk - Even over half zeven vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Verrijn Stuartlaan met de Cort van der Lindenstraat. De schade was flink en er is één inzittende onderzocht in de ambulance. (Foto's: Nick van Mourik)

TyE08P.JPG

ZnLhCB.JPG

feV8tt.JPG

Yy7P1f.JPG

Zaterdag 8 oktober:

Zoetermeer - Op de kruising van de Mahatma Gandhisingel met de Edelsteensingel vond om even na negen uur vanochtend een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. De oorzaak was het niet verlenen van voorrang door de bestuurder van een personenauto aan een SUV. Ambulance en brandweer zijn ter plaatse geweest, maar de brandweer hoefde niet te knippen. Er zijn twee inzittenden onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

Pzj1gC.JPG

MwbzUx.JPG

cphAz5.JPG

4oQd5a.JPG