Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflitsthumb 46Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 16 november:

Den Haag - Op de Melis Stokelaan, ongeveer ter hoogte van de Vrederustlaan, kwam vanmiddag rond kwart voor zes een scooterrijder in botsing met een personenauto. Vermoedelijk is de automobiliste weggereden uit parkeerstand en heeft de passerende scooterrijder daarbij over het hoofd gezien. De scooterrijder raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Hierna is hij zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Melis Stokelaan was als gevolg van dit alles tijdelijk afgesloten in de richting van de Lozerlaan. (Foto's: Nick van Mourik)

NGAWDx.JPG

nryhFY.JPG

wK1KML.JPG

6sZ0WA.JPG

KDN9pU.JPG

Donderdag 17 november:

Den Haag - In de 1e Braamstraat zat al de hele dag een kat onder de motorkap van een geparkeerde auto. Het bleek te gaan om een buurtkat die eigenlijk nooit buiten komt en die voor geen goud zelfstandig tevoorschijn wilde komen. De eigenaar van de auto was niet te traceren en daarom werd de brandwer te hulp geroepen. De tankautospuit van kazerne Centrum kwam ter plaatse en de brandweerlieden hebben na enig gesleutel de motorkap open weten te krijgen. Hierna kon de kat worden gepakt en worden herenigd met het dolgelukkige baasje. (Foto's: Ivar Gieles)

yDlNbJ.JPG

Y47lth.JPG

HJKCOS.JPG

RYuQXs.JPG

BkutxC.JPG

Vrijdag 18 november:

De Lier - Omstreeks vijf uur vanmiddag botsten twee auto's op elkaar bij de verkeerslichten op het Westerleeplein. Er was vooral materiële schade; één auto is door de berger afgevoerd. Eén inzittende is nog onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten op de rijbaan richting Coldenhovelaan. (Foto's: Fred van der Ende)

wX9VDv.JPG

z8J5cl.JPG

qYimgA.JPG

Zaterdag 19 november:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Wateringseveld en het Oosteinde kwamen rond één uur vannacht twee voertuigen met elkaar in botsing. Er was de nodige schade, maar er vielen gelukkig gene gewonden. (Foto's: Nick van Mourik)

tN8EdP.JPG

Ab5aCl.JPG

WVNHRz.JPG

MFp8Sk.JPG

Monster - In een manege aan het Plaats Langeveld is vanmorgen een persoon bekneld geraakt tussen een van de paarden en een muur. De persoon raakte gewond en is door ambulancepersoneel met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam was aanvankelijk ook gealarmeerd, maar de inzet daarvan is gecanceld. (Foto's: Ivar Gieles)

PBkHjI.JPG

abjJw7.JPG

1YTZ3s.JPG

dAdsmx.JPG

Zoetermeer - Even over half acht vanavond is de brandweer uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Weteringdreef. De brandweer heeft de schoorsteen geramoneurd. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Roy Wolters en Marcel Hillebrand)

Xnye9U.JPG

fvG8Y8.JPG

N1p7BF.JPG

eovqOm.JPG