Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb 16Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 17 april:

Leidschendam - In verband met een medische noodsituatie in een woning werden ambulance en traumahelikopter met Mobiel Medisch Team aan het einde van de middag gestuurd naar de Van Ruysdaellaan. De traumahelikopter is geland op het grasveld bij het Neherpark. De patiënt is met spoed vervoerd naar het HMC/Westeinde ziekenhuis en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De traumahelikopter is naar het Westeinde gevlogen om de arts daar op te pikken. Een motoragent mocht meevliegen naar het Westeinde. (Foto's: Patrick Kramer, Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

qO1Z8t.JPG

szrinp.JPG

pjl5IT.JPG

pXzSJ1.JPG

qiQttu.JPG

Woensdag 19 april:

Den Haag - In een woning aan de De Genestetlaan vond vanmiddag omstreeks half één een medische noodsituatie plaats. De ambulancedienst, de brandweer en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd en ter plaatse geweest. De traumahelikopter is geland op het voetbalveld van v.v. Laakkwartier en de leden van het MMT zijn met een politievoertuig naar het slachtoffer overgebracht. Deze is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden; het MMT kreeg al snel een nieuwe alarmering voor een incident op de Dr. Aletta Jacobsweg in Den Haag. (Foto's: Daan van den Ende)

0ftoxn.JPG

NUCru8.JPG

dc0wSX.JPG

2jdAeu.JPG

YMcZfX.JPG

Den Haag - Op de prins Clauslaan vond vanmiddag een aanrijding plaats waarbij in elk geval één of twee auto's en een scooter waren betrokken. Of er een gewonde naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Sander Eerkes)

WNNeH2.jpg

HgsQXf.jpeg

Den Haag - Op de Dr. Aletta Jacobsweg was vanmiddag vermoedelijk een fietser ten val gekomen. Ook hier was de komst van de traumahelikopter met het MMT gewenst. De traumahelikopter is geland bij Madurodam. Over de toestand van het slachtoffer is verder niets bekend. (Foto: Rene Hendriks)

JXOx8m.JPG

Den Haag - Op de Laan van 's-Gravenmade is vanmiddag een auto te water geraakt. Er is niemand gewond geraakt en de auto is door een berger weer op de kant getakeld en afgevoerd. (Foto: Sander Paardekooper)

nxE8BY.jpeg

Den Haag – De bestuurder van een bestelbusje is vanmiddag bij een eenzijdig ongeval met zijn voertuig op z’n kant beland. Het incident vond plaats op de Laan van Wateringseveld in de richting van het Oosteinde. Brandweerlieden hebben enkele hand- en spandiensten verricht. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto afgesleept. (Foto’s: Cees de Kleijn)

Fcfr8r

Wr5Tys

qqUxPw

Den Haag - Omstreeks half zes vanmiddag vond er op de Rijswijkseweg met de Laakkade een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een inzittende van één van de auto's is door het ambulancepersoneel uit de auto geholpen en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

DDEnbN.JPG

rbM5l4.JPG

THwMeE.JPG

D3fDEm.JPG

ogoUTJ.JPG

Donderdag 20 april:

Delfgauw - Een automobilist had vanmiddag op de Delftsestraatweg zeker een engeltje op zijn schouder. Hij botste door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal die vlakbij het water stond en belandde vervolgens bijna met zijn voertuig in de vaart. Gelukkig behield de auto droge banden. De schade was echter groot. De auto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: o.a. Daan van den Ende)

w delfgauw2

w VDEM0530

w VDEM0540

w VDEM0548

w VDEM0571

Rijswijk
- Omstreeks kwart over negen vanavond ging het mis op de Sir Winston Churchilllaan. Een bestelwagen van Albert Heijn sloeg daar rechtsaf de Voorlinden in, terwijl dat daar niet is toegestaan. De bestuurder van het voertuig heeft een naderende scooter niet gezien en een botsing was het gevolg. De scooterijder raakte gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelwagen zal ongetwijfeld zijn geverbaliseerd. (Foto's: Shane Alders)

jRWzhU.jpeg

iwQc4a.jpeg

1YlESa.jpeg

Den Haag - Even voor middernacht mochten de brandweerlieden van kazernes Laak en Loosduinen er weer uit, ditmaal voor een balkonbrand in de Haveltestraat. De brandweerlieden hadden de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Donny Kooistra)

tfOgyB.JPG

XB3co4.JPG

BQff07.JPG

DrwPYm.JPG

Vrijdag 21 april:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanochtend rond half acht met spoed gestuurd naar de 2e Schuytstraat in verband met een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is op een veldje in de buurt geland. De patiënt is met spoed en onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Luke Hermans)

deSkBi.png

6BhJmY.png

Zoetermeer - Omstreeks elf uur vanmorgen is een bestelwagen op de Zuidweg, op de rijbaan richting Afrikaweg, tegen een lantaarnpaal gebotst bij een eenzijdig ongeval. De lantaarnpaal raakte daarbij beschadigd en het voertuig zal vrijwel zeker total loss zijn. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

twYzF8.JPG

BWkXuY.JPG

07AxXQ.JPG

YuNXf5.JPG

Den Haag - Een automobiliste was vanavond op de Escamplaan even afgeleid en reed toen pardoes de bussluis in en zoals de meesten wel weten loopt dat (voor de auto) meestal niet goed af. En dat bleek ook wel; de auto liep veel schade op en een inzittende kwam met zijn/haar hoofd onzacht in aanraking met de voorruit. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Kh1GN6.JPG

sdLAqK.JPG

eksfPQ.JPG

yA9cHc.JPG