Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 3

kop nieuwsflitsthumb 3Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 17 januari:

Naaldwijk - Vanmiddag ging het rond half twee mis op de kruising Prins Bernhardstraat/Van der Hoevenstraat. Een auto die de Prins Bernhardstraat uit kwam, kreeg een aanrijding met een auto die op de van der Hoevenstraat reed. De klap was hard en één van de auto’s is zwaar beschadigd geraakt. Een ambulance is ter plaatse gekomen, maar er is niemand vervoerd. De gemeente Westland heeft de brokstukken van de beschadigde auto die uit de Prins Bernhardstraat kwam rijden, opgeruimd. De weg ging vervolgens weer open voor het verkeer, met behulp van de politie. (Foto's: Fred van der Ende)

mFM9aR.JPG

FKmHFh.jpg

XStT6j.jpg

4DBq2c.jpg

Maandag 18 januari:

Rijswijk - Op de A4 tussen Wateringen en Rijswijk/Delft vond vanmorgen rond half tien een ongeval plaats. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat werden ter plaatse gestuurd. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het takelen op zich genomen, tijdens de hulpverlening en de berging was de afrit naar de Prinses Beatrixlaan afgesloten. (Foto's: Shane Alders)

w shane IMG 3352

w shane IMG 3354

w shane IMG 3357

w shane IMG 3358

Den Haag - Vanavond om even over half acht vond er op de Beethovenlaan, nabij de Aaltje Noorderwierstraat, een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Randstadrail 3 was tijdelijk gestremd door het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

51fuq4.JPG

QIcHYE.JPG

7foexU.JPG

Donderdag 19 januari 2017

Rijswijk - Bij een weiland aan de Van Vredenburchweg raakte vanochtend een paard te water. Brandweer en omstanders hebben het paard uit het water weten te halen. Met het dier gaat het naar omstandigheden wel. (Foto's: Sem Grasmeijer)

J3WJ0M.jpeg

DKoyBW.jpeg

B791w6.jpeg

Den Haag - Een man is vanmiddag in het water aan de Calandstraat gevallen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Volgens omstanders hebben politieagenten geholpen om de man uit het water te halen. (Foto's: Ferrie vd Geer)

1REOAE.JPG

ROB5Cz.JPG

gfpjc5.JPG

C06HUC.JPG

jZlXRG.JPG

Zoetermeer - Op de Leidschendamseweg botste een personenauto achterop een ambulance. De ambulance was op dat moment met spoed onderweg naar een melding elders in Zoetermeer. Er vielen geen gewonden. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan. (Foto's: Roy Wolters)

ujCIBA.JPG

FLIHsR.JPG

j2l81d.JPG

Vrijdag 20 januari:

Zoetermeer – Een middelbare school aan de Dr. J. W. Paltelaan iis vanmorgen ontruimd nadat er een gaslucht werd geroken. Naar aanleiding van de melding is de brandweer uitgerukt met een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig en de Officier van Dienst (OvD). BHV’ers van de school hadden deze bij aankomst van de brandweer al ontruimd. De leerlingen werden opgevangen in de naastgelegen basisschool. De brandweer heeft metingen verricht in de school. Stedin is ter plaatse gekomen en heeft de zaak van de brandweer overgenomen. Hierna konden alle leerlingen weer terug naar hun eigen schoolgebouw. (Foto's: Roy Wolters)

ijmGij.JPG

pfL7Ui.JPG

mOXPc8.JPG

zwLs2z.JPG

cSH4at.jpg

Rijswijk - Op de kruising van de Verrijn Stuartlaan met de Diepenhorstlaan kwamen rond half twaalf vanmorgen twee voertuigen met ekaar in botsing. De schade aan de voertuigen was groot. De Rapid Responder kwam ter plaatse, maar er hoefde geen ambulance te komen. (Foto's: Nick van Mourik)

3CnTq1.JPG

yN6vXP.JPG

lYkFZ5.JPG

kuv00Q.JPG

TI7FoO.JPG

Zaterdag 21 januari:

Monster - De tankautospuit van Monster, het hulpverlenngsvoertuig van kazerne Loosduinen en de Officier van Dienst werden om even na negen uur vanochtend gestuurd naar de Stationsweg, alweer bij het slaan van een paaltje in de grond een gasleiding was geraakt. Besloten werd het paaltje op z'n plaats te laten en te wachten op het energiebedrijf, die de gasleiding zou afsluiten. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. (Foto's: Fred van der Ende)

BZEZff.JPG

6R0ab3.JPG

tSAvbZ.JPG

Den Haag - Omstreeks tien over half elf vanmorgen vond er op de Hengelolaan, nabij de Maartensdijklaan, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Eén van de auto's reed weg uit parkeerstand en werd toen geraakt door een voorbij rijdende auto. Er zijn twee inzittenden onderzocht door het ambulancepersoneel, maar uiteindelijk hoefde niemand te worden vervoerd. De witte auto liep bij het ongeval veel schade op; de schade aan de groene auto viel op het eerste gezicht mee. (Foto's: Ivar Gieles)

PU6AdG.JPG

abb27X.JPG

Rc4qpf.JPG

fZu0sW.JPG

mwkPGO.JPG

Den Haag - En rond half één vanmiddag was het raak op de kruising van de Van Lippe-Biesterfeldweg en de Bram Frosstraat, alwaar een personenauto op zijn voorganger botste. Er is één inzttende in de ambulance onderzocht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Tram 2 was enige tijd gestremd door het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

qNUUSd.JPG

LAFezY.JPG

rVuZVf.JPG

edTBRO.JPG

Zondag 22 januari:

Zoetermeer - Vanmorgen rond tien over half elf vond op de Zuidweg, ongeveer ter hoogte van de Mandelabrug, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De schade was groot en er is één inzittende zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Zuidweg was enige tijd dicht in de richting van de Afrikaweg. (Foto's: Jayden Media)

Mwjchi.jpeg

IImUwG.JPG

9sF96w.JPG

IrasJu.JPG