Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

kop nieuwsflitsthumb 15Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 10 april:

Den Haag - Op de Scheldestraat met de Geleenstraat kwamen vanmiddag een motor en een auto met elkaar in botsing. De motorrijder raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Walter Sedee)

DFi1S5.JPG

0SSm66.JPG

eiWos4.JPG

Den Haag - Van een HTM lijnbus op de Van Alkemadelaan zijn maandagavond rond half zeven de remmen vastgelopen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de remmen afgekoeld met water, zodat er geen brand zou ontstaan. De bus is hierna weggesleept door een bergingsbedrijf. (Foto's: Rene Hendriks)

ZuXgpn.JPG

HKllYe.JPG

ZzOE3Y.JPG

Woensdag 12 April

Den Hoorn – Voor sommige buitenlandse bestuurders blijken de Nederlandse verkeersborden toch moeilijk te begrijpen. De bestuurder van een Poolse vrachtwagen heeft dat vanmiddag maar weer eens bewezen aan de Noordhoornseweg in Den Hoorn. Na het negeren van enkele verbodsborden voor voertuigen langer dan 7 meter kwam de man tot stilstand voor een tunnel. Na de nodige moeite en met hulp van politie en bergingsbedrijf Vreugdenhil is het de man geluk om achteruitrijdend de weg weer te verlaten. Het is niet bekend of de politie de trucker proces verbaal heeft aangezegd. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 3217

w TDK 3221

w TDK 3222

w TDK 3231

Den Haag - Politieagenten werden woensdagavond omstreeks negen uur naar het Lorentzplein gestuurd. Een man veroorzaakte daar enorm veel overlast midden op de rijbaan, waarbij hij o.a. tegen auto's aan het schoppen was. Ook tram 16 stond hierdoor gestremd. Agenten van Politiebureau Laak probeerde de man aan te houden, waarbij hij volledig in verzet ging. Meerdere agenten waren nodig om hem uiteindelijk onder controle te kunnen krijgen en hem te boeien. Hij is vervolgens ingeladen in een politiebus van het Parate Peloton en met "toeters en bellen" naar het politiebureau overgebracht. Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed was van drugs o.i.d. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

w MVI 1792

w IMG 1794

Donderdag 13 april:

Zoetermeer - Een scooterrijder botste om even over half vier vanmiddag op de Rokkeveenseweg ter hoogte van de Penitentiaire Inrichting achterop een personenauto, toen hij de remactie van de auto te laat in de gaten had. Het zag er op het eerste gezicht ernstig uit en daarom werd behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De inzet daarvan werd echter gecanceld, want de verwondingen van de scooterrijder bleken mee te vallen; zo kon hij zelf op de brancard stappen. Of hij ook is vervoerd naar een ziekenhuis is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

Avblxs.jpeg

3jeWNx.JPG

COEtSY.JPG

UJpwop.JPG

2wreug.JPG

Rijswijk - Op de Laan van Hoornwijck kwamen vanmiddag omstreeks vier uur een personenauto en een taxi met elkaar in botsing. Gelukkig vielen daarbij geen gewonden, maar de schade was groot. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Gj42R8.JPG

WrqgmK.JPG

NWhQ8E.JPG

Wassenaar - Iets voor vijf uur vanmiddag vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's op de N44/Rijksstraatweg. Een bestuurster werd onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden. Alhoewel de aanrijding werd afgehandeld op het stukje busbaan t.h.v. de bushalte bij Kerkehout, liep het verkeer in beide richtingen vast door “kijkers”. (Foto's: Arthur van Wezel)

nDfqQM.jpeg

GuNytU.jpeg

W4fTLP.jpeg

mt1Dbi.jpeg

Den Haag - Op de Stadhouderslaan kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam hierna op een paaltje, een zogenaamd 'Hagenaartje', terecht en raakte zwaarbeschadigd. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

6kcLJ6.JPG

1jCcDh.JPG

bsUh4S.JPG

kMtkg6.JPG

WeUkDi.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Koningin Emmakade met de Laan van Meerdervoort kwamen vanavond omstreeks kwart over acht een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterbesturuder is ondersteund de ambulance in gegaan en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

G6UxsG.JPG

Yer3gE.JPG

eGKoaw.JPG

31MxyR.JPG

69EyZ6.JPG

Den Haag - Vanavond vond op het Veluweplein een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Gezien de schade aan beide voertuigen mag het een wonder heten dat er geen gewonden vielen. Het ongeval leverde de nodige overlast voor het verkeer op. (Foto's: Nickl van Mourik en Nick van der Toorn)

FGl82w.JPG

xwm4Db.JPG

Npx5No.JPG

ePoh2U.JPG

AiyQxV.JPG

Vrijdag 14 april

Zoetermeer - Een fietser en personenauto kwamen omstreeks kwart voor zes met elkaar in botsing op de kruising Karel Doormanlaan/Piet Heinstraat. De fietser is door personeel van de ambulance onderzocht en vervolgens zonder spoed (A2) vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

eNiDfv.JPG

W7c7vI.JPG

uY64aT.JPG

82IcZb.JPG

Zondag 15 april 2017

Den Haag - In de Weimarstraat werd zondagochtend een verdacht pakketje aan een brievenbus aangetroffen. De politie heeft de straat afgesloten en het pakketje onderzocht. Het bleek loos alarm en de afzetting is daarna weer opgeheven. (Foto's: R. van der Linden)

4Kf8kW.jpeg

o4N6Z3.jpeg

Den Haag - Vanavond vond op de kruising van het Koning Willem-Alexander Viaduct met de Ypenburgse Stationsweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er is een ambulance ter plaatse gekomen, maar er hoefd eniemand mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

IqEw1d.JPG

iJ58Z1.JPG

cpYoBW.JPG

ZMbT2C.JPG