Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflitsthumb 4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 23 januari:

Den Haag - Op de Groenteweg kwamen rond kwart over tien 's-avonds twee auto's met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Niemand werd naar het ziekenhuis vervoerd. ( Foto's: Daan van den Ende)

IupCac.JPG

vGJdTQ.JPG

eHbKIJ.JPG

Dinsdag 24 januari:

Den Hoorn - Een kop-staart botsing zorgde vanmorgen rond zeven uur voor een flinke file op de N211 richting de A4. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de aanrijding af te handelen. (Foto's: Dejan Jeremic)

UcZ0Q1.JPG

QJL4OG.JPG

Dinsdag 24 januari:

Den Haag - De Waldorpstraat 'bovenlangs' (bij station Den Haag HS) was even afgesloten na een kop-staart aanrijding. De ambulancedienst is ter plaatse geweest; één inzittende is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto: Rene Hendriks)

5VZSHc.JPG

Donderdag 26 januari

Wassenaar - Op de N14 (Voorburg richting Wassenaar) raken twee auto's betrokken bij een kop-staart aanrijding. Eén van de inzittenden wordt gecontroleerd door de bemanning van de ambulance, maar is uiteindelijk niet vervoerd. Er is tijdelijk 1 rijstrook afgesloten (foto's: Rene Hendriks)

GYdvg3.JPG

5G7d89.JPG

8BtCUl.JPG

Vrijdag 27 januari:

Zoetermeer - Vanmiddag heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden op de N206. Eén persoon is hier bij gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks half twee. Gealarmeerde hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Door onbekende oorzaak zijn twee voertuigen achter op elkaar gebotst. Eén persoon is door het ambulancepersoneel verzorgd en ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Door het incident ontstond er een flinke file op de N206 in beide richtingen, wat de nodige vertraging opleverde. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Haan. (Foto's: Sander van den Berg)

w DSC 0002

w DSC 0004

w DSC 0015

w DSC 0016

w DSC 0024

Rijswijk - Op de Burgemeester Elsenlaan heeft een Aanrijding plaats gevonden tussen een auto en scooter. De scooterbestuurster is onderzocht in de ambulance en uiteindelijk niet vervoerd. Het overige verkeer ondervond kort hinder van het ongeval. (Foto's: Patrick Kramer)

w IMG 6430

w IMG 6432

w IMG 6434

w IMG 6435

Delft - In het water bij het Reinier de Graafpad werd vanavond een scooter in het water aangetroffen. De bestuurder was er vandoor. Volgens onbevestigde berichten zou hij/zij naar het nabij gelegen Reinier de Graaf ziekenhuis zijn gelopen. De scooter is door de politie uit het water getakeld. (Foto's: Nick van der Toorn en Erik van der Zalm).

Sm1bd8.JPG

LtXX6V.JPG

w Erik1

w Erik2