Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflitsthumb 45Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 9 november:

's-Gravenzande - Hulpdiensten hebben vanmiddag de handen vol gehad aan een diesellekkage in de Franklinstraat. De dieseltank van een vrachtwagen lekte brandstof, waardoor er een flink dieselspoor is ontstaan. Een chauffeur moest woensdagmiddag laden bij Van der Ende Transport en wilde het dock uit rijden, maar daarbij schraapten leidingen van het voertuig over de grond, waardoor de vrachtwagen diesel ging lekken. De chauffeur heeft zeker 100 meter verder gereden zonder iets door te hebben. Uiteindelijk wees een college hem op het lek. De brandweer is ingeschakeld om de gevolgen te beperken. Een collega heeft het lekken gestopt. Er zijn zandhoopjes rond putten gelegd om de diesel niet in de putten te laten stromen. De brandweer heeft de straat tijdelijk afgesloten voor verkeer. (Foto's: Fred van der Ende)

cf78By.JPG

SDCFG1.JPG

M4oR2L.JPG

wuLD1D.JPG

GWJj9Q.JPG

Donderdag 10 november:

Wassenaar - Een klein ongeval op de N14 richting Leidschendam heeft vanmorgen tot een flinke file vanaf de Hubertustunnel geleid. Drie voertuigen waren betrokken bij het ongeval. Het voorste voertuig kon zelfstandig de weg vervolgen, voor de andere twee werd de berger ingeschakeld. Rijkswaterstaat sloot de linker rijstrook af. (Foto's: Dejan Jeremic)

mwIrhm.jpeg

8ygFS6.jpeg

HAFad5.jpeg

GnxUJg.jpeg

Wateringen – Brandweer en politie kwamen donderdagochtend ter plaatse na een 112-melding op het Hoekblok met De Nesse in Wateringen. Onverlaten hadden getracht de brievenbus aldaar op te blazen met vuurwerk. De bus was deels ontzet door de klap. De inhoud van de postbus is vermoedelijke ernstig beschadigd. De politie heeft eigenaar PostNL in kennis gesteld over het incident. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 1281

w TDK 1282

Den Haag - Vanmiddag rond tien over half één is brand uitgebroken in een portiekwoning aan de Lyonnetstraat. De brandweer zetten één tankautospuit in en daarom was het nader bericht 'kleine brand'. Vanuit de hoogwerker is een portiekraam ingeslagen ten behoeve van het ventileren. Er vielen geen gewonden, maar de schade aan de woning zal alleen al door de rook fors zijn. (Foto's: Ivar Gieles)

5RPlcv.JPG

dd7zyt.JPG

nunMio.JPG

K3vLiy.JPG

860eU0.JPG

Den Haag – Een voorrangsfout heeft donderdagavond geleid tot een ongeval op de Bouwlustlaan met de Hengelolaan. De ambulancedienst kwam met twee voertuigen ter plaatse. Verpleegkundigen controleerden meerdere personen op verwondingen. Geen van de betrokken is vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.(Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 1286

w TDK 1289

Vrijdag 11 november:

Wassenaar - Op de N44 richting Den Haag, op de kruising met de Pauwlaan, vond omstreeks half twaalf vanmorgen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In verband met het ongeval moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten, en dat leidde op de altijd drukke N44 meteen tot een file. (Foto's: Arthur van Wezel)

ekyvbt.jpg

tYzyYA.jpg

RIRScJ.jpg

sYY61p.jpg

Zoetermeer - Op de kruising van de Oostweg met de Franklinstraat kwamen vanmiddag rond kwart over één, twee personenauto's met elkaar in botsing. Er is iemand onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Medewerkers van de gemeente hebben zich over het oliespoor ontfermd. (Foto's: Roy Wolters)

w2R3AR.JPG

jevK1e.JPG

Ujx1zs.JPG

4nTq1O.JPG

Wassenaar - Vanavond rond kwart voor zeven brak er brand uit in een wasdroger in een kapsalon aan de Rijksstraatweg. De manschappen van de tankautospuit van kazerne Wassenaar hebben de wasdroger naar buiten getild en het brandende wasgoed afgeblust. Een personeelslid is onderzocht in de ambulance op rookinhalatie. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel en Herman van der Woude)

MlSf6c.jpg

xjAqrt.jpg

IJwGfP.JPG

JOwWSa.JPG

ldHEY3.JPG

Zaterdag 12 november:

Naaldwijk - Op de Veilingroute/N222 is vanavond een kleine personenwagen van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot beland. Eén inzittende van het voertuig is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het ongeluk gebeurde ongeveer 150 meter voor de T-splitsing met de Middel Broekweg. bij bloemenveiling Royal Flora Holland. De weg is enige tijd afgesloten geweest. (Foto's: Fred van der Ende)

8r8DcY.JPG

lxn0Dh.JPG

TL1in8.JPG

hFKNIg.JPG