Nieuwsflits week 49

kop nieuwsflitsthumb 49Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 6 december:

Delft - Twee auto's kwamen vanmiddag omstreeks half één met elkaar in botsing op de kruising van de Frederik Hendrikstraat en de Simonsstraat. Eén van de auto's schoot daarbij het trottoir op en botste bijna tegen de gevel van een delicatessenwinkel. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Jayden Media)

EOZ6Qo.JPG

d96p0K.JPG

XykBrL.JPG

NbMloM.JPG

Zoetermeer - De brandweer werd erbij gehaald omdat al enige tijd een kat in een boom zat aan het Seringenpark. De hoogwerker van kazerne Stadshart werd ter plaatse gstuurd, maar het lukte niet om de kat uit de boom te krijgen. Omdat het aantal gevonden dode katten in een boom welhaast nihil is, wordt er vanuit gegaan dat het allemaal wel goed zal komen met de kat. (Foto's: Briam Roeten)

KzhQ9J.JPG

ybi2C0.JPG

cvwWaW.JPG

eMU4Ze.JPG

Wateringen - Voor brandweerlieden van de post Wateringen was het vanmiddag even ouderwets een brandje blussen. En dan vooral de nadruk op ouderwets. Aan de Dorpskade stond een boom in de brand, omdat de boom op een dusdanige plek stond dat deze niet met de tankautospuit bereikbaar was is besloten om de boom te blussen met het ouderwetse emmertje. (Foto's: Tim de Kleijn)

w TDK 1623

w TDK 1632

w TDK 1645

w TDK 1640

Zaterdag 10 december:

Den Haag - Op de Hildebrandstraat heeft zaterdagmiddag even na drie uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen 3 personenauto's. Een persoon is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. De rijbaan richting Goeverneurlaan is enige tijd gestremd geweest, waardoor de nodige verkeersdrukte ontstond op de omliggende wegen. (Foto's: Sander Paardekooper)

iAtZz5.JPG

H8tXo5.JPG

tB31fE.JPG

Den Haag - Zaterdagavond omstreeks zeven uur botse de bestuurder van een bezorgscooter achterop een personenauto op het Jonckbloetplein. De scooter lag klem onder de auto en de bestuurder werd door ambulancepersoneel in de ambulance onderzocht. Met de nodige spierkracht werd de scooter onder de auto vandaan gehaald. Bus 18 was tijdelijk gestremd in de richting van de Neherkade en werd tijdelijk omgeleid. (Foto's: Sander Paardekooper)

a3DCIN.JPG

K7XI3Q.JPG

C9X0ZY.JPG

AiIEqU.JPG

Zondag 11 december:

Zoetermeer - Op een voetbalveld van DWO aan de Heuvelweg kwam een speler ongelukkig met zijn hoofd in aanraking met een doelpaal en raakte gewond. Ambulance en de traumahelikopter met het MMT zijn gealarmeerd; de traumaheli is op het voetbalveld geland. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT keerde terug naar de thuisbasis in Rotterdam (Foto's: Fred Wolters)

FTK1RF.JPG

4be4Vz.JPG