Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflitsthumb 48Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 november:

Zoetermeer - Om even over half zes vanochtend stond 'opeens' een auto in de brand op de Vijverdreef. De tankautospuit van kazerne Stadshart werd hierop gealarmeerd, maar er was helaas niets meer aan te redden. Gelukkig vielen er geen gewonden bij deze autobrand. De oorzaak van de brand is onbekend. (Foto's: Brian Roeten)

0VyNsz.JPG

gC459c.JPG

vsA0k6.JPG

Q7qED0.JPG

Maasdijk - Een medische noodsituatie in een woning aan de Trompstraat leidde tot de inzet van ambulancedienst, politie en traumahelikopter. Het MMT landde op een veldje nabij de Lange Kruisweg. Wat er in de woning heeft plaatsgevonden is onbekend. (Foto's: Fred van der Ende en Dejan Jeremic)

Ysy6EB.JPG

bheIuF.JPG

Ff4CzR.JPG

vZTP9G.JPG

Den Haag - Dat het Haagse centrum een grote aantrekkingskracht heeft dat is bekend, maar het gebeurt steeds minder dat bestuurders hun voertuig opofferen om maar langs de bekende pollers in de binnenstad te komen. Vandaag was het weer raak, ditmaal op de Prinsegracht. Niemand raakte gewond; bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto meegenomen. (Foto's: Ivar Gieles)

0CNswD.jpg

qDU63x.jpg

DnO1c8.jpg

dbLtfn.jpg

Den Haag - Even voor drie uur vanmiddag raakte een jonge scholiere lichtgewond bij een ongeval op de Hyacinthweg. Zij werd aangereden door een automobilist op de kruising met de Akeleistraat. Het meisje is gecontroleerd door de ambulancedienst, agenten van bureau Loosduinen hebben het ongeval afgehandeld. (Foto's: Ivar Gieles)

prfcEJ.JPG

6pAIz6.jpg

BvHTRP.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Blauwe Reigersingel met de Gruttosingel vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Jayden media)

z9ipNB.JPG

lzw11R.JPG

B1Bbhj.JPG

Donderdag 1 december 2016

Voorschoten - Een 91-jarige man is het spoor bij Voorschoten opgereden. De bejaarde man heeft daarna vermoedelijk het gas vol ingetrapt en is tegen een huisje tot stilstand gekomen. Alle treinen tussen Den Haag en Voorschoten werden vanwege het incident enige tijd stilgeelgd. Volgens de bejaarde man hadden de remmen van de auto het begeven. (Foto's: Marco Hoope)

t71GO8.jpg

KB7eDv.jpg

Gh0xIX.jpg

Vrijdag 2 december:

Den Haag - Aan het begin van het Schenkviaduct, nabij het Spaarneplein, kwam om even na tien uur vanavond een motorrijder in botsing met een personenauto. De motorrijder is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

9BzEzc.JPG

rhZANM.JPG

noRUVZ.JPG

EgmJId.JPG

Zaterdag 3 december 2016

Den Haag - Een melding van een gaslek in de Den Helderstraat zorgde ervoor dat een portiek werd ontruimd. Een ambulance kwam ter plaatse om een bewoonster te controleren. Nadat het gaslek werd gedicht werden de woningen weer vrijgegeven. (Foto's: Ivar Gieles)

NXyEwr.JPG

JEFE1Z.JPG

R0b9lf.JPG

Leidschendam - Vandalen hebben vanavond rond kwart voor tien een bankje in de brand gestoken op de Vlietweg. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg werd hiervoor gealarmeerd, maar er was geen eer meer aan te behalen. (Foto's: Roy Wolters en Brian Roeten)

uhh7EX.JPG

XfMw7N.JPG

jGyH1I.JPG

bnBS0Y.JPG

CwK28L.JPG