Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflits

thumb 21Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 mei:

Rijswijk
- Op een zebrapad op de Sir Winston Churchilllaan werd om even voor elf uur een scootmobiel aangereden door een auto. De opzittende van de scootmobiel is na onderzoek door het ambulancepersoneel zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

tUVyQo.JPG

7B1ih7.JPG

Z208uy.JPG

Naaldwijk - Een Spaanse vrachtwagenchauffeur had zijn huiswerk niet goed gedaan, dan wel had niet goed opgelet, want hij reed vanmiddag op de Galgeweg/Oranjesluisweg met zijn truck met oplegger bijna een hoogtelat aan gort. De truck bleek nog wel onder de hoogtelat door te kunnen gaan, maar de oplegger was veel te hoog. De truck werd daarom aan de andere kant van de hoogtelat losgekoppeld en berger Vreugdenhil is ter plaatse geweest om de rest op te lossen. (Foto's: Fred van den Ende)

Xo7kfz.JPG

MgoMxM.JPG

9YZMOc.JPG

Vf4XyC.JPG

Den Haag - Hulpdiensten werden vanavond rond zes uur gealarmeerd voor een natuurbrand aan de Baden Powellweg. Naast brandweereenheden uit de regio Haaglanden, werd ook de brandweer Hoek van Holland uit de regio Rotterdam-Rijnmond opgeroepen met hun duinvoertuig. Omdat het vandaag erg warm weer was en daardoor de grond erg droog is, werden er direct veel eenheden uit voorzorg naar de brand gestuurd. Uiteindelijk bleek het te gaan om enkele rubberen tegels die in brand stonden. Het duinvoertuig van de brandweer Scheveningen heeft de brand geblust, de overige voertuigen konden weer terugkeren. (Foto's: Nick Pronk)

oZ5sb4.jpg

1ISfMR.jpeg

FcwvlD.jpeg

Dinsdag 23 mei:

Den Haag - Op de Maartensdijklaan merkten de inzittenden van een vuilniswagen rond half negen 's-avonds dat er achterin iets brandde. De tankautospuit van kazerne Loosduinen werd erop af gestuurd en de brandweermensen hebben het brandje gebkust. (Foto's: Maurice Schotman)

MdDDL6.JPG

BQ8dBp.JPG

OMiyk7.JPG

ExcPy5.JPG

Woensdag 24 mei:

Voorburg - Woensdagmiddag raakte een fietser gewond na een botsing met een auto op de Van de Wateringelaan. Het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers ter plaatse onderzocht op eventueel letsel. (Foto's: Lucien de Vries)

w IMG 2310

w IMG 2311

w IMG 2312

w IMG 2313

Den Haag - De Oude Haagweg is vanmiddag enkele uren afgesloten geweest in beide richtingen tussen de Thorbeckelaan en de Houtwijklaan. Oorzaak daarvan was een oliespoor dat door een vrachtwagen was veroorzaakt. Het oliespoor is door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd en de vrachtwagen heeft een reparatie moeten ondergaan. (Foto's: Ivar Gieles)

nB3xC9.JPG

DN6xAn.JPG

8mATsL.JPG

M4MoYh.JPG

y6yCx7.JPG

Den Haag – Twee voertuigen raakte op donderdagmiddag betrokken bij een kop-staart aanrijding op de Lozerlaan. Het ongeval dat ter hoogte van het Shell tankstation in de richting van Kijkduin plaatsvond zorgde voor de nodige verkeershinder. Enkele inzittende zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, geen van hen hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 4298

w TDK 4299

w TDK 4303

w TDK 4306

Zoetermeer - Op de Blauw-Roodlaan kwamen twee auto's vanmiddag met elkaar in botsing en dat veroorzaakte veel schade. Eén van de auto's reed achteruit uit en parkeervak en de bestuurder had een naderende auto daarbij kennelijk over het hoofd gezien. Er zijn enkele personen onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Fred Wolters en Nick van der Toorn)

I4U7ht.jpg

z6Ac9x.JPG

gtp0wl.JPG

ewjWwx.JPG

OhcRCS.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor vier vanmiddag heeft er een brandje gewoed in een garage/bedirjfspand aan de Weteringkade. De brandweer heeft het brandje geblust. Wat er heeft gebrand is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

laKY9f.JPG

WpiZO9.JPG

Y7px7M.JPG

zh8dtN.JPG

Zoetermeer - Omstreeks half vijf kwamen - volgens informatie van de politie - een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing op de Meerzichtlaan. De fietser raakte darbij gewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend en dat is overgenomen door politie- en ambulancepersoneel. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Sander van den Berg)

LAFCFo.JPG

guFCDn.JPG

EEV4yF.JPG

FjzPR5.JPG

4vUcQD.jpg

Donderdag 25 mei:

Zoetermeer - Door onbekende oorzaak ontstond er rond acht uur vanavond een bermbrand in de midenberm van de A12, tussen Nootdorp en Zoetermeer. Deze is geblust door de tankautospuit van Leidschendam-Voorburg. Hiervoor moest tijdelijk op beide rijbanen de linker rijstrook worden afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik en Roy Wolters)

ZIFroO.JPG

qBJHFe.JPG

Den Haag - Op de Hoefkade is omstreeks kwart over negen vanavond een motorscooter achterop een auto gebotst. De bestuurder van de motorscooter is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet vervoerd te worden. (Foto's: Roy Wolters)

ni4f5g.JPG

JaDJiS.JPG

5mYuvI.JPG

Den Haag - In een flatwoning aan de Troelstrakade heeft donderdagavond een kleine brand gewoed. Enkele tientallen bewoners tonden door de brand tijdelijk op straat. De brandweer had de brand snel onder controle. Hoe groot de schade aan de woning is, is nog onbekend. (Foto's: Donny Kooistra)

NrLxXq.JPG

fQOD6o.JPG

hIKjOY.JPG

rEAdf5.JPG

Vrijdag 26 mei:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vrijdagmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Obrechtrode. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke 'afhijsing'. De traumahelikopter is in de omgeving geland. (Foto's: Fred Wolters en Jessica Vlaardingerbroek)

TuaCwM.JPG

NWiFk6.JPG

Y6jMRK.jpeg

Zaterdag 27 mei:

Den Haag – Een voetgangster is vrijdagnacht gewond geraakt bij een ongeval aan de Amsterdamse Veerkade. Omstreeks half één werd de voetgangster door een fietser aangereden. De voetgangster liep op het fietspad en maakte een zijdelingse beweging, waarbij de fietser haar niet meer op tijd kon ontwijken. De voetgangster is door het ambulancepersoneel nagekeken en is hierna vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere controle. (Foto's: Danny Botman)

JJ9x78.JPG

AZw4y4.JPG

aHcP56.JPG

Honselersdijk - Op de Middel Broekweg kwamen drie personenauto's vanmorgen met elkaar in botsing. Eén van de bestuurders is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege het ongeval was er enige tijd een file. (Foto's: Danny Botman)

znok7X.JPG

FuBkNt.JPG

J2nkrm.JPG

8t7FRt.JPG

Den Haag -  Op de Vrijbanselaan heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een tram. De auto heeft hierbij forse schade opgelopen. De automobilist is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het tramverkeer is door het ongeval enige tijd gestremd geweest. (Foto's: Sander Paardekooper)

z9iqdf.JPG

7oK6D0.JPG

2498ae.JPG

Den Haag - In de Stevinstraat heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een motor. De bestuurder van de motor raakte gewond en voor hem werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Hij werd door ambulancepersoneel nagekeken maar het was niet noodzakelijk dat hij voor verdere behandeling vervoerd werd naar het ziekenhuis. De kruising was enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer. (Foto's Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

zq1R1b.JPG

IRlqzT.JPG

peCTuU.JPG

Den Haag - De Driebergenstraat was vanavond het toneel van een korte actie van de politie. Daar hebben zij een man uit zijn woning gehaald. Volgens berichten op onze Facebookpagina is daar een langdurige onenigheid geëscaleerd en moest de politie er aan te pas komen. De man is meegenomen naar het politiebureau waarna de rust weer enigszins terugkeerde. (Foto's Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

U49ZIL.JPG

SauuKN.JPG

CVYOdq.JPG

Zondag 28 mei:

Den Haag - Een fietser is vannacht ten val gekomen in een bosschage aan de Waalsdorperweg. Bij zijn val is hij verkeerd terecht gekomen en raakte daardoor dusdanig gewond dat de komst van een ambulance gewenst was. Op basis van de eerste melding werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Deze zijn, ondanks de duisternis, met de traumahelikopter ter plaatse gekomen. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

Efi9vP.JPG

y2Gl60.JPG

28zJgq.JPG