Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflitsthumb 2Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 9 januari:

Zoetermeer - In een flatwoning op de 10e etage aan het Alferbos woedde vanmiddag een brandje in een slaapkamer. De brandweer was snel ter plaatse en bluste het vuur. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Jayden Media)

BGaAh8.JPG

JCHyFc.JPG

HdG1iE.JPG

Den Haag - Omstreeks zes uur vanavond heeft er op de kruising van de Melis Stokelaan met de Leyweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een tramstel van lijn 16 en een personenauto. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. Er vielen gelukkig geen gewonden. De auto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

MmtEbT.jpeg

roYA9o.JPG

ncInP4.JPG

yYxbxP.JPG

Den Haag Op de Laan van Delfvliet botste vanavond een auto door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De automobilist is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

wRNhoJ.JPG

ZUdNe5.JPG

R90jVR.JPG

uu2cqK.JPG

Dinsdag 10 januari:

Maasdijk - Vanmorgen omstreeks half twaalf is de bestuurder van een Belgisch voertuig op de Blauwhek in een bocht de macht over het stuur verloren en in een sloot beland. Aanvankelijk werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd, maar toen bleek dat de inzittenden veilig aan de ant stonden, is het gros van de hulpverleningsvoertuigen terug naar de post/kazerne gegaan. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen. (Foto's: Daan van den Ende)

SkP2Jm.JPG

jZ5sqa.JPG

Yl0QfG.JPG

gxKezb.JPG

I1Aac1.JPG

Wassenaar - De bestuurder van (waarschijnlijk) een betonwagen is even na vier uur een deel van zijn lading verloren op de Lange Kerkdam en de Papeweg. Politie, Rijkswaterstaat en gemeentelijk schoonmakers kwamen ter plaatse voor het afzetten en opruimen van de smurrie. Door het opruimen werd het verkeer op de N44 enkele malen stilgezet, wat leidde tot wat vertraging. (Foto's: Dejan Jeremic)

EThrJN.JPG

KLdFfM.JPG

zW2nrg.JPG

9r0YSc.JPG

Woensdag 11 januari:

Den Haag - Omstreeks drie uur vanacht is een geparkeerde auto in de brand gevlogen aan de Oeverwallaan. De tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp is hiervoor uitgerukt en de brandweermensen hebben de brand geblust. De oorzaak van de brand is niet bekend. (Foto's: Bernard Boon)

w bernard1

w bernard2

w bernard4

w bernard5

Donderdag 12 januari:

Pijnacker - Op de rotonde op de kruising van de Klapwijkseweg en het Vrouwenrecht werd vanmiddag omstreeks tien voor half zes een fietser aangereden door een personenauto. De fietser raakte gewond en is per ambulance zonder zpoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

9RTqXj.JPG

cULLSh.JPG

CIjgTq.JPG

0fz81l.JPG

Vrijdag 13 januari:

Den Haag - Twee auto's kwamen vanochtend omstreeks tien voor zes fors met elkaar in botsing op de kruising van de Regentesselaan met de Teijlerstraat. Er is een ambulance ter plaatse geweest en het ambulancepersoneel heeft één van de inzittenden onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd.

YwMPIV.JPG

GzekSU.JPG

vrjfaP.JPG

Zondag 15 januari:

Zoetermeer - Op de Boerhavelaan verleende een jonge fietser aan het einde van de middag geen voorrang aan een passerende auto en werd vervolgens aangereden. De jongen raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie verrichtte onderzoek. (Foto's: Roy Wolters)

klWFIV.JPG

jAXJ8f.JPG

UflpKv.JPG

IR44aw.JPG

Leidschendam - Op de Ambachtsstraat heeft een bewoner medische hulp nodig. De ambulancebemanning besluit de patient naar het ziekenhuis te vervoeren. Maar of de duvel ermee speelt: juist op dat moment is er ook een flinke waterlekkage in de flat. Daardoor is het niet meer veilig om de lift te gebruiken. Geen nood: terwijl een deel van de brandweerploeg bezig is met de waterlekkage, wordt de patient via de hoogwerker 'buitenom' naar beneden gebracht (foto's: Patrick Kramer en Rene Hendriks)
l2IsgV.JPG

lh92u9.JPG

YZVid3.JPG

vTV2GF.JPG

HK9NWK.JPG

KclCMc.JPG