Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflitsthumb 50Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 12 december:

Leidschendam - In het water van de Hoveniersingel zwom vanochtend een duidelijk ontstelde vrouwtjeseend die een zware last met zich meedroeg: een luchtballon zat aan haar vast en zij kon zich daarvan met geen mogelijkheid bevrijden. De Dierenambulance Den Haag werd gebeld en deze heeft in samenwerking met enkele medewerkers van de gemeente de eend gevangen en bevrijd van de ballon. Na controle op eventuele verwondingen is het beestje weer in het water gezet. (Foto's: Rutger Rijntjes)

JwBcl5.JPG

5O07MX.JPG

Yk0vrl.JPG

iIKLBl.JPG

Pijnacker - Onverlaten hebben vanmiddag rond half vijf brand gesticht in een papiercontainer aan de Zilverreigerdreef. De tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootdorp kwam ter plaatse en de brandweermensen hebben de brand geblust. (Foto's: Jayden Media)

d4ddUJ.JPG

S4jiCQ.JPG

hb7AWf.JPG

bB900E.JPG

Woensdag 14 december:

Pijnacker - Even over half negen vanmorgen werd op de rotonde op de kruising van de Westlaan met de Europalaan een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte hierdoor gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en hierna zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek verricht naar het ongeval. (Foto's: Jayden Media)

5dZzUp.JPG

Qb1J1y.JPG

4wBN3u.JPG

fgYuds.JPG

lOf6RG.JPG

Monster - Omstreeks één uur vanmiddag werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een 'medische noodsituatie' in een woning aan de Burgemeester Kampschoërstraat. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter trok veel bekijks van omwonenden. En omdat het woensdagmiddag was, konden ook de basisschoolkinderen vol bewondering kijken naar landen en opstijgen van de traumaheli. (Foto's: Fred van der Ende)

rF9EXm.JPG

vd7WK2.JPG

zE4nPN.JPG

dSeWnU.JPG

Zaterdag 17 december:

Naaldwijk – Alerte buurbewoners belde zaterdagavond de brandweer voor een schoorsteenbrand aan de Oleander in Naaldwijk. De bemanning van de posten Naaldwijk en Honselersdijk spoedde zich richting de woning. Bij aankomst bleken de bewoners niet thuis te zijn, met behulp van de hoogwerker heeft de brandweer de schoorsteen geramoneurd. Hierna hebben de bewoners van het pand een stookverbod opgelegd gekregen, en zullen hun schoorsteen moeten laten controleren door een erkende firma. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 2046

w TDK 2049

w TDK 2052

w TDK 2055

Zoetermeer - Op de Leidschendamseweg raakt een auto van de weg en komt in een greppel terecht. Het is onduidelijk waar de bestuurder is. Berger Vreugdenhil gaat de auto weer op zijn wielen zetten (Foto's: Roy Wolters, Marcel Hillebrand)

nDnpBV.JPG

ylWRJd.JPG

07A1lS.JPG

95OfZB.JPG

pHG2Iy.JPG